Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
Anonymous - 20-05-2007, 15:50
LECH - LEGIA
I ODPOWIEDZ LEGI
ALe i tak nie przebija flage "cały Poznań śpiewa chórem"
Cracoviaczek - 21-05-2007, 17:16
akbi napisał/a: | Wyrazy najszczerszego współczucia dla wszystkich Krakowiaków
... Wisla:Groclin 0:4 |
Tylko nie wszystkich! Są tacy Cracoviacy, którzy sie cieszą, że mogą teraz w tabeli z góry spoglądać na rywala z drugiej strony Błoń.
Marcin-Krak - 21-05-2007, 17:24
Wisła Kraków SSA zatrudniła na stanowisku dyrektora sportowego Jacka Bednarza. Umowa została zawarta na trzy lata. Jacek Bednarz, który pracę rozpocznie 1 czerwca, będzie odpowiedzialny za zorganizowanie sprawnie działającego pionu sportowego.
K... mać - kolejny eks Legionista w Krakowie - jakby w Krakowie nie było ludzi równie dobrych (np ja )
Poza tym juz Okuka na Swietlicy się przejechał - ale widać to mało mało mało
akbi - 21-05-2007, 17:42
Cracoviaczek napisał/a: | Są tacy Cracoviacy, którzy sie cieszą, że mogą teraz w tabeli z góry spoglądać na rywala z drugiej strony Błoń. |
taaa... czytałem już gdzieś to dzisiaj w necie ...
...oooo tu: http://wiadomosci.wp.pl/k...ml?ticaid=13c89
Anonymous - 22-05-2007, 06:25
Faktycznie jest to dla nich mega radośc ,mnie natomiast cieszy (i to bardzo) ilośc sąsiadów za miedzy w Szczecinie
[/code]
Anonymous - 22-05-2007, 07:33
arci napisał/a: | Faktycznie jest to dla nich mega radośc ,mnie natomiast cieszy (i to bardzo) ilośc sąsiadów za miedzy w Szczecinie
[/code] |
0
Anonymous - 22-05-2007, 09:57
Znany biznesmen Waldemar Kita dziś złoży propozycję kupna Wisły Kraków Bogusławowi Cupiałowi – informuje „Przegląd Sportowy”.
- Dziś mój prawnik wyśle list do pana Cupiała z propozycją spotkania. Jestem gotów rozmawiać w sprawie przejęcia Wisły Kraków – przyznał Waldemar Kita, polski biznesmen mieszkający we Francji.
Bogusław Cupiał już pod koniec 2004 roku oświadczył, że chce sprzedać klub. Za ile? W tej chwili podobno za 13 mln euro.
- Jeśli oferta pana Cupiała będzie atrakcyjna, to może się dogadamy. Jeśli miałbym przejąć Wisłę, to już od nowego sezonu – dodał Kita, którego majątek francuskie media wyceniają na około 150 mln euro.
Niewykluczone, że na trenerską ławkę „Białej Gwiazdy” wróciłby Henryk Kasperczak, bliski przyjaciel Kity. - Ten temat też wchodziłby w grę - deklaruje biznesmen.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
Marcin-Krak - 22-05-2007, 10:56
Meteo napisał/a: | Bogusław Cupiał już pod koniec 2004 roku oświadczył, że chce sprzedać klub. Za ile? W tej chwili podobno za 13 mln euro. |
A Kita stwierdził że Nantes może kupić za 5 mln, tyle tylko ze akurat spadło do II ligi
Wisła spaść już nie może - ale za pierwszą 10 wypaść a i owszem
Mnie tam nie obchodzi kto będzie właścicielem - niech tylko zrobi porządek w drużynie i zatrudni porządnych grajków i trenera, którego nie zwolni po 2 porażakach
Anonymous - 22-05-2007, 12:04
Swoja droga uwazam ze przydalaby sie zmiana wlasciciela klubu bo Pan Cupial moim zdaniem zdecydowanie sie juz wypalil w Wisle i od 2-3 lat nic dobrego na Reymonta sie nie dzieje - nie ma zadnych inwestycji w klub tj. w pilkarzy , trenerow , szkolki pilkarskie itd . Nowy wlasciciel bedzie napalony na sukcesy i wylozy troche kasy na odbudowe zespolu i moze to przyniesc rezultat jezeli w letnim okienku transferowym przebuduje druzyne to za rok jest szansa na Mistrza
sruba - 23-05-2007, 22:20
gumas jak to jest z Waszym herbem w koncu ?
ta tarcza z (L) to tradycyjna, czy jaka ?
Anonymous - 23-05-2007, 23:15
Sruba napisał/a: | gumas jak to jest z Waszym herbem w koncu ?
ta tarcza z (L) to tradycyjna, czy jaka ? |
ta stara tarcza była zupełnie inna-wkleje wam potem
a to to to taki produkt działu reklamy iti-a -nawiazuje do tamtego bo prawa do herbu ma Gmoch
akbi - 24-05-2007, 10:50
Cytat: | Wydawało się‚ że transfer Jacka Bąka do Legii jest przesądzony. Tymczasem w środę kontratak wyprowadziła Wisła Kraków. Z Bąkiem około południa skontaktował się nowy dyrektor sportowy Wisły Jacek Bednarz i zaproponował reprezentacyjnemu obrońcy intratny kontrakt. |
Marcin-Krak - 29-05-2007, 22:31
Genialny pomysł - a młodego Kokoszkę sprzedać
Po co ma chłopak się ogrywać
EDIT:
Podczas wtorkowego spotkania Wisły Kraków z Lechem Poznań w ćwierćfinale Pucharu Ekstraklasy na trybunach stadionu przy ul. Reymonta zasiadł znany niemiecki szkoleniowiec Winfried Schaefer - poinformował serwis wislakrakow.com.
[ Dodano: 30-05-2007, 12:30 ]
Kolejny dowód na to jak w Wiśle jest wspaniale : Wisła wyniesie się z ul. Reymonta
McDoune - 30-05-2007, 18:49
Nie pozostaje nic innego jak trzymać mocno kciuki
Marcin-Krak - 31-05-2007, 00:19
McDoune napisał/a: | Nie pozostaje nic innego jak trzymać mocno kciuki |
A kto był najlepszym strzelcem Legii w tym sezonie
|
|
|