To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - GŁOSOWANIE W KONKURSIE NA NAJLEPSZY KLUB ROKU !!

Anonymous - 27-01-2010, 13:24

avangarda napisał/a:
djandrew, demaskacja pełną parą nie? :mrgreen: :mrgreen: miało być wesoło a koledzy golfiarze zrobili wojnę z tego chyba heheh

Nawet te mrozy trochę ich nie ostudziły ;p

j-rules - 27-01-2010, 13:26

Cytat:
i... już więcej nie mogę. Cóż...
Z tego co wiem to legalnie moze zaglosowac kazdy raz na 24h
Tymczasem BMW chyba wyciegneli z garazu emtrójki ;)

krzypolo - 27-01-2010, 13:27

Czarcik napisał/a:
atsar napisał/a:
a co za tym idzie oszustów raczej nie wybiorą co nie?

tylko że w każdym forum, każdego klubu pewnie są użytkownicy którzy piszą w jaki sposób oddali kilka głosów, i zachęcają innych do tego samego. a żeby to przeczytać i osądzić wystarczy przejrzeć forum. Fajnie będzie wygrać, jeśli inni oszukują to i ja przymknę oko na takie praktyki, ale nie jestem temu przychylny. Niestety ale organizatorzy raczej nie są w stanie całkowicie ukrócić tego procederu i wygrają ci, którzy "mają więcej fanów" - czytaj, bardziej kantują z multi głosami i nie dadzą się złapać. Jest za to dla mnie kompletnym nieporozumieniem ze strony niektórych osób chwalenie się publicznie w jaki obeszli zabezpieczenia i zachęcania innych do tego samego, zarówno u nas jak i na innych forach klubowych. .

Tyle że czytając regulamin ......... wszyscy są czyści .................

Paragraf E punkt 4 regulaminu konkursu .... czytał ktos ?

Kod:

4)      Ilość zgłoszeń oddanych przez jednego Uczestnika, które uznane zostają jako głosy ważnie oddane na danego kandydata nie jest ograniczona. Wszystkie zgłoszenia są liczone jako ważne głosy.

avangarda - 27-01-2010, 13:27

enanthate napisał/a:
wnioskuję, że by zostać klubowiczem VW Golf wystarczy przejść proces rejestracji na forum
dokładnie.
Anonymous - 27-01-2010, 13:28

djandrew napisał/a:
z forum golfa

Cytat:
jestem tylko ciekaw jak Mitsumaniaki wytlumacza sie jak przejda prog 2056 pkt bo tylu maja uzytkownikow na forum a My 74067 hehe

A gdzie niby jest napisane, że mamy 2056 użytkowników na forum ? Ehh ludzie naprawdę mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem...

avangarda - 27-01-2010, 13:28

djandrew napisał/a:
Nawet te mrozy trochę ich nie ostudziły
absolutnie, teraz juz jestem dwulicowa wg nich, takjakby nie można było jeździć dwoma samochodami... :D masakraaaa
avangarda - 27-01-2010, 13:29

Cytat:
A gdzie niby jest napisane, że mamy 2056 użytkowników na forum ? Ehh ludzie naprawdę mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem...
nie omieszkałam im wytłumaczyć o co cho :)
Anonymous - 27-01-2010, 13:30

avangarda napisał/a:
Cytat:
nie omieszkałam im wytłumaczyć o co cho :)

I dotarło do nich ? :twisted:

j-rules - 27-01-2010, 13:31

Cytat:
Też zagłosowałem na Mitsumaniaków

Cytat:
Także my teraz klikamy na Was, a Wy na nas

Cytat:
Rowniez oddalem glos na japonskie marki

Cytat:
Głosy poszły na japońską myśl techniczną

Cytat:
ja tez wspieram japoncow moze cos i u nas ruszy jakas solidarnosc oczko bmw ma kolejna fale no a golfy nie odpuszczaja nie ma na to jakis hakow

Cytat:
poszło na japończyki.
To ostatnie wpisy z mazdaspeed, wiec jednak wzieli sobie do serca ;]
tommyc1 - 27-01-2010, 13:36

W pracy również kilka osób poprosiłem na TAK dla Mitsumaniaków, żona wysyła do koleżanek linki ;) .
ZUB3R - 27-01-2010, 13:45

A czemu by nie ;-) głos na Mazdaspeed, zwłaszcza że z kumplem jeździmy nią do pracy ;-)
Owczar - 27-01-2010, 13:50

krzypolo, to admin robił porzadki i dlatego tak wskoczyło.
tommyc1 napisał/a:
Ale jak ktos chce byc świetszym od papieza...

Żałosne :|

Panowie przeczytajcie apel adminów i trzymajcie poziom!!! To tyle ode mnie, więcej się nie wypowiadam.

Fragu - 27-01-2010, 13:51

Wysyłać maile do ASO w różnych regionach Polski :mrgreen: :!: Też pomogą.
ApAcHoS - 27-01-2010, 13:52

Ja na Club Corolli tez zagłosowałem :wink:
Jackie - 27-01-2010, 13:53

Fragu napisał/a:
Wysyłać maile do ASO w różnych regionach Polski :mrgreen: :!: Też pomogą.

Spoko spoko ;) Już temat poszedł z mailingu MMC ;) Kinga zareagowała błyskawicznie ;) Parenaście tysięcy adresów e-mail ;)
Pozdrawiam