Śląskie - [Zabrze] CYKLICZNE SPOTKANIA MISIÓW W ZABRZU
voytech - 18-10-2010, 08:38
To był mój pierwszy spot, więc pozwolę się podzielić wrażeniami.
Szok i niedowierzanie!
Nigdy w życiu nie widziałem tyle Galantów w jednym miejscu. Nigdy w życiu nie mogłem porozmawiać z kimś, kto kocha Galanta tak jak i ja. Znam parę osób, z którymi mogę porozmawiać o samochodach, ale nie z taką pasją odnośnie Galanta, jak z Wami. I co najciekawsze - nikt nie był znudzony wywodami Można było kontemplować szyberdach pitbu77, wymianę sprężyn AnoniM79, klekot TDI w nowym Galu enanthate, stan mojego lakieru czy wiele innych rzeczy.
A propos! Zainteresowanym woskiem przesyłam linka:
Poor Boys Worls Natty's Paste Wax Blue do ciemnych lakierów
oraz
Poor Boys World Natty's Paste Wax do jasnych lakierów
Bardzo Wam dziękuję za spot. Poczułem, że nie jestem sam z moją pasją.
jacobian - 18-10-2010, 09:22
Ja również byłem zdrowo zaskoczony ilością ludzi. Kopara mi opadła jak wjeżdżałem na parking pod M1, a tu zamiast zazwyczaj ogromnej ilości BMW (a znikomej Mitsu) dominacja Mitsubishi Szacunek dla wszystkich! Pozdrawiam nowo poznanych forumowiczów i oczywiście "starych" znajomych, dziękuję również za dyskusje wszelakie prowadzących do ważnych konkluzji np. wosk na lakier + wyposażenie (voytech), sprężyny na tył, dziura z wydechu (Pawliku dzięki za zlokalizowanie) i wiele innych.
Enanthate i Madź - gratulacje zakupu. Oby Wam dobrze Gal służył!
P.S. Koledze z Saaba też się podobało. Z resztą to był jego już drugi spot z nami.
Anonymous - 18-10-2010, 09:23
robertdg napisał/a: | Z tego co zaobserwowałem, to zatrzymywali głownie takie sportowo wygładające fury |
A chyba nie do końca, bo do mnie też sie przyczepili. A co jak co, ale mojej Cari nie mozna powiedzieć ze wyglada spotrowo Ale chwilke z nimi pogadałem i nawet nie wystawiłem nosa z autam. A pan władza powiedział ze dostali cynk ze maja być organizowane wyścigi, dlatego taka obława.
pozdro dla wszytskich i dziki za miły spocik. Oby wiecej takich
Anonymous - 18-10-2010, 09:43
voytech napisał/a: | klekot TDI w nowym Galu enanthate |
Haha. To był 2.5V6 z klepiącymi zaworami.
Morfi napisał/a: | RACER - to słabo liczysz. 18 to było jak przyjechałeś póżniej jeszcze7 czy 8 aut dojechało policzyłeś vectre, seata, saba i vw ??? |
Ech... Dzięki matematyce racera mamy problemy w rankingu spotów...
MisieksColt - 18-10-2010, 09:52
enanthate napisał/a: |
Haha. To był 2.5V6 z klepiącymi zaworami. |
lepiej powiedz ze to dizel
Morfi napisał/a: | RACER - to słabo liczysz. 18 to było jak przyjechałeś póżniej jeszcze7 czy 8 aut dojechało policzyłeś vectre, seata, saba i vw ??? |
enanthate napisał/a: | Ech... Dzięki matematyce racera mamy problemy w rankingu spotów... |
34 mitsumaniak to byl czerwony colcik CaO i zarazem ostatni
badmdfk - 18-10-2010, 11:27
Kurde dopiero dziś się dowiedziałem, że taki spot ma a raczej miał miejsce. Chętnie bym się wybrał bo debiucik przy takiej ilości MM to by było przeżycie.
racer1972 - 18-10-2010, 13:06
No ja liczyłem stojąc w miejscu... zbyt leniwy byłem na obejście do koła... No i faktycznie liczyłem tylko miśki po moim przyjeździe i bez odmieńców w autach innych marek... ps.jestem humanistą i naukami ścisłymi się brzydzę...
Anonymous - 18-10-2010, 13:33
Aha, Hubeert, wywarłeś bardzo pozytywne wrażenie na mojej mamie. Byłeś na spocie jej ulubieńcem.
mjsystem - 18-10-2010, 14:54
robertdg napisał/a: | Przyznać się kto musiał okazac dokumenciki przy wyjeździe, bo mi to nawet legalizacje gasnicy, trójkat i żarówki sprawdzili |
No przecież Enanthate obiecał niespodzianki
P.S. Mnie nie zatrzymali:) Widać lancery nie wyglądają sportowo
jacobian - 18-10-2010, 15:19
badmdfk,
się obudził...
badmdfk - 18-10-2010, 16:27
Gdyby enanthate mi nie napisał na priva to pewnie dalej żyłbym w nieświadomości . Mam nadzieję, że następnym razem się uda i będę czujny.
Blondi - 18-10-2010, 16:28
voytech dzięki za info o wosku. Zrobiłes furrorę czystością samochodu
Spocik był super tylko nogi trochę zmarzły.
Do zobaczenia na następnym.
Hubeeert - 18-10-2010, 18:39
enanthate napisał/a: | Hubeert, wywarłeś bardzo pozytywne wrażenie na mojej mamie. |
Mama w tej niebieskiej czapce?
Pozdrawiam serdecznie
Anonymous - 18-10-2010, 18:55
Ja, jako że zawsze mam szczęście, zostałem skontrolowany dwa (słownie 2 ) razy...
Bardziej jednak jak kontrolą byli zainteresowani miśkiem . Sprawdzili czy mam gaśnicę i trójkąt, a poza tym ile to ma koni, jaki silnik i jak się zbiera, i czy jestem zadowolony . Legalizacji ponoć się nie sprawdza teraz, więc jeśli jest przeterminowana to mogą.... Pomimo chyba warto mieć sprawną.
Pzdr
P.S.
.....aaaaaa i czekam na dokumentację od "Admina from Hell"
pawliku - 18-10-2010, 21:46
jacobian napisał/a: | (Pawliku dzięki za zlokalizowanie) | spoko polecam sie na przyszłość
jacobian napisał/a: | Koledze z Saaba też się podobało | a mi sie bardzo podobało jego auto zaraził mnie saabomanią
no i Hubercie wklejaj wkoncu te zdjęcia!!! bo za niegługo bedzie wtorek a foty iały byc dzis
|
|
|