Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
siwek - 17-09-2010, 09:58
cns80 napisał/a: | siwek napisał/a:
Nie robie przez zakład wodociągowy tylko prywatnie. a że wodociąg i kanalizacja kończą się tuż przed moją działką więc problemu nie będzie.
Problemem nie jest to gdzie się kanalizacja kończy, ale to kto jest właścicielem kolektora
Może Ci brakować 1 cm do kanalizacji, a i tak poczekasz jak wszyscy. Pełna równość w narodzie | u mnie "gmina rządzi" (a że tam raczej nie mają o niczym pojęcia to jest ok.)
Warunki są, tylko kopać
koszmarek - 17-09-2010, 10:02
szukam jakiegoś dobrego, tańszego kursu czy konwersacji z angielskiego w wawie... ktoś ma jakieś dojścia albo doświadczenie ?
Jassmina - 17-09-2010, 10:04
koszmarek napisał/a: | szukam jakiegoś dobrego, tańszego kursu czy konwersacji z angielskiego w wawie... ktoś ma jakieś dojścia albo doświadczenie ? |
Tak, omijaj "Orange" szeroooookim łukiem
Aga nie płacz, Tobie też kupię chechłacz
koszmarek - 17-09-2010, 10:07
Jassmina napisał/a: | Tak, omijaj "Orange" szeroooookim łukiem |
ook! Bo np moja mama była w empiku, ale tok książkowy to ja mam na uczelni
Aga - 17-09-2010, 10:47
Jassmina napisał/a: |
Aga nie płacz, Tobie też kupię chechłacz |
wyglądałam jak lump bez górnej dwójki
na szczęście moja dentystka znalazła dla mnie czas późnym wieczorem i zrobiła mi śliczny nowy ząbek
londolut - 17-09-2010, 11:05
Aga napisał/a: | wyglądałam jak lump bez górnej dwójki | Masz foto ?
Aga - 17-09-2010, 11:15
londolut napisał/a: | Aga napisał/a: | wyglądałam jak lump bez górnej dwójki | Masz foto ? |
właśnie wyrzucam sobie, że nie zrobiłam zdjęcia
zrobiłoby furorę
jak złamię drugi ząb to już na pewno nie zapomnę o fotce
Krzyzak - 17-09-2010, 11:46
Aga tzw. przerwa na fajkę
siwek, cns - niby mieszkacie w Warszawie (podpis) a gazu tam nie ma?
i to niby ja - mający wszystkie możliwe media - mieszkam na za...u
gulgulq - 17-09-2010, 11:51
koszmarek napisał/a: |
ook! Bo np moja mama była w empiku, ale tok książkowy to ja mam na uczelni |
facebook + worldfriends + skype
koszmarek - 17-09-2010, 11:57
gulgulq napisał/a: |
facebook + worldfriends + skype |
pisać to ja jako tako umiem. Gorzej z gadaniem... a na skypie z obcym(nie nauczycielem który wie o czym) to niby o czym gadać?
cns80 - 17-09-2010, 12:00
Krzyzak napisał/a: | siwek, cns - niby mieszkacie w Warszawie (podpis) a gazu tam nie ma? | Gaz u mnie jest. Nie ma kanalizacji (dzięki bogu ). A siwek chyba teraz mieszka w Sochaczewie.
koszmarek napisał/a: | a na skypie z obcym(nie nauczycielem który wie o czym) to niby o czym gadać? | o tym samym co tu na forum tylko w innym języku.
koszmarek - 17-09-2010, 12:06
cns80, czas znaleźć mitsumaniaka mówisz?
cns80 - 17-09-2010, 12:23
koszmarek napisał/a: | cns80, czas znaleźć mitsumaniaka mówisz? | Przecież tu nie paplasz o mitsu tylko o "*cenzura* Maryni" więc na skype też tak możesz. Wiem że potrafisz Wierzę w Ciebie
Fragu - 17-09-2010, 12:40
koszmarek, dobrym sposobem nauki angielskiego jest wsłuchiwanie się w piosenki, rozpoznawanie textu z utworu i próby powtarzania, śpiewania ! To działa !
a tu masz pomoc naukową:
http://www.youtube.com/wa...feature=related
siwek - 17-09-2010, 12:45
cns80 napisał/a: | Krzyzak napisał/a:
siwek, cns - niby mieszkacie w Warszawie (podpis) a gazu tam nie ma?
Gaz u mnie jest. Nie ma kanalizacji (dzięki bogu ). A siwek chyba teraz mieszka w Sochaczewie. | Jest jeszcze inaczej
Ja teraz (do czasu postawienia domu) mieszkam w Warszawie. Natomiast buduję się pod Sochaczewem (tzn. zacznę się budować jak się skończy papierologia).
W mieście gaz jest, na mojej przyszłej wsi też chcieli gazociąg ciągnąć ale ludziska się boja że wybuchnie, że to, że tamto... Zobaczymy co z tym będzie.
|
|
|