Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - ORGANIZATOR i MIEJSCE - POSZUKIWANIA!!!
cabaniarz - 11-02-2011, 20:18
pytanko, a do kiedy trzeba się zadeklarować, żeby załapać się na rezerwację?
pamar - 11-02-2011, 20:21
cabaniarz napisał/a: | do kiedy trzeba się zadeklarować, żeby załapać się na rezerwację? |
Wszystko niebawem się wyjaśni w odpowiednim temacie:)
ja sam napisał/a: | Zapisy i rezerwacje ruszą lada moment |
taurus2 - 11-02-2011, 23:15
Aga napisał/a: | poczytaj ten temat na str 22
tam jest cennik noclegów i wszystkie szczegóły |
Aga i owszem trochę szczegółów ale nie widzę cennika -- ile za pokoje ile za domki ???
jacek11 - 14-02-2011, 22:11
taurus2 napisał/a: |
Aga i owszem trochę szczegółów ale nie widzę cennika -- ile za pokoje ile za domki ??? |
pamar napisał/a: |
Wszystko niebawem się wyjaśni w odpowiednim temacie:)
ja sam napisał/a:
Zapisy i rezerwacje ruszą lada moment |
taurus2 - 16-02-2011, 16:57
No to czekamy
cns80 - 17-02-2011, 13:08
Przebrnąłem przez cały ten temat jak i kilka pokrewnych i powiem szczerze że nowy user to się nie połapie. Np.:
1. Ceny są podane w tym temacie na którejś tam stronie i w temacie rezerwacji.
2. Jedyne zdjęcia jakie znalazłem to te w temacie rezerwacji wrzucone przez vendettę. Jak dla mnie trochę mało. Na stronie ośrodka znalazłem tylko kilka zdjęć.
3. Samą stronę ośrodka też ciężko znaleźć śród 35 stron tematu.
4. W jednych opisach pojawiają się pokoje w obiekcie sportowym, a w innych pokoje nad sauną. Czy to te same ? I gdzie to u licha jest na mapie ?
5. Nic nie znalazłem o wyżywieniu
Może dałoby się to jakoś uporządkować i takie główne informacje zamieścić w jednym poście jednego tematu informacyjnego ?
koszmarek - 17-02-2011, 13:14
cns80 napisał/a: | Przebrnąłem przez cały ten temat |
Gratuluje
A jakieś zniżki na dzieciaki są? Bo tego też nie przyuważyłam. Myślę, że można to, jak CNS pisze, zgromadzić w zamkniętym temacie
vendetta - 17-02-2011, 13:20
Wieczorem to zbiorę Te pokoje w obiekcie sportowym to te nad sauną
Informacje o Zlocie 2011
cns80 - 22-02-2011, 09:08
vendetta, wielkie dzięki
Mam małą podpowiedź techniczną:
Pytania i odpowiedzi na nie zamieszczajcie w pierwszym poście (przez edycję) wtedy będzie wszystko łatwo znaleźć. Bo za chwilę ten temat będzie miał kolejnych kilkanaście stron i ludzie będą powtarzać już zadane pytania co niepotrzebnie będzie Was denerwować, a im utrudniać uzyskanie informacji
|
|
|