To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - custom COLT by pawela

Anonymous - 07-04-2009, 16:52

hehe, Paweła pokaż progi i zderzaczek na swoim pupilku :) Może i ja się wkońcu zabiore za malowanie swoich progów... :P
pawela - 07-04-2009, 17:15

będziesz miał Paweł zabawy z montażem, mi się momentami odechciewało. Ale warto było :)
rosomak1983 - 07-04-2009, 18:20

Stein napisał/a:
o moim nowym padełku, dodge colt 1,5 automacik 91' w sumie sam jeszcze nie wiem po co go wziąłem, czas pokaże

widze ze w Lublinie sie nudza :wink:
pawela napisał/a:
fundneliśmy mu OZ Racing F1, ale, że srebrne nam nie leżały to stały się grafitowe:

wyszły bardzo fajnie... choc lepszy byłby mat grafit
Paweł jak juz body na aucie to czemu nie widze tutaj fotek????
:twisted: :twisted: :twisted:

pawela - 07-04-2009, 21:17

więcej po sesji - czwartek, piątek :twisted:

Anonymous - 07-04-2009, 21:45

pawela napisał/a:
będziesz miał Paweł zabawy z montażem, mi się momentami odechciewało. Ale warto było

no to czkam na jakąś solucję w tym zakresie :D

rafq - 07-04-2009, 22:08

VT z wcześniejszych przymiarek to nic przy efekcie końcowym ;) im więcej coltów tym lepiej ! :D
Anonymous - 08-04-2009, 11:51

pawela, nie każ dłużej czekać albo prześlij mi coś na PM :P :P nikomu nie pokaże :twisted:
rosomak1983 - 08-04-2009, 12:26

pawela, a co z dachem???? Jest juz czarny :wink:
pawela - 08-04-2009, 12:28

wytrzymajcie do jutra :)

Z dachem nie wiem, ale zapinki jednak zostają - po pomalowaniu na kolor inny niż maska wyglądają genialnie :D

Anonymous - 08-04-2009, 16:26

pawela napisał/a:
zapinki jednak zostają - po pomalowaniu na kolor inny niż maska wyglądają genialnie

ano właśnie miałem Cię pytać czemu zapinki w kolorze maski...przecież one giną :)

rafq - 09-04-2009, 18:59

Oto zwiastuję Wam zaspokojenie ciekawości, bowiem dziś wieczorem zostanie ujawniona jedna z lubelskich tajemnic :D czyt. będą foty :)
pawela - 09-04-2009, 20:10

hehe rafq nawet na jednej jesteś :)
Nadworny fotograf jednak nie mógł, więc będą moje fotki spod domu:

Tak więc Colcidełko wygląda teraz tak: :D

i z rafqiem ;)

oczywiście, zmian jeszcze trochę będzie, ale w porównaniu ze stanem wyjściowym jest już nieźle ;)

Mam pewne plany m.in. na mod tylnego zderzaka, ale do wakacji pauzuję :)

I jak? :D

londolut - 09-04-2009, 20:23

To co mówiłem ostatnoi, że mi sie coraz bardziej nie podoba... Cofam to. Paweł MEGA :!: Prace full profeska, efekt piorunujący :!: Oby tak dalej. Moimi komentarzami się nie przejmuj zią :P

Jest GIT :)

Anonymous - 09-04-2009, 20:29

pawela napisał/a:
I jak? :D

2 zdania: jedno z 3 najładniejszych jajek w klubie, i wreszcie srebrny kolor podoba mi sie na aucie :)

a tak po za tym to robota wygląda na bardzo profi, ładne łączenie i przejście zderzaka w dokładkę, a spinki na masce rzeczywiście dodają charakteru :twisted: (oby tylko niebiescy nie byli za bardzo przeciwni...)

londolut napisał/a:
Moimi komentarzami się nie przejmuj zią :P

tymi dobrymi też ma sie nie przejmować ? :P

londolut - 09-04-2009, 20:46

Derpin napisał/a:
tymi dobrymi też ma sie nie przejmować ? :P
Dobrymi tak, ale widziałeś sam, że na początku mi się nie podobało :)