Nasze Miśki - Bandyta
Rafal_Szczecin - 24-10-2010, 20:31
male foto story.
widac walke z odblysnikiem . nie mam koncowego zdjecia , bo poprostu nie bylo komu robic fotek .
odblysnik pomaloway na czarno, do tego obudowa soczewki ( ktorej nie widac na zadnej fotce ) rowniez pomalowana na czarno .
lampa zamontowana do auta, jest ustawiona prawie tak samo ladnie jak ten bez soczewki .
pozostal jeszcze jeden szczegol.
male foto story mojej walki
deejay - 24-10-2010, 20:36
Rafał tak juz zostanie ? bedziesz malował oryginalny odbłysnik na czarny mat ?
Rafal_Szczecin - 24-10-2010, 20:42
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | Rafał tak juz zostanie ? bedziesz malował oryginalny odbłysnik na czarny mat ? |
jak napisalem wyzej nie ma aktualnego foto .
jest wstawiona obudowa pomalowana na czarno , do tego odblysnik rowniez pomalowan na czarno .
deejay - 24-10-2010, 20:47
czyli oprawkę soczewki w chromie tez na czarno pomalowałeś .
Rafal_Szczecin - 24-10-2010, 20:51
| deejay napisał/a: | | czyli oprawkę soczewki w chromie tez na czarno pomalowałeś . |
tak. najpierw zmatowilem ,nastepnie pomalowalem na czarno .
w tej chwili "rzuca" sie w oczy soczewa ,a nie jej oprawka
Psikus - 24-10-2010, 21:04
Widzę że blaszki z zestawów centralnego zamka nie tylko u mnie mają znacznie więcej zastosowań niż zakładał ktoś kto je wymyślił
Ja właśnie myślę żeby zostawić bez lakierowania odbłyśnika na czarno ale nie wiem, jak to będzie wyglądać, czy światło nie będzie się odbijać psując cały efekt, a ten prostokątny odbłyśnik ma swój urok, nawet chyba większy niż sama soczewka.
Rafal_Szczecin, postojówki jak zwykle w drogowych czy coś nowego?
Rafal_Szczecin - 24-10-2010, 21:12
| Psikus napisał/a: | Widzę że blaszki z zestawów centralnego zamka nie tylko u mnie mają znacznie więcej zastosowań niż zakładał ktoś kto je wymyślił |
sprawily one, ze soczewka jest sztywna, a do tego pozostala oryginalna regulacja | Psikus napisał/a: |
Ja właśnie myślę żeby zostawić bez lakierowania odbłyśnika na czarno ale nie wiem, jak to będzie wyglądać, czy światło nie będzie się odbijać psując cały efekt, a ten prostokątny odbłyśnik ma swój urok, nawet chyba większy niż sama soczewka.
|
u mnie przy czarnym samochodzie, wyszlo na to ,ze ciemny srodek bedzie ladniej wygladal
| Psikus napisał/a: |
Rafal_Szczecin, postojówki jak zwykle w drogowych czy coś nowego? |
najprawdopodobniej cos nowego : )
fj_mike - 24-10-2010, 21:13
Rafal_Szczecin, świetnie to wygląda
Psikus - 24-10-2010, 21:19
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | najprawdopodobniej cos nowego : ) | kierunki
robertdg - 24-10-2010, 21:33
Psikus, jeżeli posojówki będą w kierunkach, pomysł nie jest zły, rzutem z klasycznych Hond a z nowszych Tico
Czekam na finalne zdjęcia narazie widze kawał dobrej roboty
Rafal_Szczecin - 25-10-2010, 20:48
tak to wyglada :

niestety foto tylko z telefonu .
dominik mowi, ze galant wyglada teraz jak pol debil, bo jedno oko ma takie ,drugi takie
fj_mike - 25-10-2010, 21:03
Rafal_Szczecin, wygląda świetnie ale mogłeś się już postarać o zwykły aparat żeby się pochwalić
deejay - 25-10-2010, 21:19
osobiście bym zostawił chromowane oprawki .... wiem , wiem Bandyta musi byś ....
robertdg - 26-10-2010, 08:54
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | galant wyglada teraz jak pol debil, bo jedno oko ma takie | dobre, przyjemnie kontrastuje z soczewka w zderzaku, troche niecentrycznie(wydaje mi się że soczewka troszkę ociekła do środka), pochwal się efektem świetlnym
Rafal_Szczecin - 26-10-2010, 12:04
| robertdg napisał/a: | | wydaje mi się że soczewka troszkę ociekła do środka) |
wszystko jest w porzadku, wyregulowalo sie ,wiec jest ok
co do zdjec to niestety trzeba czekac
|
|
|