Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Yoshiko - 07-09-2010, 23:33
że grzybobranie się udało - dwa i pół wiadra w tym 58 prawdziwków - teraz suszenie i słoiczki
Kaucz - 08-09-2010, 02:09
pawela napisał/a: | wczoraj policjant idiota chciał mi wlepić łącznie 800zł mandatu, na szczęście nie dałem się, udowodniłem mu jego niekompetencję, dostałem za to na odchodne "masz 3 minuty, potem coś wynajdziemy - spier...!" |
możesz rozwinąć ?
Fragu - 08-09-2010, 07:34
Serdeczne dzięki wszystkim za życzenia
koszmarek - 08-09-2010, 09:49
że jestem pociągająca
sieegurd - 08-09-2010, 10:55
koszmarek napisał/a: | że jestem pociągająca |
Znaczy się masz katar?
pamar - 08-09-2010, 10:59
Fragu napisał/a: | Serdeczne dzięki wszystkim za życzenia |
a dlaczego nie TU ?
koszmarek - 08-09-2010, 11:08
sieegurd napisał/a: | koszmarek napisał/a: | że jestem pociągająca |
Znaczy się masz katar? |
i to JAKI! Dawno tak się nie czułam
Fragu - 08-09-2010, 11:15
koszmarek, smacznego
sieegurd - 08-09-2010, 12:04
Fragu napisał/a: | koszmarek, smacznego |
Czasem gdyby nie ten katar, to człek cały dzień byłby głodny
koszmarek - 08-09-2010, 12:19
sieegurd, otóż to
Ale mamuśka koszmarkowa uratowała sytuacje kropelkami
pawela - 08-09-2010, 15:38
generalnie poszło o okulary na zdjęciu w prawku a ich brak na nosie, w szczegóły już się nie będę zagłębiał, ale momentami wątpiłem czy to policjanci - sypały się im z ust co chwilę najrozmaitsze przekleństwa, oczywiście straszenie pałą, dajcie spokój, zażądaliśmy podstaw prawnych, zwróciliśmy im uwagi o zachowanie, poproszeni o nazwiska i stopnie służbowe wybuchli, a mają obowiązek podania, nie daliśmy wejść sobie na głowę i odpuścili. A zaczęło się od rutynowej kontroli
Efa! - 08-09-2010, 15:49
...że zaczynam się stresować, zostało mi dwa tygodnie do terminu porodu i moje dotychczas żelazne nerwy szlag trafił.
Nawet nie wiem, czy teraz będę na forum regularnie, bo mam co chwilę jakieś wycieczki (a to lekarz w Bydzi, a to w Gdańsku, a to siedzę u rodziców w Starogardzie), a od przyszłego tygodnia będę siedzieć z tyłkiem w Bydzi, a tam niestety komputera nie ma
I chyba jakiś czas nie będzie niestety (chyba, że służbowy czasem mi mąż wieczorkiem przemyci z pracy). A i jeszcze chcę powiedzieć, że banki w Polsce to jedna wielka debilioza, a kredyty dla normalnych ludzi, gdzie jedno z pary nie pracuje są nie do zdobycia (ale o tej historii już pisałam).
W każdym razie czekam na dziecko, problemami z brakiem komputera i całą tą "tragedią" z tym związaną zajmę się później. Teraz zupełnie nie mam już do tego głowy.
ZUPEŁNIE
Nie wiem kochani, kiedy znowu zajrzę.
Całuję Was wszystkich!!!
pamar - 08-09-2010, 15:57
Efa! napisał/a: | moje dotychczas żelazne nerwy szlag trafił. |
Odduchaj spokojnie... wdech... wydech... wdech... Efa! napisał/a: | problemami z brakiem komputera i całą tą "tragedią" z tym związaną |
To Ty w ogóle się nie przejmuj, tylko Efa! napisał/a: | dwa tygodnie | Trzymamy kciukasy
akbi - 08-09-2010, 15:59
pamar napisał/a: | Efa! napisał/a:
dwa tygodnie
Trzymamy kciukasy |
tak ... my też trzymamy
Uwex - 08-09-2010, 16:06
...że w nocy wróciłem z Egiptu i przeżyłem szok - tam było do południa 41 w cieniu , a na lotnisku w Katowicach 11 ! i że bardzo dużo jeździ tam Lancerów - i tych starszych i tych nowych ( same sedany ) - fajnie .
|
|
|