Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC
McDoune - 25-12-2006, 01:30
skaja napisał/a: | widze ze tytół spamera dostał McDoune no trudno a szkoda bo fajnie by było miec take wyróżnienie
McDoune---- GRATULUJE |
co
ja
to musi być jakieś gigantyczne nieporozumienie
przecież ja nawet nie wiem co słowo spam znaczy
Marcin-Krak - 25-12-2006, 14:35
McDoune napisał/a: | przecież ja nawet nie wiem co słowo spam znaczy |
Meteo - mi pisał ze to jakiś komplement
McDoune, - wiesz co - Ty brutal jesteś
Właśnie przeczytałem jaki to prezent swojemu miśkowi dałeś
McDoune napisał/a: | a ja swoim ledwo ominąłem niepodświetlony słupek na środku drogi ale i tak wpierdzieliłem się na kraweznik przy jakiś 50km/h . Na szczęście wygląda na to że nic mu sięnie stało |
McDoune - 26-12-2006, 02:54
Marcin-Krak napisał/a: |
McDoune, - wiesz co - Ty brutal jesteś
Właśnie przeczytałem jaki to prezent swojemu miśkowi dałeś
McDoune napisał/a: | a ja swoim ledwo ominąłem niepodświetlony słupek na środku drogi ale i tak wpierdzieliłem się na kraweznik przy jakiś 50km/h . Na szczęście wygląda na to że nic mu sięnie stało |
|
Głupio mi trochę, ale dzisiaj cały dzień jeździłem i mały człowiek też trochę kółkiem kręcił i dziękie Bogu chyba nic złego się nie stało, co nie zmienia faktu że sie wkur**łem
Marcin-Krak - 26-12-2006, 11:49
McDoune napisał/a: | i dziękie Bogu chyba nic złego się nie stało, co nie zmienia faktu że sie wkur**łem |
No to dobrze że nic się nie stało - myślę że podobnie bym zareagował.
Ale weź uważaj bardziej na swojego Miśka
BUBU - 26-12-2006, 23:13
Marcin-Krak napisał/a: | McDoune napisał/a:
a ja swoim ledwo ominąłem niepodświetlony słupek na środku drogi ale i tak wpierdzieliłem się na kraweznik przy jakiś 50km/h . Na szczęście wygląda na to że nic mu sięnie stało |
Taa i jeszcze trochę i nie zauważy robót drogowych , będzie chciał ominąć i zobaczy walec przed ślepkami
Marcin-Krak - 27-12-2006, 11:44
BUBU napisał/a: | Taa i jeszcze trochę i nie zauważy robót drogowych , będzie chciał ominąć i zobaczy walec przed ślepkami |
Ja nie wiem - ale potem się dziwi ze taka opinia jest o kierowcach z warszawy - a sam jak jeździ
McDoune - 27-12-2006, 13:54
Marcin-Krak napisał/a: | BUBU napisał/a: | Taa i jeszcze trochę i nie zauważy robót drogowych , będzie chciał ominąć i zobaczy walec przed ślepkami |
Ja nie wiem - ale potem się dziwi ze taka opinia jest o kierowcach z warszawy - a sam jak jeździ |
przecież na niego trąbiłem, a on nie uciekł
Rafal_Szczecin - 27-12-2006, 15:30
2600
Hubeeert - 27-12-2006, 16:26
6157
McDoune - 27-12-2006, 16:45
888
szybko poszło
tylko szkoda że w domku zasilacz w kompie się zwalił mogę pisać tylko z pracy
Anonymous - 27-12-2006, 17:29
<<<McDoune>>>
zasilacz to nie az taki duzy wydatek czekamy na ciebie
McDoune - 27-12-2006, 17:48
skaja napisał/a: | <<<McDoune>>>
zasilacz to nie az taki duzy wydatek czekamy na ciebie |
tylko boję się czy nie padło cosik więcej
Anonymous - 27-12-2006, 18:35
McDoune napisał/a: | tylko boję się czy nie padło cosik więcej |
mam nadzieje ze to nic powaznego i w domku tez juz niedlugo bedziesz siedział na forum
McDoune - 27-12-2006, 18:42
skaja napisał/a: | McDoune napisał/a: | tylko boję się czy nie padło cosik więcej |
mam nadzieje ze to nic powaznego i w domku tez juz niedlugo bedziesz siedział na forum |
ja też, a tymczasem mówię do jutra
Marcin-Krak - 27-12-2006, 19:25
McDoune, - szybko zasilacz kupuj bo stracisz tytuł spamera
|
|
|