Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Jassmina - 17-09-2010, 13:16
Ja dopiero jak się wyprowadziliśmy z Traworem z gniazd rodzinnych to mamy gaz. W butli co prawda. Wcześniej zawsze prąd, mamusia też się bała gazu. Ja również miałam obiekcje, ale po tygodniu zeszłam z drzewa i jakoś przywykłam.
A ogólnie u nas w Sulejówku jest gaz. Nawet w zapalniczkach. Szaleństwo!
gulgulq - 17-09-2010, 13:17
koszmarek napisał/a: |
pisać to ja jako tako umiem. Gorzej z gadaniem... a na skypie z obcym(nie nauczycielem który wie o czym) to niby o czym gadać? |
o wszystkim lub jak to fajny znajomy to się umówcie (w języku obcym ) że to rozmowa ćwiczebna i gadacie np. jednotematycznie
Anonymous - 17-09-2010, 13:32
Fragu napisał/a: | koszmarek, dobrym sposobem nauki angielskiego jest wsłuchiwanie się w piosenki, rozpoznawanie textu z utworu i próby powtarzania, śpiewania ! To działa !
a tu masz pomoc naukową:
http://www.youtube.com/wa...feature=related |
Tutaj łatwiejsza wersja z napisami.
http://www.youtube.com/watch?v=GEeH9cVbu1E
koszmarek - 17-09-2010, 13:45
enanthate, Fragu tylko tyle mam -->
w tej sprawie do powiedzenia
Ale weźta mnie i zmobilizujta.. pewnie tak się skończy :>
na początek teletubisie zacznę oglądać
Anonymous - 17-09-2010, 13:56
To już Southpark jest lepszy... Niezłych wiązanek można się nauczyć.
koszmarek - 17-09-2010, 13:57
enanthate napisał/a: | Southpark |
odrzuca mnie ta bajka
a smurfy są po ang?
Hubeeert - 17-09-2010, 14:33
pojedź gdzies i popracuj z anglojęzycznymi.
koszmarek - 17-09-2010, 14:37
Hubeeert, to po skończeniu uczelni, Hubercie teraz nie ma bata, ostatni rok mi został. Przynajmniej ten planowany.
akbi - 17-09-2010, 15:58
Hubeeert napisał/a: | akbi napisał/a: | .. że jestem zamulony dzisiaj, bo wczoraj do 2 w nocy "studiowałem" instrukcję nowo zakupionej lampy błyskowej do mojego foto |
http://foto.jasiu.pl/ warto poczytać, polecam |
dzięki dzisiejszej ciszy w firmie - wreszcie skończyłem to studiować
...bardzo mi się przydało, dzięki
Kaucz - 17-09-2010, 19:12
Byłem na rozmowie o pracę. Hm. Firma dopiero raczkuje na rynku Poznańskim . Chyba jednak się skuszę mimo to . Mam dość obecnego zakładu pracy
Pexu - 17-09-2010, 19:32
Kaucz napisał/a: | Mam dość obecnego zakładu pracy |
ja też...
wyderka - 17-09-2010, 19:40
że od 24 godzin jestem znów singlem........
Hubeeert - 17-09-2010, 21:02
wyderka napisał/a: | że od 24 godzin jestem znów singlem........ |
Gratuluję
wyderka - 17-09-2010, 21:06
Hubeeert napisał/a: | wyderka napisał/a: | że od 24 godzin jestem znów singlem........ |
Gratuluję |
dzięki ehh wolności smak, tylko jakim kosztem...
londolut - 17-09-2010, 21:15
wyderka, pomyśl, że teraz nikt ci nie będzie brzęczał nad uchem
Wczuj się park, ławka przy fontannie, robimy flaszkę z kumplami. Ja singiel oni nie - psy na smyczy. Siedzę po środku - obserwuję i nasłuchuję. Nagle zaczyna się kazanie. Jedna przez drugą i się przekrzykują. Kumple łeb w dół i wysłuchują - pijesz, nie interesujesz się mną bla bla bla bla... raz na ruski rok się z jednym z nich widzę... Domyślasz się pewnie co sobie pomyślałem opierając się o oparcie ławki ... czułem się wolny
Btw - po pięciu latach się u mnie rozpadało. Głowa do góry i nie próbuj się poniżać i wracać do niej Klik!
|
|
|