Nasze Miśki - Elegance by Deejay
robertdg - 23-04-2011, 19:39
No ja nie wiem, mi tak średnio na jeża się widzi, pełna kompozycja w karbonie niezbyt pasuje do kremowej skóry, no chyba, że w innej kolorystyce
deejay - 23-04-2011, 19:41
robertdg napisał/a: | No ja nie wiem, mi tak średnio na jeża się widzi, pełna kompozycja w karbonie niezbyt pasuje do kremowej skóry, no chyba, że w innej kolorystyce |
dlatego to były przymiarki na nieoryginalnym panelu , bo szkoda drewna oklejać
Hugo - 23-04-2011, 20:03
robertdg napisał/a: | pełna kompozycja w karbonie niezbyt pasuje do kremowej skóry | Do czarnej, co?
Psikus - 23-04-2011, 22:04
Hugo napisał/a: | Do czarnej, co? | zdecydowanie bardziej niż do beżowej...
mackbeth - 23-04-2011, 22:23
Bartku, jak dla mnie do ELEGANCKIEGO auta zdecydowanie lepiej pasuje drewno, nawet ta zimna i śliska kierownica:)
Wszyc - 23-04-2011, 22:30
Dla mnie do beżowej skóry pasuje ten carbon ale za to nie pasuje do kierownicy, skrzyni biegów i ręcznego jestem zdania jak Hugo albo bawimy się w całości w drewno albo w całości w carbon
kochajj - 24-04-2011, 17:57
Carbon pasuje do beżowej skóry jak garbaty do ściany...
luckyluck - 24-04-2011, 19:37
Nie podoba mi się.
Możecie mnie mieć za starucha ale mi podoba się drewienko. W połączeniu z beżem wygląda kozak. I gdybym nie miał Avance, to zarzuciłbym drewno od razu...
swinks_UK - 24-04-2011, 21:51
Bartek, daruj sobie okleinę, chyba, że chcesz cały środek zmienić. Pasuje jak... wiesz co. Albo beż i drewno, albo carbon, kubełki i coś do tego.
deejay - 30-04-2011, 21:13
Z małych pierdółek zrobionych dzisiaj przy aucie to klima przeszła dezynfekcje , parownik został wyczyszczony i usunieto z niego wszystkie nieczystosci , tak na marginesie polecam srodek firmy Liqui Moly , jest bardzo skuteczny i daje mega długi efekt świeżego powietrza , rewelacja

Andrew - 30-04-2011, 21:26
deejay co byś mi poradził odnośnie klimy w moim galu? W tamtym roku nabijałem i niby odgrzybili mi, ale wali teraz strasznie, głównie jak wentylacja chodzi bez klimy. Czy domowym sposobem to wyeliminuję?
Poza tym wóz masz 1 klasa
deejay - 30-04-2011, 21:38
Wyciagnij tak jak ja schowek i zdemontuj filtr kabiny , w srodku spr czy na parowniku nie ma lisci ,ziemi, smieci, syfu itp , jesli jest to wyczysc ile mozesz , odkurzacz itp im wiecej tym lepiej bo własnie to tak smierdzi plus grzyby które "kwitną w nocy " Ktos kto ci to robił moze zrobił to nie dokładnie i olał sprawę
Jak miałem sedana to wyciagnołem cały parownik tylko trzeba gaz odzyskac przyzadem do klimy , sam demontaz parownika to trzy sruby w srodku i dwa przewody klimy przy scianie grodziowej , całosc zajeła mi ok 30 min potem wiadro ciepła woda i cały parownik umyty detergentami , montaz i spokój na długi czas .
tucci - 03-05-2011, 14:52
deejay napisał/a: | montaz i spokój na długi czas . |
U mnie powinno być podobnie, nie?!
deejay - 07-05-2011, 21:23
Dzisiaj w nocy jakiś wandal ukradł mi dwa dekielki od felg 17-tek
Całe szczescie zostały mi pozostałe dwa , może pod czyjeś zamówienie poszło , nic tylko łapy połamać jesli ktoś posiada na zbyciu lub wie gdzie dostane kpl dekielków od Eleganca pisac na PW
Średnica zaslepki 75 mm , fotka poniżej

swinks_UK - 07-05-2011, 22:34
Tymczasowo możesz dobrać dwa inne dekielki od byle Miśka i dokupić samoprzylepne "wierzchy" za grosze. Zawsze to lepiej niż nic.
Bartek, bukuj już sierpień na mojego Farta. Będzie sporo do ogarnięcia, lakierowanie z regeneracją też...
|
|
|