Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
Jaro1974 - 25-10-2012, 21:23
Forest napisał/a: | Zastanawiałem się co by zaprosić babkę z TTV co to skodą po Polsce jeździ, tylko jak zdobyć kontakt do jej managera tudzież kogoś z telewizji. |
Proszę bardzo - tu jest wszystko co potrzebne jest do kontaktu z konkretnymi programami w TTV. Można spróbować - a nóż wyjdzie.
masa - 25-10-2012, 21:29
masa-ogarniam kolumnę i co tam się z nią wiąże.
Mam również kontakt z asystentem burmistrza. Również obiecali pomoc.
biala190 - 26-10-2012, 06:58
Cytat: |
Jeśli chodzi o ubezpieczenie, to poproszę zaufana firmę brokerska o przygotowanie najlepszej oferty. |
sniegu napisał/a: | Co do ubezpieczenia to mamy z Moją Niką znajomego w ubezpieczeniach który ubezpiecza całą flotę w jej pracy i ma ogólnie ubezpieczenia Cari 429 zł PZU nie licząc concordii najtańsza oferta w wieluniu, mogę się spytać jeżeli dostanę błogosławieństwo z góry. |
Ja osobiście również czegoś poszukam- wymienimy się ofertami, gdy będzie stworzone podforum
Forest napisał/a: | Postawmy na integrację. |
I to jest super. Łeba to miejscowość, w której bywam 2-3 razy w roku i życie tam płynie, delikatnie mówiąc, na pełnym luzie, żadnych napięć, popisów, pokazów mody na deptaku, zabawa się liczy i wypoczynek.
vendetta napisał/a: | Tylko potrzeba konkretów i deklaracji |
Ja zajmę się ubezpieczeniem i to co osiągnę porównam z osiągnięciami na początku postu cytowanych- wybierzemy to co najkorzystniejsze.
Dodatkowo zamierzam zająć się tematem jakichś darmowych wejściówek do punktów rozrywki.
INFO- coś nie tak z moim profilem- nie mogę wysyłać wiadomości PRIV, a i e-mail od Foresta do mnie nie doszedł, więc proszę o nie wysyłanie mi wiadomości za pośrednictwem forum, a przez zwykłą pocztę- mój mail- biala190@vp.pl.
P.S. Forest, będę wdzięczna jeśli wyślesz mi jeszcze raz maila, tym razem nie przez forum. Dziękuję.
koszmarek - 26-10-2012, 08:39
koszmarkowa- pomogę przy rejestracji ludków na zlocie. Jak komuś jeszcze się przydam do czegoś to dajcie znać
szuwar - 26-10-2012, 10:08
Jeżeli chodzi o sponsorów jak JAPAN, gdy nie zdecydują się na tak daleką podróż, to są dwa duże salony w Trójmieście i można jeden z nich zwerbować, blisko mają i dla nich to na pewno dobra reklama.
swinks_UK - 26-10-2012, 10:52
Forest napisał/a: |
Bez szaleństw. Postawmy na integrację. Przypuszczam że duża część osób pójdzie na plażę, jednak ciekaw jestem czy jest możliwość zorganizowania ogniska na terenie ośrodka (zadaszenie, ławki, jakiś bar).
Bez dyskotek.
...
Przy okazji ogniska jakaś biesiada (może uda się załatwić sponsora na catering w stylu: karczek lub kiełbasa z bułą i musztardką oraz kufelek dla każdego.
...
Taki całkiem inny styl....
Na spokojnie, bez wariacji, biegania i szaleństw....
Pamiętam gdzieś posta Firka, jak pisał że z roku na rok za bardzo szalejemy.... Może to jest nasz błąd?
Spróbujmy zrobić zlot na "leniwo"
Odpoczynek, integracja, zwiedzanie. Główne 3 idee które mnie męczą....
Może się uda wrócić do rodzinnego sposobu wykorzystania tego czasu?
Co o tym myślicie?
|
No Andrzejku, mordko ty moja
Nareszcie wrócił rozum i rozsądek. Wstrzeliłeś się w dziesiątkę.
Z racji miejsca zamieszkania nie chciałem zbytnio zabierać głosu, bo i tak przy organizacji ze mnie żaden pożytek (chyba że zrobimy zlot zagramaniczny ), to tym razem musze sie zgodzić, że po drodze uciekła nam idea samych zlotów Mitsumaniakowych.
Bo czyż nie organizujemy tego po to by zobaczyć się w realu, faceci by mogli w końcu wyżyć się gadając o śrubkach, kluczach, silnikach, spalaniu itd, a babeczki by mogły wreszcie ponarzekać jak to cieżkie życie jest z takim "poetrolheadem"
Jakieś lasery, dyskoteki, inne cuda wianki... na pewno potrzebujemy? Już nsami nie potrafimy się cieszyć swoją obecnością?
stary alfer - 26-10-2012, 11:26
koszmarek napisał/a: | koszmarkowa- pomogę przy rejestracji ludków na zlocie. Jak komuś jeszcze się przydam do czegoś to dajcie znać |
Nie można tego zrobić w recepcji ośrodka skoro jest "nasz"?
Wojciech Bogacz - 26-10-2012, 11:31
Forest napisał/a: | Kto co może zrobić z dowolnego regionu polski, niech napisze, zbierze oferty, spróbuje pozyskać sponsorów itd. |
Pomysł sądzę trafiony, bo prędzej znajdą się chętni. Zapytam koleżankę z PZU o ubezpieczenie
Forest napisał/a: | Spróbujmy zrobić zlot na "leniwo"
Odpoczynek, integracja, zwiedzanie. Główne 3 idee które mnie męczą....
Może się uda wrócić do rodzinnego sposobu wykorzystania tego czasu? |
Bardzo podoba mi się ta idea - zdecydowanie więcej potem wrażeń "wynoszę"
Forest napisał/a: | Takie błooogie lenistwo i oderwanie się od rzeczywistości codziennego Kieratu....
Pełna integracja, siedzenie w jednej sali lub na jednym tarasie i gadanie o niczym....
Zero pędu... |
Tak tak tak i jeszcze raz tak. Zlot w tym roku jakoś tak trochę włąśnie "pędził" - zwłaszcza dyskoteki spotęgowały to wrażenie.
swinks_UK napisał/a: | No Andrzejku, mordko ty moja
Nareszcie wrócił rozum i rozsądek. Wstrzeliłeś się w dziesiątkę. |
Właśnie - są konkrety - i tak trzymajmy
swinks_UK napisał/a: | Bo czyż nie organizujemy tego po to by zobaczyć się w realu, faceci by mogli w końcu wyżyć się gadając o śrubkach, kluczach, silnikach, spalaniu itd, |
Też tak sądzę. Według mnie właśnie jest to dla nas - ludzi
swinks_UK napisał/a: | Jakieś lasery, dyskoteki, inne cuda wianki... na pewno potrzebujemy? Już nsami nie potrafimy się cieszyć swoją obecnością? |
Głosuję, żeby obyło się właśnie bez tego - mniejsze obciążenie dla organizatorów - więcej czasu dla nas - same korzyści A jak będziemy chcieli potańczyć to na pewno jakieś nagłośnienie na kołach się znajdzie.
volve - 26-10-2012, 11:36
Wojciech Bogacz napisał/a: | A jak będziemy chcieli potańczyć to na pewno jakieś nagłośnienie na kołach się znajdzie. |
Zapewne Dziki przyjedzie na zlot
koszmarek - 26-10-2012, 12:08
stary alfer napisał/a: | koszmarek napisał/a: | koszmarkowa- pomogę przy rejestracji ludków na zlocie. Jak komuś jeszcze się przydam do czegoś to dajcie znać |
Nie można tego zrobić w recepcji ośrodka skoro jest "nasz"? |
nie mówię o pokojach tylko o tym co w tym roku.
stary alfer - 26-10-2012, 14:19
koszmarek napisał/a: |
nie mówię o pokojach tylko o tym co w tym roku. |
ja też
koszmarek - 26-10-2012, 23:41
stary alfer, jeśli recepcja się zgodzi to chwała im za to, ale bardzo wątpie
z resztą, chętnie pojadę jako osoba-bardzo-narzekająca skoro pomoc nie potrzebna XD
emada - 28-10-2012, 04:41
Forest napisał/a: | Bez szaleństw. Postawmy na integrację. Przypuszczam że duża część osób pójdzie na plażę, jednak ciekaw jestem czy jest możliwość zorganizowania ogniska na terenie ośrodka (zadaszenie, ławki, jakiś bar).
Bez dyskotek. |
Dyskoteka to podstawa integracji! Moim zdaniem powinna być
Jaro1974 - 28-10-2012, 14:56
Ja też jestem za Nawet mogę pomóc ją poprowadzić
Jogurt - 29-10-2012, 09:18
emada napisał/a: | Dyskoteka to podstawa integracji! Moim zdaniem powinna być | To teraz ja ze swoimi trzema groszami. Byłem na ostatnich 5 zlotach ale nigdy nie dotarłem na disco. Dlaczego? Większość zlotów chodzę i gadam od rana do rana. Pomijając fakt prawie pustego parkietu większość ludzi i tak integruje się na pielgrzymkach międzydomkowych, a będący na dyskotece oblegają stoły i ławy. Dlatego czy będzie disco czy nie każdy zlotowicz i tak wybiera najbardziej odpowiadającą mu formułę. Rozumię że ktoś jedzie potańczyć przez pół kraju, ja jadę spotkać się z ludźmi.
|
|
|