Nasze Miśki - LEGNUM Vr4
robertdg - 08-04-2010, 22:27
kochajj, ET 20 będzie raczej za płytkie i koła będa nadto wystawać do zewnatrz, no chyba ze planujesz poszerzać blotniki, ET 48 przy tych parametrach felgi powinno byc w miare, choc nie wiem jak bedzie z odległościa felgi od ramiona zwrotnicy, nie wiem czy sie zmiesci, jakbys podał ET obecnych felg i ich szerokosc, oraz odległość felgi od ramienia zwrotnicy mozna troche pokalkulować.
kochajj - 08-04-2010, 22:41
przy tych parametrach felga bedzie blizej zwrotnicy o około 17mm... jak bedzie problem to dam dystanse
Psikus - 08-04-2010, 22:46
dobra felga, nie mogę się doczekać kiedy będzie już na swoim miejscu
robertdg - 08-04-2010, 22:59
kochajj napisał/a: | przy tych parametrach felga bedzie blizej zwrotnicy o około 17mm... jak bedzie problem to dam dystanse | Zatem problemu nie widzisz i wybierasz głębsze ET, mam nadzieje ze dobrze rozumiem, gdyz łatwiej odsadzić koło do zewnatrz niz schowac je do środka
jkrzysztof80 - 08-04-2010, 23:05
kochajj, aluski super, oby ci się zmieściły w nadkolach
kochajj - 09-04-2010, 09:56
dzisiaj sprawdziłem... z tyłu nie bedzie problemu , ale z przodu może około 5mm być za głęboko, więc prawdopodobnie dystanse 5mm będą potrzebne...
anwi - 09-04-2010, 11:38
masz jakieś foto zabawek Greddy profec e-01, E-manage Ultimate, EvoScan, 2xEGT, Innovite AFR + Turbotimer, BOOST, OIL TEMP, OIL PRESURE w środku??
podłączyłeś już wszystko czy czeka na montaż??
i jak z aku powędrował już do bagażnika??
Ps.
zapomniałem o najciekawszym SLR padle shift's
powiem szczerze ze ciekawe mody, nie mogę się doczekać fotorelacji i w końcu jakiegoś ciekawego wykresu!!
jOkerek - 09-04-2010, 11:49
rowniez kupowalem na przod na tej aukcji
http://allegro.pl/item976...mitsubishi.html
jesli chcesz kupic tanio to spesz sie bo to juz ostatki
kochajj - 09-04-2010, 13:00
fiole1 napisał/a: | masz jakieś foto zabawek Greddy profec e-01, E-manage Ultimate, EvoScan, 2xEGT, Innovite AFR + Turbotimer, BOOST, OIL TEMP, OIL PRESURE w środku??
podłączyłeś już wszystko czy czeka na montaż??
i jak z aku powędrował już do bagażnika??
Ps.
zapomniałem o najciekawszym SLR padle shift's
powiem szczerze ze ciekawe mody, nie mogę się doczekać fotorelacji i w końcu jakiegoś ciekawego wykresu!! |
Wszystko jest od dawna zamontowane... Padle jeszcze nie założone, a większośc fotek znajdziesz w tym temacie... wykres też gdzieś jest...
anwi - 09-04-2010, 14:01
fotki zegarami na słupku kojarzę, a gdzie evoscan(chyba ze laptopem się podłączasz), gdzie Greddy profec e-01, Innovite AFR, wiesz jest tych wskaźników trochę wieczorem musi w środku wyglądać jak w samolocie , zastanawia mnie gdzie to wszystko zgrabnie upchnąłeś, ten aku czemu chcesz w bagażniku??
jak będziesz miał okazje zrób foto jak wszystko jest rozpalone najlepiej z tylnego fotela:)
hamowałeś go obecnie?? ile może mieć KM i Nm??
kochajj - 09-04-2010, 15:05
fiole1 napisał/a: | fotki zegarami na słupku kojarzę, a gdzie evoscan(chyba ze laptopem się podłączasz), gdzie Greddy profec e-01, Innovite AFR, wiesz jest tych wskaźników trochę wieczorem musi w środku wyglądać jak w samolocie , zastanawia mnie gdzie to wszystko zgrabnie upchnąłeś, ten aku czemu chcesz w bagażniku??
jak będziesz miał okazje zrób foto jak wszystko jest rozpalone najlepiej z tylnego fotela:)
hamowałeś go obecnie?? ile może mieć KM i Nm?? |
nie ma tragedi, wszystko jest pochowane... ... a koni nie wiem ile ma... na pewno trzyma serie...
anwi - 09-04-2010, 15:37
podoba mi się twoja skromność czekam z niecierpliwością na kolejne mody i ich dokumentacje!!
pozdr
kochajj - 16-04-2010, 09:08
felgi przyszły... po przymiarkach kurier zabrał z powrotem... już zamówiony inny komplet tylko czas oczekiwania 2 miesiące ... są to Japońskie felgi Buddy Club kute... waga 18x8,5 = 6.3kg
swinks_UK - 16-04-2010, 15:10
stop wariatom drogowym...
kochajj - 16-04-2010, 18:48
ruscy to mają pomysły:
|
|
|