To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Seichan - 23-02-2011, 16:15

andrew84 napisał/a:
matunio20 napisał/a:
Witam, witam :) jak się żyje?
Dobrze się żyje :) Nic się nie chce :roll:

To słowa Andrzeja ;)

Starion - 23-02-2011, 16:29

Seichan napisał/a:
To słowa Andrzeja ;)

chyba nie służy mi wstawanie o 5 rano... :tard:

idę jeść :spam1: i spać :sleepy2:
dobranoc :P

tomasek - 23-02-2011, 19:33

A co to wszyscy usnęli ze Starionem czy pozamarzali :shock:
Ciiiszaaaaaa :shock:

Seichan - 23-02-2011, 19:46

Ja sobie zrobiłam sentymentalną podróż w zamierzchłe czasy ;)
winnipool - 23-02-2011, 20:04

A u nas chore dziecko w domu więc nie za bardzo mam jak posiedzieć przy kompie. Tylko w tzw. międzyczasie. A tak to noszenie, przytulanie, śpiewanie, itp. Narazie zasnął ale zobaczymy na jak długo.
Seichan - 23-02-2011, 20:06

A co małemu dolega?
Jaro1974 - 23-02-2011, 20:27

Witam wszystkich. Dziś bardzo późno bo znów w garażu spędziłem całe popołudnie i wieczór. Koreańską technologię naprawiałem :D
Soner - 23-02-2011, 20:29

_Slawek_, chętnie zasilę galerię zdjęciem, to pisz co i jak. Tylko najpierw trzeba zrobić foty. Przy okazji zajrzyj na PW.
winnipool - 23-02-2011, 20:30

No narazie nie wiemy. Do jakiejś 16 wszystko było w jak najlepszym porządku. Bawił się, jadł normalnie, itp. Później zaczął być coraz bardziej marudny, nie chciał nawet ciastka, ani wafelka. No a na wieczór 38,2°C. Może być przeziębienie, może być ząb, może być jeszcze co innego. Zobaczymy jak minie noc i co się jutro będzie działo i jakby nie przechodziło to do lekarza.
Jaro1974 - 23-02-2011, 20:33

I ja mogę coś dorzucić od siebie pomimo tego że nic u pana Sławka nie robiłem. Ale to będzie tzw. poświadczenie nieprawdy :D Ale czego się nie robi dla słuszności sprawy :wink:
Seichan - 23-02-2011, 20:36

winnipool napisał/a:
No narazie nie wiemy. Do jakiejś 16 wszystko było w jak najlepszym porządku. Bawił się, jadł normalnie, itp. Później zaczął być coraz bardziej marudny, nie chciał nawet ciastka, ani wafelka. No a na wieczór 38,2°C. Może być przeziębienie, może być ząb, może być jeszcze co innego. Zobaczymy jak minie noc i co się jutro będzie działo i jakby nie przechodziło to do lekarza.

Sprawdzcie u lekarza na wszelki wypadek. Nie ma co ryzykować. Ja dziś też zaliczyłam wizytę u pediatry. Najwyraźniej taki okres.

[ Dodano: 23-02-2011, 20:37 ]
Jarek, co odliczasz? :shock:

_Slawek_ - 23-02-2011, 20:44

Soner napisał/a:
_Slawek_, chętnie zasilę galerię zdjęciem, to pisz co i jak. Tylko najpierw trzeba zrobić foty. Przy okazji zajrzyj na PW.
Będziemy w kontakcie ;)
Jaro1974 napisał/a:
I ja mogę coś dorzucić od siebie pomimo tego że nic u pana Sławka nie robiłem. Ale to będzie tzw. poświadczenie nieprawdy :D Ale czego się nie robi dla słuszności sprawy :wink:
Super, jakie poświadczenie nieprawdy? Nigdzie nie jest napisane skąd i po co te zdjęcia w galerii ;) Takie zdjęcie jak masz w avatarze jest niezle, ogólnie Carismy prezentują się spokojnie i statecznie a tutaj jest wyraźnie uchwycony błysk w oku (lampie) :thumbright:
:?: co się stanie za 73 dni? urlop? awans? albo coś z teczki z pieczątką TOP SECRET :)
emerytura??? 8)

Piotr Z - 23-02-2011, 20:46

hej, szukam pomocy bo mi już głowa puchnie, jutro muszę założyć działalność gosp.i nie wiem jaką formę opodatkowania wybrać , prowadzę przedszkole niepubliczne.Może ktoś z was mi naświetli pokrótce która forma będzie najlepsza przy tego rodzaju działalności
Jaro1974 - 23-02-2011, 20:53

_Slawek_, no to ja tam coś podeślę niebawem. A co odliczam. Ano odliczam sobie dzionki do nabycia praw emerytalnych. A co do emerytury to się poważnie zastanawiam bo to co nam szykują nasi dobrodzieje z PO to po prostu z kapci wywala. 8)
tomasek - 23-02-2011, 20:57

Jaro a czasem nie jesteś za stary na emeryturę :lol: