ASX Ogólne - ASX -zapisy
sla - 01-12-2010, 23:13
Jeszcze się nie ciesz, czasami ceny podnoszą na wirtualne samochody, których nie ma , żeby potem zaproponować wyższe rabaty.
slawekgr - 02-12-2010, 00:22
Ale ja mam umowę podpisaną już na daną kwotę więc mi nie zmienią jej.
sla - 02-12-2010, 15:09
Co nie znaczy, że inni na wiosnę nie kupią taniej od Ciebie jeżeli będą jakieś promocje.
eMBe - 02-12-2010, 16:21
Gratualcje Betty. W końcu ktoś odważył sie na coś więcej niż smutne "balonowe" i szare invite. Będę wypatrywał kawasemi na zaśnieżonych, przynajmniej obecnie, ulicach naszego pięknego miasta.
jan1994 - 02-12-2010, 16:50
slawekgr napisał/a: | No i dobrze za zamówiłem w listopadzie ASX-a bo ja sobie patrze dzisiaj w cennik a tu o 2 tyś poszły do góry. Zamiast dać rabat to podnieśli ceny!!!!!!! |
Dlaczego mają dawać rabaty jak samochody schodzą jak świeże bułeczki ? Grudzień będzie miesiącem na zerżnięcie klienta - będą to przeważnie firmy a dla firmy 2 tyś to żadne pieniądze
betty1234 - 02-12-2010, 19:11
eMBe napisał/a: | Gratualcje Betty. W końcu ktoś odważył sie na coś więcej niż smutne "balonowe" i szare invite. Będę wypatrywał kawasemi na zaśnieżonych, przynajmniej obecnie, ulicach naszego pięknego miasta. |
Dzięki Z tego co wiem po Pile jeździ już jeden ASX w takim kolorze ale w wersji Invite.
Mój dziś niestety pod domem został bo od rana masakra na naszych drogach.
JCH - 02-12-2010, 21:34
betty1234 napisał/a: | Mój dziś niestety pod domem został bo od rana masakra na naszych drogach. | Rozumiem, że trochę szkoda nowego auta ale takie warunki to raj dla 4WD
Cały rok będziesz czekać aż znowu posypie, korzystaj więc póki jest okazja.
betty1234 - 02-12-2010, 21:52
Cytat: | Rozumiem, że trochę szkoda nowego auta ale takie warunki to raj dla 4WD
Cały rok będziesz czekać aż znowu posypie, korzystaj więc póki jest okazja. |
Wiem, wiem ale mamy dwa auta 4WD więc mąż pozwolił mi pojechać swoim Też jest całkiem, całkiem - szybciej w środku się grzeje i fotele mają pożądne podgrzewanie nie takie jak w ASXie
Krzysiek.B - 03-12-2010, 20:03
Wczoraj bylem w salonach Mitsubishi w Katowicach celem dowiedzenia się czegoś więcej o nowych rocznikach. Usłyszałem że zamawiając samochód w grudniu mogę się go spodziewać dopiero w kwietniu ale to jeszcze nic tu był szok jak usłyszałem że nowe wersję ASX będą okrojone bo Japończycy doszli do wniosku że za dużo dali w tych modelach. Diesel będzie tylko jeden ten 150KM bo tamtego nie opłaca im się robić bo ponoć to ten sam silnik tylko inne oprogramowanie do silnika. Myślałem że usłyszę całkiem co innego a ty d... tyle czekania.
slawekgr - 03-12-2010, 21:57
A gdzie byłeś w Japan Motors?? A jakie upusty ci proponowali i jaka cena już ta nowa o prawie 2 tys większa??
Krzysiek.B - 04-12-2010, 11:19
Byłem w 2 salonach i obie te same śpiewki. Cena oczywiście już nowa o 2 tysiaki większa lecz o upustach nawet nie rozmawiałem. Obawiam się że z tymi upustami to może być bardzo ciężko z uwagi na okres czasu ile się czeka na samochód. Myślę że jak dadzą alarm to i tak dobrze. Teraz się zastanawiam co zrobić czekać czy myśleć o czymś innym
jan1994 - 04-12-2010, 13:37
Krzysiek.B obecny miesiąc jest najgorszym miesiącem do zakupu nowego samochodu - radzę spokojnie poczekać
slawekgr - 04-12-2010, 20:19
Krzysiek.B a czy to okrojenie wersji to tylko to że wycofają jeden silnik 116 konny czy też okroją wyposażenie dla poszczególnych wersji??? Coś ci więcej wiadomo na ten temat?????????
sla - 04-12-2010, 22:13
jan1994 napisał/a: | Krzysiek.B obecny miesiąc jest najgorszym miesiącem do zakupu nowego samochodu - radzę spokojnie poczekać | Też tak uważam, niech wszyscy ochłoną.
Krzysiek.B - 04-12-2010, 23:03
Na pewno nie będzie systemu auto stop & go ale tez mi wspominali że jeszcze coś mają zabrać ale nie mówili dokładnie co bo sami tego nie wiedzą.
|
|
|