To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy

Kibloo - 14-11-2007, 15:43

dokładnie... białe ze spoilerem i rozbitą maską
Krzyzak - 14-11-2007, 16:14

to pewnie ten sam kre..n, co probowal zabic mnie, siebie i jeszcze pare osob kilka tyg. temu - ten, ktorego srodkowym palcem na forum 'pozdrawialem'
mysle, ze dwoch bialyc evo w 3miescie nie ma

Anonymous - 14-11-2007, 17:41

novy napisał/a:
Czerwień chyba nie ma takiej naklejki
Zresztą niech się wypowie sam zainteresowany.

akbi napisał/a:
na zlocie w sierpniu jeszcze miał

Oczywiście,że mam taką naklejkę ale to nie byłem ja:)

sruba - 14-11-2007, 23:13

ozz napisał/a:
srebrny albo błękitny - ciemno było - Colt CA0 pod carrefourem na morenie na otwartym parkingu z naklejką m3m na tylnej szybie; byłem vitarą więc pozostałem niezauważony; pozdrawiam kolegę

jezeli to nie Czerwien, to...

no wlasnie - z tego co pamietam, to z CA0 naklejke mam ja (czarny), wspomniany wyzej Czerwien (srebrny), Deenbe (czerwony) i jeszcze jeden colt (czarny), ktory kiedys byl w klubie, ale potem poszedl do ludzi...
wiec albo pomyliles kolory, albo o czyms nie wiemy :D

chociaz zaraz, zaraz... zdaje mi sie, ze kiedys, ktos na spocie, ktory mial miejsce na parkingu pod Realem na Przymorzu, obklejal swoje CA0.
pewnie, to ten :wink:

Anonymous - 16-11-2007, 14:11

Pozdrawiam czerwonego lancera - spotkanego dzisiaj w Redzie ok. 9-tej -ładna furka
Anonymous - 16-11-2007, 20:00

Dzień Kliperów: Pozdro eclips 1G 7:50 na wysokości Matarni i czerwone 1G z rej GST na Kartuskiej, Jasień.
Anonymous - 17-11-2007, 13:06

Sruba napisał/a:
chociaz zaraz, zaraz... zdaje mi sie, ze kiedys, ktos na spocie, ktory mial miejsce na parkingu pod Realem na Przymorzu, obklejal swoje CA0.
pewnie, to ten

Ten którego oklejaliśmy był czarny ,widziałem go dzisiaj w Chwaszczynie na ul.Oliwskiej stoi tam w warsztacie gdzie montują inst.gazowe jest na sopockich blachach

akbi - 17-11-2007, 19:06

Pozdrowka dla Kunty :)
Lostowicka ... kilka minut przed 12 w dniu dzisiejszym ... chyba zdazyl mnie zauwazyc :D

Kibloo - 20-11-2007, 14:09

Śruba- podróweczki jak się przemykałeś cichcem do pracy 7:35 skręt z Nad jarem w Bethovena... Mitsu Cortsą...
Anonymous - 20-11-2007, 14:32

Eassy! napisał/a:
Dzień Kliperów: Pozdro eclips 1G 7:50 na wysokości Matarni i czerwone 1G z rej GST na Kartuskiej, Jasień.
kurcze, Eassy ty to masz szczęście, ja jeżdże, rozglądam się na prawo i lewo i nic... Widziałem eclipse z 2 razy zaraz zanim kupiłem swojego, a teraz kiedy już go mam to jest cicho i głucho :(
Anonymous - 20-11-2007, 18:48

ja juz przestalem zapamietywac wszystkie mitsu ktore mijam - no oprocz pojedynczych rodzynkow

pozdro dla Marioborka ktory dzis poranna pora zmierzal grunwaldzka w strone oliwy swoja cari - fajna masz czapke :)

Anonymous - 21-11-2007, 23:15

Pozdrowienia środkowym palcem i przez kupę kamieni dla kierowcy i współpasażera zielonego Golfa II na rej. GA, który o mało spowodowałby w dniu dzisiejszym tragiczny w skutkach karambol na obwodnicy Trójmiasta w stronę Gdańska na wyskości Karwin. Nie dość, że zajechał niebezpiecznie drogę Sprinterowi przy zmianie pasa na lewy, to jeszcze "obraził" się, że kierowca Sprintera raczył go obtrąbić za taki manewr. De*** zahamował awaryjnie na lewym pasie przed Sprinterem, za którym jechałem ja, a za mną kolejne auta, przy prędkości ok. 100km/h (całe szczęście). Po czym wyskoczył ze współpasażerem z samochodu (!) i zaczął szarpać się z kierowcą i drugą osobą ze Sprintera. Bogu dzięki, że nawet Sprinter nie uderzył w golfa, ani żadne z innych aut które były za mną, sam zatrzymałem się ok. 1 metr przed tyłem sprintera, a kilkadziesiąt cm za moimi plecami skoda, itd. ... Po chwili odjechali i zjechali na Karwiny, ale dzięki CB Radiu ktoś z mobili poinformowany faktem wyłapał numery rejestracyjne i mam nadzieję, że fakt został zgłoszony na policję. Gratuluje rozwagi i uwagi kierowcom z tyłu a także chłopakom ze sprintera. Z takim chamstwem jakim 'popisał' się kierowca golfa nie życzę spotkać się na drodze żadnemu z Was. Takim idiotom za takie numery powinno się odbierać prawo jazdy bez możliwości jego odzyskania.
sruba - 21-11-2007, 23:46

Kibloo napisał/a:
Śruba- podróweczki jak się przemykałeś cichcem do pracy 7:35 skręt z Nad jarem w Bethovena... Mitsu Cortsą...

dziekuję, dziekuję, ale o tej godzinie ledwie na oczy widzę, więc Twojego czarnucha nie zauważyłem...

Krzyzak - 22-11-2007, 17:59

Rados, ja na widok takich aut jak vw, audi, bmw robie sie czujny, bo juz wiem, ze w wiekszosci ich wlasciciele lubia kozaczyc...
wychodze z zalozenia, ze zaraz zrobia cos chamskiego... i w 90% sie sprawdza
edit - ostatnio bwm coraz mniej, ale coraz czesciej hondy maja takie zagrania

a zeby byc w temacie pozdrawiam blondynke za kierownica granatowej Carismy nr rej. GDxxxxx - dzis na obwodnicy, wysokosc Karwin, godzina 16

Kibloo - 22-11-2007, 20:40

Sruba napisał/a:
Kibloo napisał/a:

dziekuję, dziekuję, ale o tej godzinie ledwie na oczy widzę, więc Twojego czarnucha nie zauważyłem...

widziałem cię jak żona mnie na parking podrzuciła ze stacji Lotosa, a mój czarnuch spał sobie jeszcze smacznie na parkingu...

pozdro

[ Dodano: 30-11-2007, 09:39 ]
Pozdróweczki dla AKBI-ego dzisiaj na pomorskiej 7:50, nawet sobie pogadaliśmy chwilę na światłach.

A poza tym dla białego EVO IX na sopockich blachach spotkanego na stacji paliw pod mławą, wizytówka przekazana własnoręcznie... mam nadzieję, że do nas zawita niedługo...

pozdro