To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)

robertdg - 12-12-2011, 15:55

Oooooooo......... nowy avatarek ;-)
luckyluck - 12-12-2011, 19:22

robertdg napisał/a:
Oooooooo......... nowy avatarek

A ja zapytam o taką blaszkę jak ma Derpin. Rozumiem, że to taka Photopaintowoshopowa wizja ale... w jaki sposób przyznawane są takie tablice? Czy ja, będąc z Mazowsza miałbym szansę na inny początek numerów? Np.: tak jak ma Akbi czyli GO LUCKY? :scratch:

Tomek - 12-12-2011, 19:26

Cytat:
Czy ja, będąc z Mazowsza miałbym szansę na inny początek numerów?

odpowiedź prosta: nie, ale ... da się, jak się postarasz
najprościej to się zameldować w pomorskim

Krzyzak - 13-12-2011, 06:51

luckyluck napisał/a:
GO LUCKY

tomek84 napisał/a:
zameldować w pomorskim

to chyba też nie do końca tak, bo widuję także G1, G2, G3 - wydaje mi się, że stricte w Gdańsku by trzeba

mkm - 13-12-2011, 07:11

Krzyzak napisał/a:
tomek84 napisał/a:
zameldować w pomorskim

to chyba też nie do końca tak, bo widuję także G1, G2, G3 - wydaje mi się, że stricte w Gdańsku by trzeba

Liczy się tylko województwo.
Jeżeli jesteś pierwszy możesz wybierać od 0 do 9 i Twoje słowo . Jak ktoś już „Twoje słowo” kupił możliwości wyboru kurczą się o cyfrę, która została przez niego wybrana.
Nie ma obowiązku wydawania numerów rosnąco.

Anonymous - 13-12-2011, 10:04

robertdg napisał/a:
Oooooooo......... nowy avatarek ;-)

a tam nowy na innym forum już pół roku jest :P a że sezon zimowy to trzeba było schować alusa do garażu ;) :P

no a tablice taką bym chciał, już się nawet kiedyś zastanawiałem czy się w wrocku nie zameldować i wtedy by było D3 RPIN, ale do czasu gdy nie wejdzie przepis że raz kupiona tablica zostaje z właścicielem to mam ważniejsze wydatki :P

m6riano - 13-12-2011, 17:33

luckyluck napisał/a:
A ja zapytam o taką blaszkę jak ma Derpin

Ja robiłem na Radzymińskiej 29 bodajże

Tomek - 13-12-2011, 18:55

luckyluck napisał/a:
A ja zapytam o taką blaszkę jak ma Derpin.

na allegrodo od 35 zł/sztuke

m6riano napisał/a:

Ja dałem ok 14zł/szt. ale z plexi czy tam jakiegoś innego polipropylenu..;-)

no, ja mówiłem 35 zł/sztuke
ale z alu

choć chyba najtaniej co widziałem to 28 zł

coś czuję, że przed ZLOTem trzeba będzie się zaopatrzeć

m6riano - 13-12-2011, 19:10

Ja dałem ok 14zł/szt. ale z plexi czy tam jakiegoś innego polipropylenu..;-)
Anonymous - 18-12-2011, 16:12

no to zaczynam skreślać listę typowych bolączek galanta w mojej sztuce ;)

wczoraj jak wjechałem do garażu zobaczyłem, że jakoś dziwnie coś kapało spod auta bo ładna ścieżka się ułożyła, na dworze nie padało więc szybkie spojrzenie i organoleptyczne sprawdzenie konsystencji płynu skierowały mój wzrok na chłodnicę, której dół okazał się zapocony... dziś po rundzie po mieście i lekkiej dolewce płynu, po parkowaniu w garażu kapania z chłodnicy już nie było mimo że dalej jest od spodu wilgotna... mimo wszystko jutro zamawiam nową bo nie mogę sobie pozwolić na postój gdzieś w trasie. Słowa Krzyżaka że chłodnica w galancie trzyma 10 lat sprawdziły się dokładnie, a co najlepsze jak ostatnio czytałem temat Mare i tak sobie pomyślałem że ciekawe kiedy mnie to czeka... :mrgreen:
można powiedzieć że misiek upomniał się o prezent na święta :P

fj_mike - 18-12-2011, 17:38

Derpin, moja ma 13 lat :)
Ostatnio właśnie zaczyna się chyba pocić. Jeszcze nie potwierdzone ;)

Anonymous - 21-12-2011, 00:31

chłodnica już wymieniona, co prawda był mały problem z odkręceniem dolnych śrub trzymających wiatraki, no ale narażone na pracę w takich warunkach miały prawo zardzewieć na amen ( więc nie będę płakał że było ciężko :P ), i trzeba było użyć mocniejszej siły perswazji która poukręcała im łebki, ale szybka wycieczka do pobliskiego liroja załatwiła sprawę :D za to górne śruby poszły bez problemu.

przy okazji zalałem nowy płyn, z racji tego że nie było prestone w żadnym markecie, to kupiłem różowe borygo.

no i jak zawsze fotorelacja z grzebki :P , jak widać stara chłodnica po całej długości z obu stron puszczała na dole.

no i nowa zabaweczka oczywiście KOYORAD.

wilk88 - 21-12-2011, 00:41

Ile dałeś za nówkę? Ja już wymieniałem chłodnicę 2 razy, pierwszy raz poszła z przyczyn mi nieznanych (może starość), druga poszła bo zalałem jakiś kiepski płyn który zamarzał w połowie :) , i teraz mam trzecią (zalaną dobrym płynem)... zawsze kupowałem używane, ale jeśli jeszcze raz mi strzeli to kupię nową, stąd moje pytanie :)
Anonymous - 21-12-2011, 00:52

335 zł na miejscu. nie miałem czasu na zamawianie z allegro, można było kupić parę złotych taniej, ale potrzebowałem na gwałt, bo jutro trasa do poznania, a później hamburg na święta, więc chciałem uniknąć ew awarii w trasie, jeżeli ta starczy na 5 lat to będzie wystarczająco jak dla mnie.
Krzyzak - 21-12-2011, 06:38

Derpin napisał/a:
mocniejszej siły parafazji
co to takiego??