Nasze Miśki - Szpala85 i tym razem Galant
areksz121 - 01-02-2012, 06:29
A ja to muszę zaglądnąć jak już znowu jest dokładka na zderzaku wyjechana, przede wszystkim od tych skosów na osiedlach w NL
Ale żeby cały zderzak...i tylko kabelki od halogenów... no ładnie
szpala85 - 01-02-2012, 08:10
dzisiaj muszę wykombinować jak to wszystko złożyć do kupy bo wyrwały mi sie wszystkie zaczepy (te plajstikowe ) w zderzaku ... i jak by tego było mało to osłony dolne też razem ze zderzakiem
areksz121, u mnie dokładka sie trzyma na amen .... wszystkie śruby od nie zardzewiały
Wszyc - 01-02-2012, 10:01
Ja mam zderzak do gala ale niestety bez dokładki i niebieski
szpala85 - 01-02-2012, 17:30
Wszyc, nie potrzebuje
już naprawiłem .. było trochę zabawy ale dałem radę
i trąbki też zrobiłem , jak teraz miło trąbi gal
jacek11 - 01-02-2012, 18:02
Ojo joj,wiem co czujesz :)niedawno też miałem taką niemiłą przygodę.jakieś fatum padło na nasze galusy
areksz121 - 02-02-2012, 08:10
NO, NO, może skończyć się na Waszej dwójce, ja nie potrzebuję zderzaka gubić Zakonserwowany przód, trąbić- trąbi zderzak w sierpniu malowany, więc nie uśmiecha mi się powtarzać akcji
Wszyc - 02-02-2012, 13:21
Jak dla mnie macie po prostu talent ja galantem oralem w polu, latałem po lesie gdzie drug nie było szyszki się z chłodnicy wyjmowało po konarach jeździło ale żeby zderzak wyłamać no nie wiem jak
k@rol - 02-02-2012, 15:41
Wszyc napisał/a: | mnie macie po prostu talent ja galantem oralem w polu, latałem po lesie gdzie drug nie było | ale Ty jeździłeś do przodu
szpala85 - 02-02-2012, 16:22
k@rol napisał/a: | ale Ty jeździłeś do przodu |
dokładnie
my na wstecznym wyrywamy zderzaki
btw. przed wczoraj dostałem meila że jak napiszę jakąś opinię o Ceramizerze jak się sprawuje czy pomaga itd .... to może w ramach tej opini wyślą mi ceramizer .... dzisiaj wchodzę na skrzynkę ,a tam meil że dziękują mi za opinię i wysyłają mi ceramizer za friko .... muszę zagrać w totka
szpala85 - 08-02-2012, 18:08
update:
Galant mnie zawiódł .......
znaczy się zacznijmy od tego że dzień w dzień rano wszyscy odpalali Galem inne auta ... Cat 428 , navara , lt28 , vito ......
i wczoraj wyjeżdżam z garażu , zostawiam auto na chwilkę "niech się zagrzeje" , wracam po 10 min i patrze ,a silnik nie chodzi ... palą się kontrolki ..... myślę co jest ?! ... próbuję odpalić i dupa .... znowu ..o odpalił ale jek wciskam gaz to gaśnie ?! ?! .... okazało się że benzyny ni ma dolałem na szybkiego 3 litra mixa z piły spalinowej i dzida na CPN-a .....
a spalanko na kompie pokładowym wzrosło do 15 literków na 100 Pb
nic tylko wyjmować kasę z kielni i płacić na CPN-ie
btw. dostałem dzisiaj Ceramizer za friko
i to by było na tyle ... wiem nudy .... cic się nie psuje ... ahhhhh
areksz121 - 10-02-2012, 20:20
Szpala85 załatw dla mnie ceramizerka Coś ostatnio dziwne awarie tylko się przytrafiają
szpala85 - 26-02-2012, 16:24
Galant do zakopca i z powrotem bez problemowo ..... chyba się cieszył że spalił benzyny z 600 zł bo ja średnio .....
btw. nalało mi się wody do bananów i teraz ja skręcam albo wjadę na nierówność to skrzypi .... ojjjj skrzypi niemiłosiernie ..... .... muszę szybko wstrzyknąć tam oleju aby się ruda nie zadomowiła i nie zabiła mi bananów
jacek11 - 26-02-2012, 17:38
szpala85 napisał/a: | btw. nalało mi się wody do bananów i teraz ja skręcam albo wjadę na nierówność to skrzypi .... ojjjj skrzypi niemiłosiernie ..... .... muszę szybko wstrzyknąć tam oleju aby się ruda nie zadomowiła i nie zabiła mi bananów |
Znaczy,że osłony są popękane.lepiej smaru w nie naładuj do pełna,i co jakiś czas tam zaglądaj.olej to raczej zły pomysł.
szpala85 - 26-02-2012, 20:54
gumy są całe ..... patrzyłem (tak w ogóle to przecież te banany są prawie nowe ) .... jak wyjeżdżałem z Jeleniej to wjechałem w bardzo dużą kałużę (tak gdzieś głębokość pół koła ) i zakryło mi wahacze wodą ,w tedy musiała się nalać za te gumki ..... albo to drążki kierownicze tak skrzypią ... nie ważne .... wezmę strzykawkę z igłą i spróbuję się przebić przez tą gumę i wstrzyknąć tam olej albo smar jak piszesz
jacek11 - 27-02-2012, 17:41
Ja stawiam na sworznie wahaczy prostych miałem ten sam efekt.nasmarowanie pomogło
|
|
|