Mazowieckie - Polecane warsztaty/mechanicy Warszawa.
bongo_22 - 19-12-2013, 12:16
cakp napisał/a: | Potrzebuję zrobić geometrię kół w Warszawie. Byłem w rafarmoto na ryżowej 9 ale powiedział że nie mógł odkręcić śrub i wziął 100zł za to ze się namęczył do tego wyjechałem z przestawioną kierownicą, tak więc coś z przodu przestawił . Mi zależy na tyle bo ścina oponę. W autoTW nie robią geometrii kół. |
cakp, ze stojącymi śrubami mimośrodowymi nie zrobisz geometrii. Ze względu na to, że pewnie nie były ruszane od nowości, musisz je wymienić. Ponieważ są nie do odkręcenia, to je się wycina. Po ogarnięciu tego tematu możesz brać się za ustawianie kół. Zadzwoń do chłopaków z Serwisu MM tel 728 553 335
Goldie - 08-01-2014, 14:15
Geometrię masz tez w u Jacka Gryty na Mrówczej. Jak już zasuwasz z Płocka (wnioskuję po danych spod avatara) to raczej wszystko Ci jedno, który rejon Wawy. Rób jak najszybciej i nie czekaj, bo opony też będą do wymiany.
jedrek82 - 09-01-2014, 10:55 Temat postu: Re: Polecane warsztaty/mechanicy Warszawa. Zna ktos serwis artmotor japan auto przy wynalazkow 3? Chyba maja tez na miejscu stacje kontroli.
Bartek - 09-01-2014, 11:08
Poprawiałem po nich kompletnie spapranego Eclipsa - założyli uszczelkę kolektora ssącego z 2g do 1g, czego skutkiem był totalny brak wolnych obrotów tłumaczony na wiele sposobów, co zakończyło się kompletnym rozwaleniem sprzęgła i krawatem..... ale ta akcja miała miejsce 6-7 lat temu, może do teraz coś się douczyli
jedrek82 - 09-01-2014, 13:02
Bartek napisał/a: | Poprawiałem po nich kompletnie spapranego Eclipsa - założyli uszczelkę kolektora ssącego z 2g do 1g, czego skutkiem był totalny brak wolnych obrotów tłumaczony na wiele sposobów, co zakończyło się kompletnym rozwaleniem sprzęgła i krawatem..... ale ta akcja miała miejsce 6-7 lat temu, może do teraz coś się douczyli |
a moglbys polecic gdzies gdzie powiedza co boli mojemu galanci:)
bongo_22 - 09-01-2014, 17:09
jedrek82, Serwis Mitsumaniaków ul. Oliwska 26a tel. 728 553 335
Xanth - 10-01-2014, 10:53
Cześć.
Gdzie (w miarę) od ręki wymienią mi łącznik elastyczny wydechu w Carismie GDI poliftowej? Dziura mi się zrobiła :/
X.
m6riano - 10-01-2014, 15:06
Xanth, Podleśna 8,pan Adam Kiryło
Piwor - 11-01-2014, 09:01
Ipaco na Syreny lub na Ursusie.
Marcelinho - 11-01-2014, 18:55 Temat postu: Mitsubishi Galant 2.4 GDI RalliArt M6riano Adam Kiryła ,poza tym zapraszam do grupy osoby które u niego robiły lub mają zamiar robić wydech.
https://www.facebook.com/groups/495929037192484/
maciek06 - 12-02-2014, 13:41
Cześć, poleci ktoś sprawdzony warsztat w Warszawie lub okolicy który naprawi pompę wtryskową z pajero III 3.2DID Samochód ciężko odpala i nie wkręca się na obroty do tego kopci na biało.
wilam - 20-02-2014, 11:13
Witam,
chciałem się zapytać jaki warsztat polecilibyście do wymiany rozrządu i turbiny na regenerowaną w Space Starze 1.9 DID? Czy znacie jakiś godny polecenia warsztat, który zna się na tym silniku i zrobi w sensownej cenie?
Szukałem tej informacji zarówno w tym wątku jak i w innych, ale jakoś bez powodzenia. Będę bardzo wdzięczny za dobre rekomendacje.
wilam - 27-02-2014, 12:50 Temat postu: Dobry mechanik silnika diesel 1.9 did? Warszawa Witam,
chciałem się zapytać jaki warsztat polecilibyście do wymiany rozrządu i turbiny na regenerowaną w Space Starze 1.9 DID? Czy znacie jakiś godny polecenia warsztat, który zna się na tym silniku i zrobi w sensownej cenie? Najlepiej w Warszawie.
Szukałem tej informacji zarówno w innych wątkach, ale jakoś bez powodzenia. Będę bardzo wdzięczny za dobre rekomendacje.
Post przesunąłem do tematu, a tu powielony tekst - zostawiam w oryginale. Poczekaj chwilkę, niech ktoś odpisze lub poczytaj ten wątek/ moderatornia
jarzabek.waclaw - 07-03-2014, 15:17
Nieaktualne
romero - 08-03-2014, 11:38
wilam napisał/a: | Witam,
chciałem się zapytać jaki warsztat polecilibyście do wymiany rozrządu i turbiny na regenerowaną w Space Starze 1.9 DID? Czy znacie jakiś godny polecenia warsztat, który zna się na tym silniku i zrobi w sensownej cenie?
Szukałem tej informacji zarówno w tym wątku jak i w innych, ale jakoś bez powodzenia. Będę bardzo wdzięczny za dobre rekomendacje. |
Możesz zadzwonić tutaj, ja nie narzekam:
http://www.evolutionservice.pl/Witam.html
|
|
|