Forum ogólne - GŁOSOWANIE W KONKURSIE NA NAJLEPSZY KLUB ROKU !!
Anonymous - 27-01-2010, 13:24
avangarda napisał/a: | djandrew, demaskacja pełną parą nie? miało być wesoło a koledzy golfiarze zrobili wojnę z tego chyba heheh |
Nawet te mrozy trochę ich nie ostudziły ;p
j-rules - 27-01-2010, 13:26
Cytat: | i... już więcej nie mogę. Cóż... | Z tego co wiem to legalnie moze zaglosowac kazdy raz na 24h
Tymczasem BMW chyba wyciegneli z garazu emtrójki
krzypolo - 27-01-2010, 13:27
Czarcik napisał/a: | atsar napisał/a: | a co za tym idzie oszustów raczej nie wybiorą co nie? |
tylko że w każdym forum, każdego klubu pewnie są użytkownicy którzy piszą w jaki sposób oddali kilka głosów, i zachęcają innych do tego samego. a żeby to przeczytać i osądzić wystarczy przejrzeć forum. Fajnie będzie wygrać, jeśli inni oszukują to i ja przymknę oko na takie praktyki, ale nie jestem temu przychylny. Niestety ale organizatorzy raczej nie są w stanie całkowicie ukrócić tego procederu i wygrają ci, którzy "mają więcej fanów" - czytaj, bardziej kantują z multi głosami i nie dadzą się złapać. Jest za to dla mnie kompletnym nieporozumieniem ze strony niektórych osób chwalenie się publicznie w jaki obeszli zabezpieczenia i zachęcania innych do tego samego, zarówno u nas jak i na innych forach klubowych. . |
Tyle że czytając regulamin ......... wszyscy są czyści .................
Paragraf E punkt 4 regulaminu konkursu .... czytał ktos ?
Kod: |
4) Ilość zgłoszeń oddanych przez jednego Uczestnika, które uznane zostają jako głosy ważnie oddane na danego kandydata nie jest ograniczona. Wszystkie zgłoszenia są liczone jako ważne głosy. |
avangarda - 27-01-2010, 13:27
enanthate napisał/a: | wnioskuję, że by zostać klubowiczem VW Golf wystarczy przejść proces rejestracji na forum | dokładnie.
Anonymous - 27-01-2010, 13:28
djandrew napisał/a: | z forum golfa
Cytat: | jestem tylko ciekaw jak Mitsumaniaki wytlumacza sie jak przejda prog 2056 pkt bo tylu maja uzytkownikow na forum a My 74067 hehe |
|
A gdzie niby jest napisane, że mamy 2056 użytkowników na forum ? Ehh ludzie naprawdę mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem...
avangarda - 27-01-2010, 13:28
djandrew napisał/a: | Nawet te mrozy trochę ich nie ostudziły | absolutnie, teraz juz jestem dwulicowa wg nich, takjakby nie można było jeździć dwoma samochodami... masakraaaa
avangarda - 27-01-2010, 13:29
Cytat: | A gdzie niby jest napisane, że mamy 2056 użytkowników na forum ? Ehh ludzie naprawdę mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem... | nie omieszkałam im wytłumaczyć o co cho
Anonymous - 27-01-2010, 13:30
avangarda napisał/a: | Cytat: | A gdzie niby jest napisane, że mamy 2056 użytkowników na forum ? Ehh ludzie naprawdę mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem... | nie omieszkałam im wytłumaczyć o co cho |
I dotarło do nich ?
j-rules - 27-01-2010, 13:31
Cytat: | Też zagłosowałem na Mitsumaniaków |
Cytat: | Także my teraz klikamy na Was, a Wy na nas |
Cytat: | Rowniez oddalem glos na japonskie marki |
Cytat: | Głosy poszły na japońską myśl techniczną |
Cytat: | ja tez wspieram japoncow moze cos i u nas ruszy jakas solidarnosc oczko bmw ma kolejna fale no a golfy nie odpuszczaja nie ma na to jakis hakow |
Cytat: | poszło na japończyki. | To ostatnie wpisy z mazdaspeed, wiec jednak wzieli sobie do serca ;]
tommyc1 - 27-01-2010, 13:36
W pracy również kilka osób poprosiłem na TAK dla Mitsumaniaków, żona wysyła do koleżanek linki .
ZUB3R - 27-01-2010, 13:45
A czemu by nie głos na Mazdaspeed, zwłaszcza że z kumplem jeździmy nią do pracy
Owczar - 27-01-2010, 13:50
krzypolo, to admin robił porzadki i dlatego tak wskoczyło. tommyc1 napisał/a: | Ale jak ktos chce byc świetszym od papieza... |
Żałosne
Panowie przeczytajcie apel adminów i trzymajcie poziom!!! To tyle ode mnie, więcej się nie wypowiadam.
Fragu - 27-01-2010, 13:51
Wysyłać maile do ASO w różnych regionach Polski Też pomogą.
ApAcHoS - 27-01-2010, 13:52
Ja na Club Corolli tez zagłosowałem
Jackie - 27-01-2010, 13:53
Fragu napisał/a: | Wysyłać maile do ASO w różnych regionach Polski Też pomogą. |
Spoko spoko Już temat poszedł z mailingu MMC Kinga zareagowała błyskawicznie Parenaście tysięcy adresów e-mail
Pozdrawiam
|
|
|