Opolskie - Spoty ;)
Marti - 30-07-2011, 08:23
Mithrill napisał/a: | Juiceman napisał/a:
Opole dało ciała
Dobrze, że nie jestem z Opola... |
Żeby nie było że się odcinamy od Opola to wstydźmy się wszyscy
Mithrill napisał/a: | a nie będę kupował (drogiego) biletu na imprezę |
7zł
Mithrill napisał/a: | Czytałem, że ostra chała była w tym roku (od strony organizacyjnej). |
To prawda - nie spisali się - tłumy do kasy 300 metrowe...... ale mi wejście zajęło chwilkę
Mithrill napisał/a: | Kiedy robimy normalnego, oficjalnego spota? |
Choćby dziś/jutro - ja tak jak i Ty mam weekend wolny a wsiąść do auta i gdzieś podjechać to drobiazg. Ciężko planować spota z wyprzedzeniem bo jak sam zauważyłeś zawsze komuś coś nie pasuje i kończy się licho.
Co proponujesz i kiedy? Ja się dostosuję (bo mogę).
Mithrill napisał/a: | Lancer jeszcze nie jest w 100% gotowy, ale co mi tam. Jeździć, jeździ. |
O swoim wozie nie wspomnę. Po czwartkowym odebraniu od "gazowników" (po wymianie reduktora) wygląda jak nie wygląda , także spx.
Mithrill napisał/a: | Robiłeś już polerkę swojemu Galowi?
Jak wyszło? Bo wiesz, ten, tego... musiałbym zrobić mojemu Miśkowi i szukam kogoś z doświadczeniem... |
Nawet jej nie rozpakowałem.....
Mithrill - 30-07-2011, 09:43
7 zł? No to miałem nieprawdziwe informacje...
A co do spotu, napiszę tak - jeżeli w opolskim mamy się spotykać we dwóch, to ja proponuję żeby podpiąć się pod mitsumaniaków z innego województwa.
Jasne, we dwójkę też jest fajnie pogadać, ale chyba nie o to tutaj chodzi, prawda?
Żeby w klubie, który liczy tysiące członków ciągle czuć się jak jakiś wyalienowany pionier miśkomanii...
Marti, jak dla mnie jechać mogę nawet za 20 minut... obojętnie. Piszesz tylko TU I O TEJ GODZINIE i jestem.
Tak przy okazji, co się dzieje z klubowiczami z naszego województwa?!
Cisza straszna się zrobiła.
Ja rozumiem wakacje, urlopy i wyjazdy, ale od 2 miechów (albo lepiej) mamy totalny zastój (wiem, że sam także nie zawsze daję radę dojechać, ale w naszym regionie stało się to tradycją, że każdy kolejny spot nie wypala).
Panowie, trzeba się troszkę zmobilizować, albo jasno określić - nie dam rady co miesiąc przyjechać na spota, więc mnie nie liczcie.
Wtedy przynajmniej będę wiedział, że mam się zgłosić do Częstochowy, czy Wrocka.
Marti - 30-07-2011, 09:54
Cytat: | Tak przy okazji, co się dzieje z klubowiczami z naszego województwa?! |
Dziwię się że się dziwisz. Jest nas 4 z czego komuś coś wypada - i zostaje przeważnie 2. Reszta ma to tam gdzie światło nie dochodzi.
Jutro jest spot we Wrocławiu - możemy do nich podjechać. Temat w ich regionalnym. Kliknij do mnie na gg (jest w profilu) to się zgadamy.
Mithrill - 30-07-2011, 10:03
Jest nas 7 osób... no ale racja - to i tak mało.
Dlatego trzeba się podpiąć pod inne województwo i wtedy jak ktoś będzie mógł przyjechać, to przyjedzie np. do Wrocka, a jak nie, to jego strata.
Na wrocławskim spocie ludność zawsze będzie...
PS. Na gg piszę, ale odpowiada mi jedynie cisza...
PS.2. To ja idę pucować Misia tak na wszelki wypadek. Jakby co, to nr telefonu do mnie masz (PW).
solo - 31-07-2011, 00:10
siemano
sorki ze ostatnio slabo z moja aktywnoscia na forum ale jak juz wczesniej pisalem kupilem i remontuje mieszkanie....co zajmuje mi wiekszosc mojego wolnego czasu....:( jednakze jutro mam wolna niedziele..pierwsza od niepamietnych czasow..:)
wiec jak macie dalej ochote to ja chetnie do wrocka podskocze jutro na ten spocik..sadze ze wrazie czego marti nas tam ladnie zapowie i jako minimum 3 osobowa reprezentacja pojedziemy
czekam na info co i jak...
pozdrawiam
Marti - 31-07-2011, 08:53
To max. o 15 zbiórka w Brzegu na zajeździe Rybiorz przy obwodnicy (droga 94) - chyba że ktoś leci A4. Wolałbym być na miejscu wcześniej bo maqm bardzo napięty harmonogram i pojadę tylko na godz. więc jak macie czas to możemy i szybciej ruszyć. Dajcie znać.
Mithrill - 31-07-2011, 09:22
Chciałem jechać A4, ale jak Wy też jednak jedziecie, to spróbuję się pojawić w tym zajeździe.
Marti, pokaż na mapce gdzie to dokładnie jest, ok?
EDIT:
Obok tego stawiku?
Rybiorz
PS. Jednak Legnum nie będzie... szkoda.
Marti - 31-07-2011, 09:26
Cytat: | Obok tego stawiku? |
Tia dokładnie TU
solo - 31-07-2011, 11:21
czyli co o 15 w brzegu tak..?
lukasz z kad jedziesz...jak cos mozemy sie gdzies szczepic i reszte drogi razem zrobic...daj znac...
jeszcze jedna sprawa sugerujac sie miejscem spotkania we wroclawiu sadze ze lepiej bedzie na A4 wjechac...
magiczny89 - 31-07-2011, 11:40
To i ja się zjawie ( tak na 55 % )
SHARK1979 - 31-07-2011, 11:53
U was też taka piękna pogoda jak w centrum mgiełą z deszczem na spocik lalka
Marti - 31-07-2011, 12:03
solo napisał/a: | czyli co o 15 w brzegu tak..? |
o 15 chciałbym wyjechać - we Wrocku dobrze witać a nie być witanym
magiczny89 też jedziesz do Wrocławia? Jak przyjedziesz tylko na pogaduchy to podjadę szybciej bo o 15 chciałem ruszyć.
SHARK1979 pogoda niestety taka sama ale co tam.....
magiczny89 - 31-07-2011, 12:15
Marti napisał/a: | magiczny89 też jedziesz do Wrocławia? |
Postaram się pojechać do Wrocławia
Marti - 31-07-2011, 12:16
magiczny89 napisał/a: | Postaram się pojechać do Wrocławia |
Super
solo - 31-07-2011, 12:31
ok no to ja przyjede na 14.30 ...
dozobaczenia na zajezdzie....
jade stara trasa na brzeg nie autostrada jak by ktos chcial sie dolaczyc czekam na info
p.s mam jeszcze sprawe do zalatwienia wiec jak cos to kom. 600263938
badz kanal 19 na cb
|
|
|