Łódzkie - Rozmówki łódzkie
caliber2001 - 16-07-2009, 00:15
@Agata, wszędzie na tym samym przystanku co wysiądziesz wsiadasz w kolejny
iza - 16-07-2009, 00:25
[quote="caliber2001"]@Iza, Czarcik, Słyszałem, że Uszatek został przemianowany na Zuzię hehe
ZUZIA hihi jednak jest KUBUSIEM potwierdzone przez weterynarza
dzieki za pocieche Moje dzieci sie UCIESZYLY a Ja moze troszke mniej ale....
caliber2001 - 16-07-2009, 00:54
Nie wiem ile powtórzył Aneciak, ale szybko się Uszatek (za te białe uszyska ) uczy Może kiedyś jeszcze go zobaczę, hehe Najważniejsze, że dzieciaki szczęśliwe i.. niech uczą się nowych obowiązków )
PS. Kiedy Uszatek w avatarze będzie
anetka - 16-07-2009, 00:54
hehehe ) a miało być tak pięknie.... Szkoda że jednak nie Zuzia ;D
Izuś, wczoraj tak się cieszyłaś z kocurka a dzisiaj już marudzisz??? ;p
Bierzesz Kubusia na zlot ??;DD
Kuchnia mać !!! Michaś, to nie jest do diabła Uszatek ;ppp
KUBUŚ I JUŻ ;p
iza - 16-07-2009, 01:12
wiesz ANETKO jak chcesz isc spac i ktos lub cos trzoszke ci w tym przeszkadza to ........... juz nie jest tak fajnie hihihi
caliber2001 - 16-07-2009, 01:17
W Kutnie mam w domu kota, wiem, że to kochane i czyste zwierzaki, ale niestety nie mógł zostać ze mną (zdrówko )
@Aneciak, dla mnie Uszatek
anetka - 17-07-2009, 02:04
iza napisał/a: | jak chcesz isc spac i ktos lub cos trzoszke ci w tym przeszkadza to ........... juz nie jest tak fajnie hihihi |
heheeh mam psa , który podczas burzy trzęsie się jak galareta i szczęka zębami... za każdym razem w moim łóżku ;DD
caliber2001 napisał/a: | dla mnie Uszatek |
nieeeee;pp bo po tyłku dostaniesz ;pp
piotruswie - 17-07-2009, 10:30
moja 11 miesięczna labradorka nie boi się burzy
ale będąc szczeniaczkiem budziła mnie w nocy na siusiu
ale przecież to jak członek rodziny trza się poświęcić
odpłaca się uchachanym pyskiem i zabawą
przyjemności kosztują
misiek-misiek - 18-07-2009, 19:54
Znowu się wcisnę ze swoimi trzema groszami
Poszukuję miśka z KLIMĄ i silnikiem wciskającym w fotel
Chodzi mi o np. colta z motorkiem 1,6 lub 1,8 (jeśli taki się trafi w dobrym stanie ) lancer z motorkiem 1,6, galant EA z silniczkiem 2,0 najchętniej kombi (może być też starszy model ale w idealnym stanie ) ewentualnie cari z motorem 1,8 ale nie gdi. Jeśli ktoś z was łodziaków i okolicznych mieszkańców widział któryś z tych modeli, proszony jest o wpis tutaj
Nie muszę chyba pisać o tym, że zbitki mnie nie interesują, tylko samochód w pełni sprawny.
AAA... zapomniałbym o cenie
szukam czegoś w zakresie od 5000 do 8000 zł (max. 9000)
roczniki od 1994
P.S. Pozdrowienia dla miłośników psów
anetka - 18-07-2009, 21:20
misiek-misiek napisał/a: | P.S. Pozdrowienia dla miłośników psów |
czuję się pozdrowiona ;DD
jacek11 - 19-07-2009, 11:09
Michał,Galanta EA w dobrym stanie za taką kasę nie kupisz.
Colta z klimą ciężko kupić,więc zostaję Cari,lub Galant E5.
A ha,zapomniałbym o Lancerku,ale tam też trzeba dobrze trafić klimę,i elektrykę.
Pozdro.
pamar - 19-07-2009, 13:08
misiek-misiek napisał/a: | Poszukuję miśka z KLIMĄ i silnikiem wciskającym w fotel
Chodzi mi o np. colta z motorkiem 1,6 lub 1,8 (jeśli taki się trafi w dobrym stanie ) lancer z motorkiem 1,6, galant EA z silniczkiem 2,0 najchętniej kombi (może być też starszy model ale w idealnym stanie ) ewentualnie cari z motorem 1,8 ale nie gdi. |
misiek-misiek napisał/a: | od 5000 do 8000 zł (max. 9000)
roczniki od 1994 |
Jakie marzenia
misiek-misiek - 19-07-2009, 21:43
jacek11 napisał/a: | Michał,Galanta EA w dobrym stanie za taką kasę nie kupisz.
Colta z klimą ciężko kupić,więc zostaję Cari,lub Galant E5.
A ha,zapomniałbym o Lancerku,ale tam też trzeba dobrze trafić klimę,i elektrykę.
Pozdro. |
pamar11 napisał/a: | Jakie marzenia |
no dlatego zwracam się z prośbą do was narodzie MM
chcę kupić coś co ma trochę pod butem, żebym się nie musiał zastanawiać przy wyprzedzaniu, tylko redukcja i kita
wiem, że mazda mx-5 jest poza moimi założeniami kasowymi więc pozostaje "zamknięty" diabełek w rozważaniach, ewentualnie galant jako ten duży kanapowóz
bo ja już taki jestem, że lubię małe i szybkie, albo duże kloce, które też na brak mocy nie narzekają, a wiem, że galant E5 z dwulitrowym motorkiem też daje radę (jeździłem)
poza tym mam do galantów ogromny sentyment, bo miałem gala z 91 roku, 1.8td z przebiegiem około 600 tys km i chodził jak burza
kupiłbym sobie sigmę, ale podejrzewam, że koszty utrzymania były by zbyt duże jak na mnie (opłaty, paliwko, rozrządy itp. mam niestety inne wydatki ) dlatego jeśli gal to chyba jednak 2.0 (ale rzędówka- ewentualnie 2.4 też rzędowy, jeśli takie w przyrodzie występowały, a chyba były)
EA się kupi ale trochę sponiwieranego
samochody typu carisma raczej mnie nie pociągają, bo nie jest to autko, które spełniało by moje wydumane oczekiwania
jest to wozik jednocześnie duży, ale za mały jako "kanapa na kołach", nie ma sensownego silnika (gdi i td nie wchodzą w grę, bo w razie czego nie można do nich założyć gazu) nie urażając wszystkich posiadaczy carism oczywiście - pełen szacuneczek
zostaje jeszcze colt lub lancer- ciężko trafić 1.6 z klimą, chociaż znalazłem jednego lancera w Opolu (1.6 +klima) ale biały
jest jeszcze jeden, lancer CBx gti ale cena porażająca chyba coś koło 11500
pozostanę chyba przy galancie i wydaje mi się, że chyba E5 lub inny model z tej serii, będzie dla mnie najlepszym rozwiązaniem
chyba, że macie jakieś pomysły na inne japońskie wózki
np. civic coupe
no i auto ma mi starczyć na trochę dłużej niż rok
jacek11 - 19-07-2009, 23:05
misiek-misiek napisał/a: | a wiem, że galant E5 z dwulitrowym motorkiem też daje radę (jeździłem) |
Jak się kiedyś spotkamy,pozwolę Ci pośmigać moim E8,tylko się boję że nie będziesz chciał z niego wysiąść
Anonymous - 19-07-2009, 23:07
hmmmm.....Takie rzeczy.....to TYLKO w erze......
Ale spoko.....pracuję nad kilkoma galami EA dla Ciebie na raz.....Myślę że jutro się zdzwonimy i dostaniesz pełne info.....Może się uda....
Tylko jedno pytanko......czy np wożenie Izy do pracy przez np miesiąc wchodzi w grę? Bo kombinuję trochę nad przekroczeniem sumki z jedynką na przedzie.....Co prawda nie wielkie przekroczenie.....ale jednak....
Co kombinuję.....hmmmm.....UE ma trochę krajów....a ja z sąsiadami (tymi od niemiłej przeszłości) kombinuję dla Ciebie.....Ale Ciiiii.......nikomu ani sza....
[ Dodano: 19-07-2009, 23:11 ]
jacek11 napisał/a: | ,pozwolę Ci pośmigać moim E8 |
Ja Ci nie pozwolę....bo czym Cię później z mojego EA będę wyciągał???
A E8 z 20 v6.......mmmmmmmmmmmmmm Myślę o tym motorku do mojego EA.....tylko że dodatkowo w oznaczeniu dodał bym TT.......ktoś wie jak to się sprawuje? Takie 2.0 v6 TwinTurbo?
|
|
|