To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

ASX Ogólne - ASX -zapisy

sla - 01-12-2010, 23:13

Jeszcze się nie ciesz, czasami ceny podnoszą na wirtualne samochody, których nie ma , żeby potem zaproponować wyższe rabaty.
slawekgr - 02-12-2010, 00:22

Ale ja mam umowę podpisaną już na daną kwotę więc mi nie zmienią jej.
sla - 02-12-2010, 15:09

Co nie znaczy, że inni na wiosnę nie kupią taniej od Ciebie jeżeli będą jakieś promocje.
eMBe - 02-12-2010, 16:21

Gratualcje Betty. W końcu ktoś odważył sie na coś więcej niż smutne "balonowe" i szare invite. Będę wypatrywał kawasemi na zaśnieżonych, przynajmniej obecnie, ulicach naszego pięknego miasta. :lol:
jan1994 - 02-12-2010, 16:50

slawekgr napisał/a:
No i dobrze za zamówiłem w listopadzie ASX-a bo ja sobie patrze dzisiaj w cennik a tu o 2 tyś poszły do góry. Zamiast dać rabat to podnieśli ceny!!!!!!!

Dlaczego mają dawać rabaty jak samochody schodzą jak świeże bułeczki ? Grudzień będzie miesiącem na zerżnięcie klienta - będą to przeważnie firmy a dla firmy 2 tyś to żadne pieniądze :lol:

betty1234 - 02-12-2010, 19:11

eMBe napisał/a:
Gratualcje Betty. W końcu ktoś odważył sie na coś więcej niż smutne "balonowe" i szare invite. Będę wypatrywał kawasemi na zaśnieżonych, przynajmniej obecnie, ulicach naszego pięknego miasta. :lol:

Dzięki :) Z tego co wiem po Pile jeździ już jeden ASX w takim kolorze ale w wersji Invite.
Mój dziś niestety pod domem został bo od rana masakra na naszych drogach.

JCH - 02-12-2010, 21:34

betty1234 napisał/a:
Mój dziś niestety pod domem został bo od rana masakra na naszych drogach.
Rozumiem, że trochę szkoda nowego auta ale takie warunki to raj dla 4WD :!:
Cały rok będziesz czekać aż znowu posypie, korzystaj więc póki jest okazja.

betty1234 - 02-12-2010, 21:52

Cytat:
Rozumiem, że trochę szkoda nowego auta ale takie warunki to raj dla 4WD :!:
Cały rok będziesz czekać aż znowu posypie, korzystaj więc póki jest okazja.

Wiem, wiem ale mamy dwa auta 4WD więc mąż pozwolił mi pojechać swoim :lol: Też jest całkiem, całkiem - szybciej w środku się grzeje i fotele mają pożądne podgrzewanie nie takie jak w ASXie :wink:

Krzysiek.B - 03-12-2010, 20:03

Wczoraj bylem w salonach Mitsubishi w Katowicach celem dowiedzenia się czegoś więcej o nowych rocznikach. Usłyszałem że zamawiając samochód w grudniu mogę się go spodziewać dopiero w kwietniu ale to jeszcze nic tu był szok jak usłyszałem że nowe wersję ASX będą okrojone bo Japończycy doszli do wniosku że za dużo dali w tych modelach. Diesel będzie tylko jeden ten 150KM bo tamtego nie opłaca im się robić bo ponoć to ten sam silnik tylko inne oprogramowanie do silnika. :( Myślałem że usłyszę całkiem co innego a ty d... tyle czekania. :x
slawekgr - 03-12-2010, 21:57

A gdzie byłeś w Japan Motors?? A jakie upusty ci proponowali i jaka cena już ta nowa o prawie 2 tys większa??
Krzysiek.B - 04-12-2010, 11:19

Byłem w 2 salonach i obie te same śpiewki. Cena oczywiście już nowa o 2 tysiaki większa lecz o upustach nawet nie rozmawiałem. Obawiam się że z tymi upustami to może być bardzo ciężko z uwagi na okres czasu ile się czeka na samochód. Myślę że jak dadzą alarm to i tak dobrze. Teraz się zastanawiam co zrobić czekać czy myśleć o czymś innym
jan1994 - 04-12-2010, 13:37

Krzysiek.B obecny miesiąc jest najgorszym miesiącem do zakupu nowego samochodu - radzę spokojnie poczekać :lol:
slawekgr - 04-12-2010, 20:19

Krzysiek.B a czy to okrojenie wersji to tylko to że wycofają jeden silnik 116 konny czy też okroją wyposażenie dla poszczególnych wersji??? Coś ci więcej wiadomo na ten temat?????????
sla - 04-12-2010, 22:13

jan1994 napisał/a:
Krzysiek.B obecny miesiąc jest najgorszym miesiącem do zakupu nowego samochodu - radzę spokojnie poczekać :lol:
Też tak uważam, niech wszyscy ochłoną.
Krzysiek.B - 04-12-2010, 23:03

Na pewno nie będzie systemu auto stop & go ale tez mi wspominali że jeszcze coś mają zabrać ale nie mówili dokładnie co bo sami tego nie wiedzą.