To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Seichan - 22-02-2011, 21:32

Sławek to normalnie w ciąży jest. Czekoladę zagryza wędliną :shock:

Może faktycznie się zakochał, jak sugeruje MOD :badgrin:

Soner - 22-02-2011, 21:34

A i ja właśnie wróciłem z krótkiej podróży. Czekam z niecierpliwością aż wyremontują drogę do Piask, bo optymalna prędkość, żeby jeszcze nie uszkodzić sobie zawieszenia to ók.50km/h. Powyżej, to tylko jakimś cięższym sprzętem zza zachodniej granicy a nie nasze deliaktne japońskie zawieszenia. Nie wiem jak Ty Bastek codziennie pokonujesz tą trasę z cierpliwością. Musisz złożyć wniosek na dodatek amortyzacyjny pojazdu do wynagrodzenia :D
_Slawek_ - 22-02-2011, 21:36

Nie jestem w ciąży. Wszystko popijałem perłą. Przecież nie jestem głupi, nie pije się alkoholu będąc w ciąży :D
Jaro1974 - 22-02-2011, 21:42

Soner napisał/a:
Czekam z niecierpliwością aż wyremontują drogę do Piask, bo optymalna prędkość, żeby jeszcze nie uszkodzić sobie zawieszenia to ók.50km/h. Powyżej, to tylko jakimś cięższym sprzętem zza zachodniej granicy a nie nasze deliaktne japońskie zawieszenia.

Soner a może coś zza wschodniej granicy np to:

Uploaded with ImageShack.us

bastek - 22-02-2011, 21:55

Soner napisał/a:
Nie wiem jak Ty Bastek codziennie pokonujesz tą trasę z cierpliwością. Musisz złożyć wniosek na dodatek amortyzacyjny pojazdu do wynagrodzenia

był kieydś taki film - facet miał wieść nitroglicerynę i m.in. przez most z belek. miał tam jechgać bodajże 20 km/godz, lub powyżej 80 -wtedy leciał nad belkami, bez drgań
a serio - wiem jak slalom uskuteczniać. nauczyłem się na pamięć. i pewnie jak mróz odpuści, pojawią się nowe dziury. problem z zerem na termometrze na polskich drogach....

Soner - 22-02-2011, 21:57

Jaro1974 napisał/a:
a może coś zza wschodniej granicy
też może być jak najbardziej. I tak trzęsie jak jadę, a tym nie będę miał dyskomfortu psychicznego, że z każdym dołkiem uciekają mi pieniądze na naprawę zawieszenia.

Slalom to by był już jako taki wariant, a tu trzeba "na szybko" wybierać dziury co mniejsze.

radek79 - 22-02-2011, 22:00

Soner napisał/a:
A i ja właśnie wróciłem z krótkiej podróży. Czekam z niecierpliwością aż wyremontują drogę do Piask, bo optymalna prędkość, żeby jeszcze nie uszkodzić sobie zawieszenia to ók.50km/h. Powyżej, to tylko jakimś cięższym sprzętem zza zachodniej granicy a nie nasze deliaktne japońskie zawieszenia. Nie wiem jak Ty Bastek codziennie pokonujesz tą trasę z cierpliwością. Musisz złożyć wniosek na dodatek amortyzacyjny pojazdu do wynagrodzenia :D

nie ma co narzekać gorzej było tylko 2 lata temu teraz to i tak miód malina ,ja przelatuję ją średnio 3 razy w tygodniu i jak jest możliwość to jadę środkiem między pasami naj mniej wtedy auto obrywa

Jaro1974 - 22-02-2011, 22:04

Tym czymś jak się bujniesz to dołków nie czuć. Wiem to z autopsji. To mój były pojazd służbowy którym śmigałem. :D

[ Dodano: 22-02-2011, 23:09 ]
I znów pozamarzali :D

m6riano - 23-02-2011, 02:27

Wybiera sie ktoś może z Hrubieszowa lub okolic do Wawy(i z powrotem?)
mam sprawe...;-)

Soner - 23-02-2011, 06:33

Powitać z rana. Ha ja dzisiaj pierwszy jestem (od kiedy słońce się pojawiło, tzn za chmurami) 8)
Seichan - 23-02-2011, 07:00

Dzień dobry :)
winnipool - 23-02-2011, 07:08

Witam wszystkich. Dzisiaj już w pracy więc można pisać od rana ;)
Andrew - 23-02-2011, 07:30

Dzień dobry :)
Starion - 23-02-2011, 08:00

Dzień dobry :) Pochwalę się - zostałem wczoraj Piratem Drogowym.

Pan policjant udowodnił mi że przejeżdżając na żółtym przy gołoledzi o 23, mając drugie auto tuż za zderzakiem, fakt nie wciśnięcia hamulca do podłogi i nie spowodowania wypadku stanowił tak wielkie zagrożenie na drodze iż trzeba mnie wyprostować bonem na 300zł i 6 punktami lojalnościowymi... Co najlepsze policjant stwierdził że "liczyli że ten drugi za mną też przejedzie ale ich zobaczył i się zatrzymał to pojechali za mną"... Mówię wam, nie stać mnie na TAKĄ policję...

Andrew - 23-02-2011, 08:01

Starion, no to Cię rzeczywiście pochwalili :( Tych co trzeba nie zatrzymają...