To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

gulgulq - 17-09-2010, 06:27

no... jeszcze tylko położą blachę i temat budowy zamykam na ten rok...
masakra :x

siwek - 17-09-2010, 07:42

gulgulq napisał/a:
no... jeszcze tylko położą blachę i temat budowy zamykam na ten rok...
masakra :x
masakra to jest u mnie bo przez rok nie mogę sie przebić z papierologią :?

Żeby tego było mało, Już pojechaliśmy do architekta żeby wyrysowałał nam dom itp. a on patrzy na mapkę i co? Że tego się nie da zrobić... Geodeta spierdzielił robotę i źle podzielił działki... I kolejne 3 miesiące w plecy na nowy podział itp....

Nic tylko odebrać takiemu uprawnienia za partactwo.

cns80 - 17-09-2010, 07:57

siwek napisał/a:
Żeby tego było mało, Już pojechaliśmy do architekta żeby wyrysowałał nam dom itp. a on patrzy na mapkę i co? Że tego się nie da zrobić... Geodeta spierdzielił robotę i źle podzielił działki... I kolejne 3 miesiące w plecy na nowy podział itp....
Poczekaj aż dojdziesz do etapu przyłącza gazowego to się dowiesz co to znaczy długi termin :twisted:
pamar - 17-09-2010, 07:58

... wczorajszy dzień to była jakaś farsa, moje budrysy jakimś cudem rozwalili 2 opony z jednej strony!!! (bliźniaki) okazało się, że nie mogli odkręcić koła i musiałem jechać po większy klucz, przywiozłem krzyżaka 22 a potrzebny był 23 (koreła) pojechałem do wulkanizacji, przywiozłem klucz i wszystko by było ok, gdyby nie to, że nie dało się podstawić lewarka bo asfalt za wysoko a KIAnka za nisko:!: :evil:
Konieczny był jeszcze jeden kurs po żabę, potem do serwisu opon i jeszcze jeden kursik ze zmienionymi już na zimówki oponami....
od 15:45 do 19:30 zrobiłem jakieś 300km :evil: :evil: :evil:

Jassmina - 17-09-2010, 08:17

Pamar nie płacz, kupię Ci chechłacz! :mrgreen:
gulgulq - 17-09-2010, 08:18

cns80 napisał/a:
Poczekaj aż dojdziesz do etapu przyłącza gazowego to się dowiesz co to znaczy długi termin :twisted:

albo kanalizacji :D

Yoshiko - 17-09-2010, 08:59

....... :evil: że ktoś mi przyłożył w zderzak na parkingu strzeżonym - porysowany i pęknięty - zobaczyłam teraz jak do roboty przyjechałam - m-c temu odebrałam auto od lakiernika :evil: ......

... :evil: muszę zrobić oględziny auta parkującego obok- może piękna blondwłosa się nie zmieściła wczoraj wieczorem :evil: .....

Manuela - 17-09-2010, 09:16

Ale pogrom- tu pęknięte serce, tam zderzak... Trzeba przykładnie ukarać winnych :axe:
Fragu - 17-09-2010, 09:26

Manuela, aż się chce krzyknąć ...hańba ! :P

...gra ktos W Starcrafta 2 w drabinach na battlenecie(1/1, 2/2) ? :wink:

cns80 - 17-09-2010, 09:31

gulgulq napisał/a:
cns80 napisał/a:

Nie mam i prędko nie będę miał :D No może w 2015 D

siwek - 17-09-2010, 09:34

gulgulq napisał/a:
cns80 napisał/a:

Nie mam i prędko nie będę miał :D No może w 2015 D

Więc gazu jak na razie nie ma i nie wiadomo kiedy będzie... ludziska "we wsi" nie chcą się zgodzić.
Z kanałem niby ma nie być problemu. Nie robie przez zakład wodociągowy tylko prywatnie. a że wodociąg i kanalizacja kończą się tuż przed moją działką więc problemu nie będzie. Na wodociąg wykonawca powiedział max tydzień od zlecenia :mrgreen: a o kanale pogadamy jak będzie już trochę domu stało. (twierdził że też problemów nie przewiduje tylko trochę drozej będzie.

Manuela - 17-09-2010, 09:35

Cytat:
..gra ktos W Starcrafta 2 w drabinach na battlenecie(1/1, 2/2) ?
cns80 - 17-09-2010, 09:43

siwek napisał/a:
Nie robie przez zakład wodociągowy tylko prywatnie. a że wodociąg i kanalizacja kończą się tuż przed moją działką więc problemu nie będzie.
Problemem nie jest to gdzie się kanalizacja kończy, ale to kto jest właścicielem kolektora :D
Może Ci brakować 1 cm do kanalizacji, a i tak poczekasz jak wszyscy. Pełna równość w narodzie :D

Fragu - 17-09-2010, 09:44

Manuela, why ?
Aga - 17-09-2010, 09:58

.... złamałam wczoraj ząb <beczy>