To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Rozmówki łódzkie

caliber2001 - 16-07-2009, 00:15

@Agata, wszędzie na tym samym przystanku co wysiądziesz wsiadasz w kolejny :)
iza - 16-07-2009, 00:25

[quote="caliber2001"]@Iza, Czarcik, Słyszałem, że Uszatek został przemianowany na Zuzię hehe :D

ZUZIA hihi jednak jest KUBUSIEM :D :D potwierdzone przez weterynarza
dzieki za pocieche Moje dzieci sie UCIESZYLY a Ja moze troszke mniej ale....

caliber2001 - 16-07-2009, 00:54

Nie wiem ile powtórzył Aneciak, ale szybko się Uszatek (za te białe uszyska :P ) uczy :) Może kiedyś jeszcze go zobaczę, hehe :) Najważniejsze, że dzieciaki szczęśliwe i.. niech uczą się nowych obowiązków :) )

PS. Kiedy Uszatek w avatarze będzie :P

anetka - 16-07-2009, 00:54

hehehe ;) ) a miało być tak pięknie.... Szkoda że jednak nie Zuzia ;D

Izuś, wczoraj tak się cieszyłaś z kocurka a dzisiaj już marudzisz??? ;p

Bierzesz Kubusia na zlot ??;DD :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Kuchnia mać !!! Michaś, to nie jest do diabła Uszatek ;ppp

KUBUŚ I JUŻ ;p

iza - 16-07-2009, 01:12

wiesz ANETKO jak chcesz isc spac i ktos lub cos trzoszke ci w tym przeszkadza to ........... juz nie jest tak fajnie hihihi
caliber2001 - 16-07-2009, 01:17

W Kutnie mam w domu kota, wiem, że to kochane i czyste zwierzaki, ale niestety nie mógł zostać ze mną (zdrówko :( )

@Aneciak, dla mnie Uszatek :D

anetka - 17-07-2009, 02:04

iza napisał/a:
jak chcesz isc spac i ktos lub cos trzoszke ci w tym przeszkadza to ........... juz nie jest tak fajnie hihihi

heheeh mam psa , który podczas burzy trzęsie się jak galareta i szczęka zębami... za każdym razem w moim łóżku ;DD

caliber2001 napisał/a:
dla mnie Uszatek

nieeeee;pp bo po tyłku dostaniesz ;pp :twisted: :twisted:

piotruswie - 17-07-2009, 10:30

moja 11 miesięczna labradorka nie boi się burzy :)
ale będąc szczeniaczkiem budziła mnie w nocy na siusiu :)
ale przecież to jak członek rodziny trza się poświęcić :)
odpłaca się uchachanym pyskiem i zabawą
przyjemności kosztują

misiek-misiek - 18-07-2009, 19:54

Znowu się wcisnę ze swoimi trzema groszami :D
Poszukuję miśka z KLIMĄ i silnikiem wciskającym w fotel :mrgreen:
Chodzi mi o np. colta z motorkiem 1,6 lub 1,8 (jeśli taki się trafi w dobrym stanie :twisted: ) lancer z motorkiem 1,6, galant EA z silniczkiem 2,0 najchętniej kombi (może być też starszy model ale w idealnym stanie :) ) ewentualnie cari z motorem 1,8 ale nie gdi. Jeśli ktoś z was łodziaków i okolicznych mieszkańców widział któryś z tych modeli, proszony jest o wpis tutaj :D
Nie muszę chyba pisać o tym, że zbitki mnie nie interesują, tylko samochód w pełni sprawny.

AAA... zapomniałbym o cenie :oops:
szukam czegoś w zakresie od 5000 do 8000 zł (max. 9000)
roczniki od 1994

P.S. Pozdrowienia dla miłośników psów :mrgreen:

anetka - 18-07-2009, 21:20

misiek-misiek napisał/a:
P.S. Pozdrowienia dla miłośników psów :mrgreen:

czuję się pozdrowiona ;DD

jacek11 - 19-07-2009, 11:09

Michał,Galanta EA w dobrym stanie za taką kasę nie kupisz.
Colta z klimą ciężko kupić,więc zostaję Cari,lub Galant E5.
A ha,zapomniałbym o Lancerku,ale tam też trzeba dobrze trafić klimę,i elektrykę.

Pozdro. :)

pamar - 19-07-2009, 13:08

misiek-misiek napisał/a:
Poszukuję miśka z KLIMĄ i silnikiem wciskającym w fotel
Chodzi mi o np. colta z motorkiem 1,6 lub 1,8 (jeśli taki się trafi w dobrym stanie ) lancer z motorkiem 1,6, galant EA z silniczkiem 2,0 najchętniej kombi (może być też starszy model ale w idealnym stanie ) ewentualnie cari z motorem 1,8 ale nie gdi.
misiek-misiek napisał/a:
od 5000 do 8000 zł (max. 9000)
roczniki od 1994

Jakie marzenia :wink:

misiek-misiek - 19-07-2009, 21:43

jacek11 napisał/a:
Michał,Galanta EA w dobrym stanie za taką kasę nie kupisz.
Colta z klimą ciężko kupić,więc zostaję Cari,lub Galant E5.
A ha,zapomniałbym o Lancerku,ale tam też trzeba dobrze trafić klimę,i elektrykę.

Pozdro. :)

pamar11 napisał/a:
Jakie marzenia :wink:

no dlatego zwracam się z prośbą do was narodzie MM :D
chcę kupić coś co ma trochę pod butem, żebym się nie musiał zastanawiać przy wyprzedzaniu, tylko redukcja i kita :twisted:
wiem, że mazda mx-5 jest poza moimi założeniami kasowymi :evil: więc pozostaje "zamknięty" diabełek w rozważaniach, ewentualnie galant jako ten duży kanapowóz :)

bo ja już taki jestem, że lubię małe i szybkie, albo duże kloce, które też na brak mocy nie narzekają, a wiem, że galant E5 z dwulitrowym motorkiem też daje radę :biggrin: (jeździłem)
poza tym mam do galantów ogromny sentyment, bo miałem gala z 91 roku, 1.8td z przebiegiem około 600 tys km i chodził jak burza

kupiłbym sobie sigmę, ale podejrzewam, że koszty utrzymania były by zbyt duże jak na mnie (opłaty, paliwko, rozrządy itp. mam niestety inne wydatki :( ) dlatego jeśli gal to chyba jednak 2.0 (ale rzędówka- ewentualnie 2.4 też rzędowy, jeśli takie w przyrodzie występowały, a chyba były)
EA się kupi ale trochę sponiwieranego :shock:

samochody typu carisma raczej mnie nie pociągają, bo nie jest to autko, które spełniało by moje wydumane oczekiwania :D
jest to wozik jednocześnie duży, ale za mały jako "kanapa na kołach", nie ma sensownego silnika (gdi i td nie wchodzą w grę, bo w razie czego nie można do nich założyć gazu) nie urażając wszystkich posiadaczy carism oczywiście 8) - pełen szacuneczek :D

zostaje jeszcze colt lub lancer- ciężko trafić 1.6 z klimą, chociaż znalazłem jednego lancera w Opolu (1.6 +klima) ale biały :cry:
jest jeszcze jeden, lancer CBx gti ale cena porażająca :shock: chyba coś koło 11500

pozostanę chyba przy galancie i wydaje mi się, że chyba E5 lub inny model z tej serii, będzie dla mnie najlepszym rozwiązaniem

chyba, że macie jakieś pomysły na inne japońskie wózki :?:
np. civic coupe :D

no i auto ma mi starczyć na trochę dłużej niż rok :D :P

jacek11 - 19-07-2009, 23:05

misiek-misiek napisał/a:
a wiem, że galant E5 z dwulitrowym motorkiem też daje radę :biggrin: (jeździłem)

Jak się kiedyś spotkamy,pozwolę Ci pośmigać moim E8,tylko się boję że nie będziesz chciał z niego wysiąść :D

Anonymous - 19-07-2009, 23:07

hmmmm.....Takie rzeczy.....to TYLKO w erze......

Ale spoko.....pracuję nad kilkoma galami EA dla Ciebie na raz.....Myślę że jutro się zdzwonimy i dostaniesz pełne info.....Może się uda....

Tylko jedno pytanko......czy np wożenie Izy do pracy przez np miesiąc wchodzi w grę? Bo kombinuję trochę nad przekroczeniem sumki z jedynką na przedzie.....Co prawda nie wielkie przekroczenie.....ale jednak....

Co kombinuję.....hmmmm.....UE ma trochę krajów....a ja z sąsiadami (tymi od niemiłej przeszłości) kombinuję dla Ciebie.....Ale Ciiiii.......nikomu ani sza....

[ Dodano: 19-07-2009, 23:11 ]
jacek11 napisał/a:
,pozwolę Ci pośmigać moim E8

Ja Ci nie pozwolę....bo czym Cię później z mojego EA będę wyciągał???

A E8 z 20 v6.......mmmmmmmmmmmmmm Myślę o tym motorku do mojego EA.....tylko że dodatkowo w oznaczeniu dodał bym TT.......ktoś wie jak to się sprawuje? Takie 2.0 v6 TwinTurbo?