Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)
robertdg - 12-12-2011, 15:55
Oooooooo......... nowy avatarek
luckyluck - 12-12-2011, 19:22
robertdg napisał/a: | Oooooooo......... nowy avatarek |
A ja zapytam o taką blaszkę jak ma Derpin. Rozumiem, że to taka Photopaintowoshopowa wizja ale... w jaki sposób przyznawane są takie tablice? Czy ja, będąc z Mazowsza miałbym szansę na inny początek numerów? Np.: tak jak ma Akbi czyli GO LUCKY?
Tomek - 12-12-2011, 19:26
Cytat: | Czy ja, będąc z Mazowsza miałbym szansę na inny początek numerów? |
odpowiedź prosta: nie, ale ... da się, jak się postarasz
najprościej to się zameldować w pomorskim
Krzyzak - 13-12-2011, 06:51
luckyluck napisał/a: | GO LUCKY |
tomek84 napisał/a: | zameldować w pomorskim |
to chyba też nie do końca tak, bo widuję także G1, G2, G3 - wydaje mi się, że stricte w Gdańsku by trzeba
mkm - 13-12-2011, 07:11
Krzyzak napisał/a: | tomek84 napisał/a: | zameldować w pomorskim |
to chyba też nie do końca tak, bo widuję także G1, G2, G3 - wydaje mi się, że stricte w Gdańsku by trzeba |
Liczy się tylko województwo.
Jeżeli jesteś pierwszy możesz wybierać od 0 do 9 i Twoje słowo . Jak ktoś już „Twoje słowo” kupił możliwości wyboru kurczą się o cyfrę, która została przez niego wybrana.
Nie ma obowiązku wydawania numerów rosnąco.
Anonymous - 13-12-2011, 10:04
robertdg napisał/a: | Oooooooo......... nowy avatarek |
a tam nowy na innym forum już pół roku jest a że sezon zimowy to trzeba było schować alusa do garażu
no a tablice taką bym chciał, już się nawet kiedyś zastanawiałem czy się w wrocku nie zameldować i wtedy by było D3 RPIN, ale do czasu gdy nie wejdzie przepis że raz kupiona tablica zostaje z właścicielem to mam ważniejsze wydatki
m6riano - 13-12-2011, 17:33
luckyluck napisał/a: | A ja zapytam o taką blaszkę jak ma Derpin |
Ja robiłem na Radzymińskiej 29 bodajże
Tomek - 13-12-2011, 18:55
luckyluck napisał/a: | A ja zapytam o taką blaszkę jak ma Derpin. |
na allegrodo od 35 zł/sztuke
m6riano napisał/a: |
Ja dałem ok 14zł/szt. ale z plexi czy tam jakiegoś innego polipropylenu..;-) |
no, ja mówiłem 35 zł/sztuke
ale z alu
choć chyba najtaniej co widziałem to 28 zł
coś czuję, że przed ZLOTem trzeba będzie się zaopatrzeć
m6riano - 13-12-2011, 19:10
Ja dałem ok 14zł/szt. ale z plexi czy tam jakiegoś innego polipropylenu..;-)
Anonymous - 18-12-2011, 16:12
no to zaczynam skreślać listę typowych bolączek galanta w mojej sztuce
wczoraj jak wjechałem do garażu zobaczyłem, że jakoś dziwnie coś kapało spod auta bo ładna ścieżka się ułożyła, na dworze nie padało więc szybkie spojrzenie i organoleptyczne sprawdzenie konsystencji płynu skierowały mój wzrok na chłodnicę, której dół okazał się zapocony... dziś po rundzie po mieście i lekkiej dolewce płynu, po parkowaniu w garażu kapania z chłodnicy już nie było mimo że dalej jest od spodu wilgotna... mimo wszystko jutro zamawiam nową bo nie mogę sobie pozwolić na postój gdzieś w trasie. Słowa Krzyżaka że chłodnica w galancie trzyma 10 lat sprawdziły się dokładnie, a co najlepsze jak ostatnio czytałem temat Mare i tak sobie pomyślałem że ciekawe kiedy mnie to czeka...
można powiedzieć że misiek upomniał się o prezent na święta
fj_mike - 18-12-2011, 17:38
Derpin, moja ma 13 lat
Ostatnio właśnie zaczyna się chyba pocić. Jeszcze nie potwierdzone
Anonymous - 21-12-2011, 00:31
chłodnica już wymieniona, co prawda był mały problem z odkręceniem dolnych śrub trzymających wiatraki, no ale narażone na pracę w takich warunkach miały prawo zardzewieć na amen ( więc nie będę płakał że było ciężko ), i trzeba było użyć mocniejszej siły perswazji która poukręcała im łebki, ale szybka wycieczka do pobliskiego liroja załatwiła sprawę za to górne śruby poszły bez problemu.
przy okazji zalałem nowy płyn, z racji tego że nie było prestone w żadnym markecie, to kupiłem różowe borygo.
no i jak zawsze fotorelacja z grzebki , jak widać stara chłodnica po całej długości z obu stron puszczała na dole.
no i nowa zabaweczka oczywiście KOYORAD.
wilk88 - 21-12-2011, 00:41
Ile dałeś za nówkę? Ja już wymieniałem chłodnicę 2 razy, pierwszy raz poszła z przyczyn mi nieznanych (może starość), druga poszła bo zalałem jakiś kiepski płyn który zamarzał w połowie , i teraz mam trzecią (zalaną dobrym płynem)... zawsze kupowałem używane, ale jeśli jeszcze raz mi strzeli to kupię nową, stąd moje pytanie
Anonymous - 21-12-2011, 00:52
335 zł na miejscu. nie miałem czasu na zamawianie z allegro, można było kupić parę złotych taniej, ale potrzebowałem na gwałt, bo jutro trasa do poznania, a później hamburg na święta, więc chciałem uniknąć ew awarii w trasie, jeżeli ta starczy na 5 lat to będzie wystarczająco jak dla mnie.
Krzyzak - 21-12-2011, 06:38
Derpin napisał/a: | mocniejszej siły parafazji | co to takiego??
|
|
|