Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
gulgulq - 17-09-2010, 06:27
no... jeszcze tylko położą blachę i temat budowy zamykam na ten rok...
masakra
siwek - 17-09-2010, 07:42
gulgulq napisał/a: | no... jeszcze tylko położą blachę i temat budowy zamykam na ten rok...
masakra | masakra to jest u mnie bo przez rok nie mogę sie przebić z papierologią
Żeby tego było mało, Już pojechaliśmy do architekta żeby wyrysowałał nam dom itp. a on patrzy na mapkę i co? Że tego się nie da zrobić... Geodeta spierdzielił robotę i źle podzielił działki... I kolejne 3 miesiące w plecy na nowy podział itp....
Nic tylko odebrać takiemu uprawnienia za partactwo.
cns80 - 17-09-2010, 07:57
siwek napisał/a: | Żeby tego było mało, Już pojechaliśmy do architekta żeby wyrysowałał nam dom itp. a on patrzy na mapkę i co? Że tego się nie da zrobić... Geodeta spierdzielił robotę i źle podzielił działki... I kolejne 3 miesiące w plecy na nowy podział itp.... | Poczekaj aż dojdziesz do etapu przyłącza gazowego to się dowiesz co to znaczy długi termin
pamar - 17-09-2010, 07:58
... wczorajszy dzień to była jakaś farsa, moje budrysy jakimś cudem rozwalili 2 opony z jednej strony!!! (bliźniaki) okazało się, że nie mogli odkręcić koła i musiałem jechać po większy klucz, przywiozłem krzyżaka 22 a potrzebny był 23 (koreła) pojechałem do wulkanizacji, przywiozłem klucz i wszystko by było ok, gdyby nie to, że nie dało się podstawić lewarka bo asfalt za wysoko a KIAnka za nisko:!:
Konieczny był jeszcze jeden kurs po żabę, potem do serwisu opon i jeszcze jeden kursik ze zmienionymi już na zimówki oponami....
od 15:45 do 19:30 zrobiłem jakieś 300km
Jassmina - 17-09-2010, 08:17
Pamar nie płacz, kupię Ci chechłacz!
gulgulq - 17-09-2010, 08:18
cns80 napisał/a: | Poczekaj aż dojdziesz do etapu przyłącza gazowego to się dowiesz co to znaczy długi termin |
albo kanalizacji
Yoshiko - 17-09-2010, 08:59
....... że ktoś mi przyłożył w zderzak na parkingu strzeżonym - porysowany i pęknięty - zobaczyłam teraz jak do roboty przyjechałam - m-c temu odebrałam auto od lakiernika ......
... muszę zrobić oględziny auta parkującego obok- może piękna blondwłosa się nie zmieściła wczoraj wieczorem .....
Manuela - 17-09-2010, 09:16
Ale pogrom- tu pęknięte serce, tam zderzak... Trzeba przykładnie ukarać winnych
Fragu - 17-09-2010, 09:26
Manuela, aż się chce krzyknąć ...hańba !
...gra ktos W Starcrafta 2 w drabinach na battlenecie(1/1, 2/2) ?
cns80 - 17-09-2010, 09:31
gulgulq napisał/a: | cns80 napisał/a: | Poczekaj aż dojdziesz do etapu przyłącza gazowego to się dowiesz co to znaczy długi termin |
albo kanalizacji |
Nie mam i prędko nie będę miał No może w 2015 D
siwek - 17-09-2010, 09:34
gulgulq napisał/a: | cns80 napisał/a: | Poczekaj aż dojdziesz do etapu przyłącza gazowego to się dowiesz co to znaczy długi termin |
albo kanalizacji
Nie mam i prędko nie będę miał No może w 2015 D |
Więc gazu jak na razie nie ma i nie wiadomo kiedy będzie... ludziska "we wsi" nie chcą się zgodzić.
Z kanałem niby ma nie być problemu. Nie robie przez zakład wodociągowy tylko prywatnie. a że wodociąg i kanalizacja kończą się tuż przed moją działką więc problemu nie będzie. Na wodociąg wykonawca powiedział max tydzień od zlecenia a o kanale pogadamy jak będzie już trochę domu stało. (twierdził że też problemów nie przewiduje tylko trochę drozej będzie.
Manuela - 17-09-2010, 09:35
Cytat: | ..gra ktos W Starcrafta 2 w drabinach na battlenecie(1/1, 2/2) ?
_________________ | A czy Ty nas czasem tu nie obrażasz
cns80 - 17-09-2010, 09:43
siwek napisał/a: | Nie robie przez zakład wodociągowy tylko prywatnie. a że wodociąg i kanalizacja kończą się tuż przed moją działką więc problemu nie będzie. | Problemem nie jest to gdzie się kanalizacja kończy, ale to kto jest właścicielem kolektora
Może Ci brakować 1 cm do kanalizacji, a i tak poczekasz jak wszyscy. Pełna równość w narodzie
Fragu - 17-09-2010, 09:44
Manuela, why ?
Aga - 17-09-2010, 09:58
.... złamałam wczoraj ząb <beczy>
|
|
|