Wielkopolskie - chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny
michu_872 - 07-12-2008, 00:22
... i się zrobił mały problem... niewinny wyciek okazał się wyciekiem z pod głowicy (uszczelka umarła)
Anonymous - 08-12-2008, 09:42
Miejsce chyba już ustalone czyli Tor Poznań, a ktoś wie godzinkę?
Jak się tam wjeżdzą, tak jak na giełdę przez wiadukt nad torem?
eremita - 08-12-2008, 10:06
Ajsi napisał/a: | Miejsce chyba już ustalone czyli Tor Poznań, a ktoś wie godzinkę?
Jak się tam wjeżdzą, tak jak na giełdę przez wiadukt nad torem? |
no właśnie nie skoro mamy sie spotkac i kolumna wjechac na tor ja proponuje tak jak na ostatnim nocnym zlocie pod ikea.
stan - 08-12-2008, 13:13
Ja niestety odpadam
W sobotę 13 wyjeżdżam na narty...
eremita - 08-12-2008, 17:42
stan napisał/a: | Ja niestety odpadam
W sobotę 13 wyjeżdżam na narty... |
dobrze masz. gdzie jedziesz na te narty?
stan - 08-12-2008, 17:55
Jadę moim Galem tutaj: TUTAJ
Ale coś mi kierownica lata, mam nadzieję że dojadę
eremita - 08-12-2008, 18:56
jesli moge to po powrocie proszę mi zdać relacje co do cen
noclegi, sikipass, jedzenie będę wdzieczny bo własnie się zastanawiam gdzie jechac.
stan - 08-12-2008, 19:38
eremita napisał/a: | jesli moge to po powrocie proszę mi zdać relacje co do cen
noclegi, sikipass, jedzenie będę wdzieczny bo własnie się zastanawiam gdzie jechac. |
Aby nie robić off-topic'u wysyłam na priv
PiotrBe - 08-12-2008, 22:19
No właśnie jak z godziną spotkania, miejsce myślę, odpowiednie - IKEA jak najbardziej pasuje.
Czy ktos sie wpisal na liste uczestników na rajd??
A moze wystawić tajna broń - VR4 jeśli sie Roch zgodzi, tylko chyba musiałby zrobić licytację miejsca obok kierowcy;D
pozdro
Anonymous - 08-12-2008, 23:03
stan napisał/a: | Aby nie robić off-topic'u wysyłam na priv | juz go zrobiliscie
ale przymykam oko bo to luzny temat
mam Twoja karte klubowa kiedy chcesz odebrac .
stan napisał/a: | coś mi kierownica lata | kola masz wywazone ??
pavulon - 09-12-2008, 16:48
ja tez powinienem sie zjawic i moze rajdzik zalicze zobaczymy jak bedzie tak wiec do zobaczenia.
maly124 - 09-12-2008, 22:21
ikea pasi tylko o której godzinie bo nic nie wiadomo a mam pare kilometrów do Poznania musze troch wcześnie wyjechać pozdro
michu_872 - 10-12-2008, 00:15
ja mam dylemat... bo mój zewsząd poobdzierany gal i ta nieszczęsna uszczelka
zalałem cudotwórczego uszczelniacza do głowic, chłodnic itp i niby nie ucieka za bardzo...
ciśnienie na garach w okolicach 13-14 barów ale nie mam pewności czy do oleju coś nie idzie do tego w sobote mam jakiś egzamin w szkole... i nie wiem jak czasowo...
z jednej strony kusi żeby pojechać a z drugiej nie chce zabić silnika... najwyżej przyjade na chwile MSR'em
Ajsi napisał/a: |
Miejsce chyba już ustalone czyli Tor Poznań, a ktoś wie godzinkę?
Jak się tam wjeżdzą, tak jak na giełdę przez wiadukt nad torem? |
a jesteście pewni, że wpuszczą na teren toru auta nie związane z KJS-em
bo tak prawdę mówiąc (pisząc) mnie wydaje się to wątpliwe
Bywam dość często na treningach driftu na torze (popatrzeć) i auta serwisowe ok wjeżdżają, ale widzów nie koniecznie.
Dowiadywał się ktoś w ogóle jakie próby mają być? ewentualnie jak przebviegały poprzednie "nocki" bo w tym temacie: http://www.rajdowypoznan....2008-vt1304.htm też nie wiele piszą
PiotrBe napisał/a: |
A moze wystawić tajna broń - VR4 jeśli sie Roch zgodzi, tylko chyba musiałby zrobić licytację miejsca obok kierowcy;D
pozdro |
zależy jakie próby będą... jeżeli typowa ciasna i techniczna "pachołkolandia" to śmiem twierdzić (nie ujmując nic Rochowi i jego zacnemu VR4) że SC sporting i wprawiony kierowca z dobrym pilotem "wykręciłby" lepszy czas
jeżeli natomiast były by szybsze próby (w co osobiście nie wierze) to ok.
no chyba, że rekreacyjnie Roch chciałby jechać...
Tak jak mnie kusi dla zabawy i nauki a nie po wyniki
takie moje 3 gr
michalp - 10-12-2008, 11:26
Gdzie i kiedy?
Anonymous - 10-12-2008, 12:41
wiec tak
wszystko zaczyna sie dosyc wczesnie start pierwszej zalogi ok 16 wiecej szczegolow tu http://www.aw.poznan.pl/i...ocka/index.html zalog na obecna chwile jest 39 na teren toru (oczywiscie nie na sama plyte gdzie beda odbywaly sie proby) mozemy wjechac i pani z ktora rozmawialem wspomniala o ewentualnym udostepnieniu jakiejs sali na pogaduchy (moj blad bo nie dopytalem czy odplatnie czy nie)
opis tras bedzie strzalkowy niby niezbyt trudny a szczegoly prob sa narazie tajmnica do piatku
pierwsze zalogo maja zjechac na mete kolo 22 a zakonczenie imprezy ok polnocy
|
|
|