To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny

Anonymous - 10-12-2008, 18:35

To w końcu jak jest, Tor Poznań czy IKEA. Jaka godzina bo musze wiedzieć na którą w Poznaniu być?
Anonymous - 10-12-2008, 22:47

Ajsi przed Torem spotykamy sie na miescie - pod Ikea
przeslij mi na PW numer telefonu kom to przesle sms'a jak tylko sie cos sprecyzuje

PiotrBe - 11-12-2008, 20:10

michu_872 napisał/a:
Tak jak mnie kusi dla zabawy i nauki a nie po wyniki :twisted:

no i ja sie z takim zamiarem obnosiłem,ale nie bede mial pilota raczej, więc chyba odpuszczę. No i jakos nie wierzę zimówkom, które ostatnio założyłem, cos za łatwo mi na nich zrywa przyczepność.;/

michu_872 - 11-12-2008, 20:31

za to ja nie moge zerwać przyczepności :D brakuje koni i niutów :cry:
no i 8) galowi trzeba będzie głowe jednak robić bo niby płyn trzyma ale pare "kropel" poszło do oleju chyba... niby nie wiele ale szkoda dobić silnik

szakalos - 11-12-2008, 22:31

Hmm to jak to jest jedziemy tam popatrzec pogadac czy jedziemy brac w tym udzial ?? :) i o ktorej pod ta ikea moze jakies info co do czego... bo sie okaze nagle ze polowe wiary sie rozjedzie bo bedzie bralo w tym czyms udzial :)
JJK - 12-12-2008, 23:30

Wasze spotkanie już jutro, chcę życzyć Wam wszystkim wspaniałej zabawy, a dla uczestników rajdu...S Z E R O K I E J I B E Z P I E C Z N E J
atsar - 13-12-2008, 00:06

Cytat:
zależy jakie próby będą... jeżeli typowa ciasna i techniczna "pachołkolandia" to śmiem twierdzić (nie ujmując nic Rochowi i jego zacnemu VR4) że SC sporting i wprawiony kierowca z dobrym pilotem "wykręciłby" lepszy czas
jeżeli natomiast były by szybsze próby (w co osobiście nie wierze) to ok.

no chyba, że rekreacyjnie Roch chciałby jechać... :mrgreen:
Tak jak mnie kusi dla zabawy i nauki a nie po wyniki :twisted:
takie moje 3 gr 8)

to kolego przestań twierdzić bo nie wiesz jakie umiejętności ma Piotrek i żadne pikaczento, smarty, nie dadzą rady umiejętnościom kierowcy :P a rekreacyjnie to Piotr po bułki może smignać :lol:

JJK - 13-12-2008, 00:20

i dodam że na konkurencjach sprawnościowych może pojawić się konieczność udzielenia pierwszej pomocy przedmedycznej...warto sobie przypomnieć co nieco i apteczka obowiązkowa.
makak12 - 13-12-2008, 02:02

Ok.16:00 kończę dopiero pracę, z pracy na tor mam ok.20min.
Będę miejscu ok.16:30.
Auto zastępcze NISSAN SUNNY 1,6 COUPE (to niby też japoniec ;) )

PiotrBe - 13-12-2008, 11:14

to gdzie sie w koncu spotykamy i o której godzinie??
Anonymous - 13-12-2008, 11:42

info poszlo w postaci maila masowego do wszystkich 14:30 zjezdzamy sie pod IKEA ok 15:30 start kolumna w strone toru poznan
szakalos - 13-12-2008, 16:39

Hmmm niestety takiego maila nie otrzymalem no i poza tym info ok 12... ze za 2h30min zjezdzamy sie to troche za pozno...

Szkoda ze tym razem nie udalo mi sie dotrzec. Licze ze w przyszlosci organizator troszke wczesniej wpadnie na pomysl podania godziny zjazdu a nie praktycznie przed samym zjazdem...

Anonymous - 13-12-2008, 19:22

Witam!

Czy na dzisiaj już jest po spocie, czy jeszcze są szanse na jakiś wieczorny?
ja mam czas wieczorkiem.
Proponuje galeria pestka godz 23.00
pozdr

makak12 - 13-12-2008, 22:58

Już po ptokach. rozjechalismy się przed 21-szą.
Anonymous - 13-12-2008, 23:07

szakalos napisał/a:
Hmmm niestety takiego maila nie otrzymalem
nie zglosiles sie do grupy wielkopolska co za tym idzie do niej nie nalezales . wlasnie to zmienilem dzieki uprawnieniom moderatora 8)
szakalos napisał/a:
poza tym info ok 12... ze za 2h30min zjezdzamy sie to troche za pozno
nie zawsze mam czas zagladac na forum i pilnowac wszystkiego , mialem nadzieje ze piszacy zainteresowani w tym temacie sami podejma meska decyzje o ktorej godzinie ...
szakalos napisał/a:
Licze ze w przyszlosci organizator troszke wczesniej wpadnie na pomysl podania godziny zjazdu a nie praktycznie przed samym zjazdem...
wczoraj kolo 22:30 po powrocie z pracy rozeslalem wspomnianego maila myslac ze do wszystkich zainteresowanych dotarl ale dzis jak przeczytalem
PiotrBe napisał/a:
to gdzie sie w koncu spotykamy i o której godzinie??
to domyslilem sie ze nie wszyscy jednak przeczytali maila i napisalem w temacie
jak juz wspomniales na chwile przed spotkaniem o ktorej sie zbieramy. tak od siebie dodam ze skoro mieszkasz w Poznaniu nie powinien tak krotki czas odgrywac az tak wielkiej roli bo znales date i juz w jakis sposob zapewne zarezerwowales te date na spota

bedzie jeszcze niejedna okazja sie poznac wiec spoko ...mam nadzieje ze sie nie zraziles i wpadniesz przy najblizszej okazji - zapewne juz raczej po nowym roku