To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

Anonymous - 23-11-2008, 23:44

Co do tego niebieskiego to podobaja mi sie felgi, kolor i wnetrze. Nie podoba mi sie ten spojler i zderzaki. W tylnym jakby inne koncowki dal i jakos inaczej je dopasowal bo za duzo ssiatki ajk dla mnie.
czarnuch23 - 24-11-2008, 00:25

sroek jak dla mnie bardzo fajnie wyglad ana zdjeciu ciekawe jak na zywo :)
Bo jesli tak samo tandetnie jak wiekszosc okleinowych coltow jakiewidzialem to jednak mi sie nie podoba :)
ale pomysl ciekawy no i kierownica od evo ile sie nie myle :)

londolut - 24-11-2008, 00:34

rosomak1983 napisał/a:
a moim zdaniem nie jest az tak zle....
Ja mam podobne zdanie, zdjąć tego x-winga z klapy, i zmienić troszkę zderzak z przodu i w miarę ok.

[ Dodano: 24-11-2008, 00:36 ]
czarnuch23 napisał/a:
kierownica od evo ile sie nie myle
Chyba nie -> MOMO Millenium
Misiek :) - 24-11-2008, 21:23

fajny kolor, środek niezły, i fajne szyby, reszta przesadzone... kojarzy mi się z tjuningiem z gry GTA SA
londolut - 27-11-2008, 18:53

Baza mniej lub bardziej stjuningowanych Mitsu :?
Jogurt - 28-11-2008, 14:13

kilka z nich już widziałem kiedyś. niektóre bardzo ładne ale kfiatkuf też nie brakuje
Rafal_Szczecin - 03-12-2008, 15:13

wiem ze nie colt ale idealnie nadaje sie do tematu tuner madafaka ...

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7192283

Cytat:
Witam mam do sprzedania dobrze służący mi dotychczas Mitsubishi Galant EA2A, samochód w bardzo dobrej kondycji mechanicznej po nie dawniej wymianie gum,tulejek i gałek w zawieszeniu również sprzęgło i hydraulika sprzęgła. Posiadam opony letnie na alufelgach 17" oraz opony zimowe 14", dodaje radio CD-MP3 z możliwością zaaplikowania karty SD i wejście USB na pendrivea. Auto posiada spoiler od Lancera EVO 6, sportowy dolot powietrza z filtrem stożkowym, rasowy spotowy wydech, amortyzatory Koni, przedni zderzak z wersji VR-4 niestety uszkodzony, nadaje sie do wymiany. Auto jest zadbane lecz przydały by sie poprawki lakiernicze. Samochód wygodny, ergonomiczny, dzieki dolotowi i wydechowi bez katalizatora pali mniej niż zwyczajny Galant przy czym pięknie mruczy rasowy wydech niczym rajdowego EVO. Moc silnika po tych modyfikacjach z fabrycznych 136koni wzrosła do ok.150. Auto dużo czasu spędziło na zagranicznych drogach (Belgia,Słowacja,Niemcy,Czechy) polecam pozdrawiam Maciek

tya brak kata i moc nagle wzrasta i spalanie spada,prawie tak samo jak z tymi wszystkim magnetyzerami, naklejkami pajonier itp ... nic tylko odstrzelic wlasciciela tego samochodu ...

Hugo - 03-12-2008, 16:05

Idealny przykład jak z jednego z najpiękniejszych aut na świecie można zrobić rzęcha.
rosomak1983 - 03-12-2008, 16:14

Rafal_Szczecin napisał/a:
wiem ze nie colt ale idealnie nadaje sie do tematu tuner madafaka ...

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7192283

czemu dupka spoko :P

Hubeeert - 03-12-2008, 18:07

Ten samochód w Belgii zsunął się ze skarpy o czym sprzedający nie wspomniał. Nie wspomniał również o nieoryginalności szyberdachu, który trzeszczy jak również o tym, że plastki w środku trzeszczą na co skarżył się na tym Forum. Naprawiano go w Polsce.
Wczoraj próbował mnie namówić na to, żebym pozwolił mu zamieścić tu ogłoszenie. Już wiem, że nie warto.

Pozdrawiam

Anonymous - 03-12-2008, 19:12

Jednym slowem... wiocha :D
Jogurt - 07-12-2008, 20:42

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7098786 ach ten bodykit ... :D
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C6756820 o ile przód jest ok to na końcu czeka nas zaskoczenie

karolgt - 07-12-2008, 20:47

1 - byl juz :)
2 - trzeba przyznać ze wlozył w to troche pracy i wszystkie szczególy sa dopracowane. Nie mowie ze jest super, ale nie jest to tjunig polegajacy na dopasowaniu uniwersalnych progow od bmw do colta :P

Anonymous - 07-12-2008, 20:48

Tego drugiego chciałem nawet tutaj wrzucic,ale sie wahałem :D To rozwiązanie z wydechem jest dosyc fajne i dobrze zrobione.Lotka troche za ostra,no i ta blacha na pokrywie zaworów.
Misiek :) - 07-12-2008, 22:27

błękitny fajny:) a grafit... wymienić tylko spojler i niezły:)