Wielkopolskie - chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny
Anonymous - 10-12-2008, 18:35
To w końcu jak jest, Tor Poznań czy IKEA. Jaka godzina bo musze wiedzieć na którą w Poznaniu być?
Anonymous - 10-12-2008, 22:47
Ajsi przed Torem spotykamy sie na miescie - pod Ikea
przeslij mi na PW numer telefonu kom to przesle sms'a jak tylko sie cos sprecyzuje
PiotrBe - 11-12-2008, 20:10
michu_872 napisał/a: | Tak jak mnie kusi dla zabawy i nauki a nie po wyniki |
no i ja sie z takim zamiarem obnosiłem,ale nie bede mial pilota raczej, więc chyba odpuszczę. No i jakos nie wierzę zimówkom, które ostatnio założyłem, cos za łatwo mi na nich zrywa przyczepność.;/
michu_872 - 11-12-2008, 20:31
za to ja nie moge zerwać przyczepności brakuje koni i niutów
no i galowi trzeba będzie głowe jednak robić bo niby płyn trzyma ale pare "kropel" poszło do oleju chyba... niby nie wiele ale szkoda dobić silnik
szakalos - 11-12-2008, 22:31
Hmm to jak to jest jedziemy tam popatrzec pogadac czy jedziemy brac w tym udzial ?? i o ktorej pod ta ikea moze jakies info co do czego... bo sie okaze nagle ze polowe wiary sie rozjedzie bo bedzie bralo w tym czyms udzial
JJK - 12-12-2008, 23:30
Wasze spotkanie już jutro, chcę życzyć Wam wszystkim wspaniałej zabawy, a dla uczestników rajdu...S Z E R O K I E J I B E Z P I E C Z N E J
atsar - 13-12-2008, 00:06
Cytat: | zależy jakie próby będą... jeżeli typowa ciasna i techniczna "pachołkolandia" to śmiem twierdzić (nie ujmując nic Rochowi i jego zacnemu VR4) że SC sporting i wprawiony kierowca z dobrym pilotem "wykręciłby" lepszy czas
jeżeli natomiast były by szybsze próby (w co osobiście nie wierze) to ok.
no chyba, że rekreacyjnie Roch chciałby jechać...
Tak jak mnie kusi dla zabawy i nauki a nie po wyniki
takie moje 3 gr
_________________ |
to kolego przestań twierdzić bo nie wiesz jakie umiejętności ma Piotrek i żadne pikaczento, smarty, nie dadzą rady umiejętnościom kierowcy a rekreacyjnie to Piotr po bułki może smignać
JJK - 13-12-2008, 00:20
i dodam że na konkurencjach sprawnościowych może pojawić się konieczność udzielenia pierwszej pomocy przedmedycznej...warto sobie przypomnieć co nieco i apteczka obowiązkowa.
makak12 - 13-12-2008, 02:02
Ok.16:00 kończę dopiero pracę, z pracy na tor mam ok.20min.
Będę miejscu ok.16:30.
Auto zastępcze NISSAN SUNNY 1,6 COUPE (to niby też japoniec )
PiotrBe - 13-12-2008, 11:14
to gdzie sie w koncu spotykamy i o której godzinie??
Anonymous - 13-12-2008, 11:42
info poszlo w postaci maila masowego do wszystkich 14:30 zjezdzamy sie pod IKEA ok 15:30 start kolumna w strone toru poznan
szakalos - 13-12-2008, 16:39
Hmmm niestety takiego maila nie otrzymalem no i poza tym info ok 12... ze za 2h30min zjezdzamy sie to troche za pozno...
Szkoda ze tym razem nie udalo mi sie dotrzec. Licze ze w przyszlosci organizator troszke wczesniej wpadnie na pomysl podania godziny zjazdu a nie praktycznie przed samym zjazdem...
Anonymous - 13-12-2008, 19:22
Witam!
Czy na dzisiaj już jest po spocie, czy jeszcze są szanse na jakiś wieczorny?
ja mam czas wieczorkiem.
Proponuje galeria pestka godz 23.00
pozdr
makak12 - 13-12-2008, 22:58
Już po ptokach. rozjechalismy się przed 21-szą.
Anonymous - 13-12-2008, 23:07
szakalos napisał/a: | Hmmm niestety takiego maila nie otrzymalem | nie zglosiles sie do grupy wielkopolska co za tym idzie do niej nie nalezales . wlasnie to zmienilem dzieki uprawnieniom moderatora
szakalos napisał/a: | poza tym info ok 12... ze za 2h30min zjezdzamy sie to troche za pozno | nie zawsze mam czas zagladac na forum i pilnowac wszystkiego , mialem nadzieje ze piszacy zainteresowani w tym temacie sami podejma meska decyzje o ktorej godzinie ...
szakalos napisał/a: | Licze ze w przyszlosci organizator troszke wczesniej wpadnie na pomysl podania godziny zjazdu a nie praktycznie przed samym zjazdem... | wczoraj kolo 22:30 po powrocie z pracy rozeslalem wspomnianego maila myslac ze do wszystkich zainteresowanych dotarl ale dzis jak przeczytalem
PiotrBe napisał/a: | to gdzie sie w koncu spotykamy i o której godzinie?? | to domyslilem sie ze nie wszyscy jednak przeczytali maila i napisalem w temacie
jak juz wspomniales na chwile przed spotkaniem o ktorej sie zbieramy. tak od siebie dodam ze skoro mieszkasz w Poznaniu nie powinien tak krotki czas odgrywac az tak wielkiej roli bo znales date i juz w jakis sposob zapewne zarezerwowales te date na spota
bedzie jeszcze niejedna okazja sie poznac wiec spoko ...mam nadzieje ze sie nie zraziles i wpadniesz przy najblizszej okazji - zapewne juz raczej po nowym roku
|
|
|