MitsuManiaki.com - INTER-CARS ... Ogólnopolski Dystrybutor części zamiennych
radek79 - 21-08-2018, 19:31
Marcino napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | ja do IC się wybieram w ostateczności, bo ceny mają - generalnie - wysokie |
To prawda - Cena IC ze zniżka to często cena sklepowa ale internetowa. Trzeba doliczyć wysyłkę no i nie dotkniesz towaru. Ale też zalezy też na co mają wysokie ceny. Opony mieli tansze czasami niż Oponeo. Czasami jak potrzebujesz szybko to się opłąca no i nie ma kosztów wysyłki.
Ja akurat korzystam ze znizek kolegi...:) |
i towar można zwrócić do miesiąca czasu, jest sens walczyć o lepsze zniżki
Firebee - 23-08-2018, 18:23
Od jakiegoś czasu faktycznie zostały wyłączone zniżki w IC, prawdopodobnie przez zmiany w prawie skarbowym.
W najbliższym czasie ZMIENI SIĘ NR KLIENTA. Nie będzie on przypisany do konkretnej osoby (AKBI), tylko będzie jako dowolny paragon.
rabat otrzymać będzie można tak samo po okazaniu karty klubowej.
proszę o cierpliwość
Bizi78 - 12-09-2018, 17:57
Firebee napisał/a: | rabat otrzymać będzie można tak samo po okazaniu karty klubowej.
proszę o cierpliwość |
Coś słychać w temacie .
Marcino - 13-09-2018, 09:29
Ciekawe jak dobry rabat dostaniemy... oczywiście nie wszytko się opłaca w IC.
Firebee - 14-09-2018, 09:48
chwilę musi to potrwać. jestem na dobrej drodze. Bądźcie cierpliwi, a będzie Wam wynagrodzone!
Marcino - 14-09-2018, 12:36
Super.
Serek - 14-09-2018, 17:14
kurcze, akurat kiedy potrzebowałem zniżek na komplet sprzęgła okazało się, że nic nie mamy w IC - trudno, ale czekamy
Firebee - 02-10-2018, 15:28
2-3 dni...
Klark - 06-10-2018, 08:48
Swoją drogą na "starych" rabatach i tak IC przegrywa z mniejszymi rabatami oferowanymi w Inter-Teamie. Może warto podjąć próby nawiązania współpracy z inną firmą handlującą częściami samochodowymi.
Bizi78 - 06-10-2018, 09:05
Klark napisał/a: | Swoją drogą na "starych" rabatach i tak IC przegrywa z mniejszymi rabatami oferowanymi w Inter-Teamie. |
Nie żebym bronił IC, ale tylko raz spytałem w IT o część, a dokładnie o amora KYB do MSS to krzyknęli prawie 500zł/szt, to nawet w IC bez rabatu było taniej bo coś ponad 300zł .
Po rabacie w IC za amorka zapłaciłem 230zł czyli dwa w cenie jednego .
Ogólnie w Czewie jak często przejeżdżam koło IT to nigdy tam nie widzę klientów na parkingu, no chyba że w innych miastach mają inna politykę cenową .
mkm - 06-10-2018, 23:40
IC jest największą firmą w Europie wschodniej handlującą częściami.
Mają też kilkadziesiąt marek własnych, kilkanaście wyłączności, kilka przedstawicielstw "generalnych" i z reguły te wszystkie firmy/sklepy internetowe/małe zaopatrują się właśnie przez IC (często nawet o tym nie wiedząc )
Firebee, działaj, bo zniżki w IC są baaaardzo "pojemne" .
Firebee - 06-10-2018, 23:55
jest już praktycznie wszystko dograne. polecicie na moim numerze, nie będzie niestety już możliwości faktury (chyba, że coś wykombinujecie na miejscu), tylko paragony. numer podam wkrótce
Marcino - 08-10-2018, 07:57
Firebee napisał/a: | jest już praktycznie wszystko dograne. polecicie na moim numerze, nie będzie niestety już możliwości faktury (chyba, że coś wykombinujecie na miejscu), tylko paragony. numer podam wkrótce |
Czekamy. Dla mnie na prywatny użytek paragony są ok.
[ Dodano: 08-10-2018, 07:58 ]
mkm napisał/a: | i z reguły te wszystkie firmy/sklepy internetowe/małe zaopatrują się właśnie przez IC (często nawet o tym nie wiedząc ) |
Dokładnie tak jest, bo widziełem nalepki lub nr IC w sklepach na mieście...
Uwex - 10-10-2018, 13:47
Marcino napisał/a: | Czekamy. Dla mnie na prywatny użytek paragony są ok. |
Fajnie, że idzie w dobrym kierunku; trzeba zakupić oleje, więc --> cytat z Marcino
slawekbaczek - 10-10-2018, 19:00
Nie mogę się doczekać zakończenia negocjacji i tego numeru klienta z wynegocjowanym rabatem
|
|
|