To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny

PiotrBe - 14-12-2008, 09:35

cuuube napisał/a:
mialem nadzieje ze piszacy zainteresowani w tym temacie sami podejma meska decyzje o ktorej godzinie ...

Krzysztofie, Ty jesteś naszym Supermoderatorem i nie możemy podjemować tak istotnych decyzji za Twoimi plecami :mrgreen: :mrgreen:

A tak na marginesie, jak komuś zależy to i tak przyjedzie, nawet jak dowie sie na ostatnią chwilę i pogoda go nie wystraszy - bo ta jest zawsze dobra :wink:

Tak sobie pomyślalem, zeby wiosną, gdy będzie cieplej podpiąć sie do jakiejs imprezy na torze - bo cos bedzie na pewno. Może jeśli chętni dopiszą pogadać z organizatorem, zeby klasę Mitsubishi utworzył;) A wionsą dlatego, zeby mozna było zabrac osoby towarzyszące, które niekoniecznie lubią stac na mrozie po nocy, obserwując światła aut gnających po torze. Taki większy spot grupy wielkopolskiej.
Chętnie pomoge przy organizacji, jesli zajdzie taka potrzeba.

Pozdrawiam

Anonymous - 14-12-2008, 11:35

PiotrBe napisał/a:
nie możemy podjemować tak istotnych decyzji za Twoimi plecami
przesada :!: tu chodzi o wasze dobro :!: zreszta moim zadaniem jest pilnowanie porzadku pomoc i sprzatanie balaganu...
nie wiesz jaki to dla mnie problem odgorne narzucanie pewnych rzeczy wiaze sie to z tym ze jednak komus cos sie nie spodoba czy nie podpasuje . na forum panuje demokracja i kazdy ma takie samo prawo cokolwiek proponowac :arrow: wezcie to sobie do serca :twisted:

szakalos - 14-12-2008, 11:59

Jak najbardziej sie nie zrazilem i bede obserowal na bierzaco informacje :) odnosnie zlotow - co do czasu teoretycznie zarezerwowalem sobie dzien ale tez praktycznie mialem troche rzeczy do wykonania i o godz 10 nie mialem info co i jak a pozniej nie mialem mozliwosci zagladniecia na forum co sprawilo ze mimo woli i checi nie mialem informacji co gdzie jak a ze dopiero ok 21 dotarlem dopiero pod komputer i na drodze jakis palant na czolowe rozwalil mi lusterko w bravie przyczynilo to sie wszystko do mojej nieobecnosci....
Coz to zycie to nie bajka mitsubishi sprawne ciagle jest to najwazniejsze - bravo sie naprawi ;) i do zobaczenia chlopaki przy nastepnej okazji :)

kristof - 14-12-2008, 19:44

kurcze przez robotę nie udało mi się dotrzeć..dostałem nocke gratis ;-/
Więc może jakaś krótka relacja z tego wypadu? Jak to wyglądało i co ciekawego się działo ?
pozdrawiam i miłego dzionka życzę

maly124 - 14-12-2008, 21:43

Pomimo iż przejechaliśmy pare kilometrów i z pewnych powodów nie dostaliśmy się na tor{moja wina} nie żałuję przyjazdu wkońcu poznałem mitsumaniaków z Wielkopolski nie wielu ale zawsze coś, było mi bardzo miło pogadać pozdrawiam
michu_872 - 14-12-2008, 22:57

na początek ciężko się nam było znaleźć pod ikea bo tłok straszny był (nie wiem czemu swięta będą czy cóś :mrgreen: ) CB pomogło :D
ustawiliśmy się przy Norauto i znowu miałem najbrudniejsze auto :? i jedynego nie gala 8)
w sumie mało nas się nazbierało... o planie pojechaliśmy na tor w 3 autka...
nie wierzyłem ale żadnego EVO na kjs nie było za to kilka subaryn, M5 (E39) i kilka pospolitych autek (niektóre przygotowane- klatka, kubły, dodatkowe światła itp)
niestety pooglądać można było nie za wiele no bo ciemno było ( w końcu to słynna "nocka") Ja miałem ten plus, że mniej więcej orientuje się jak wygląda tor i miałem wyobrażenie jak kto jedzie. pierwsza próba nie byłą trudna i nawet można było to szybko przelecieć...
Jak dobrze pamiętam to było: wyjazd z tego placyku przy kartingu, na karting w lewo, na łączniku beczka, potem ogniem na prawy na dużej pętli, prosta, nawrót (beczka za zjazdem na karting) i wlot na karting (jakieś 270 stopni w lewo) prawy po kartingu i meta przed zjazdem na placyk.
druga próba na placu "cygańskim" to była ósemeczka... niektórzy brali to bez świateł :shock:
3 próby nie oglądaliśmy i nie pamiętam dokładnie jak była ustawiona :oops:
potem dojechał nasz mod :finga: i się zmyliśmy do kingcrosa bo za ciepło to nie było :roll:

PS. Jak by ktoś był zaiteresowany to 19-20 jest superoes 2 dniowy... może być ciekawie a ja mam pt, sob i niedź nocki :doubt:

Anonymous - 14-12-2008, 23:15

co to za
michu_872 napisał/a:
:finga:
:!: :?:

:wink:

michu_872 - 14-12-2008, 23:22

to miało podkreślić że mamy najlepszego :mrgreen: z możliwych...
Anonymous - 14-12-2008, 23:36

maly124 napisał/a:
nie żałuję przyjazdu wkońcu poznałem mitsumaniaków z Wielkopolski nie wielu ale zawsze coś, było mi bardzo miło pogadać pozdrawiam
My rowniez dziekujemy za ta ze sie zjawiliscie :!: to spore poswiecenie jechac ponad 120km w jedna strone tymbardziej jak uslyszalem ze do Łodzi macie kolo 70km i ze tam byliscie na spocie rowniez . chwalilem Was juz w TYM temacie :)
Anonymous - 14-12-2008, 23:39

michu_872 napisał/a:
to miało podkreślić że mamy najlepszego z możliwych...
przestancie mi juz tak wlewac bo az mdli :P
maly124 - 15-12-2008, 22:39

Dzięki cuuub
michu_872 - 19-12-2008, 21:06

dzisiaj się doczytałem, że plac cygański trzeba było pojechać bez świateł, i bez hamulca (tak żeby stop się nie zapalił) :shock:
dobre :mrgreen:
więcej tu:
http://www.aw.poznan.pl/i...ocka/index.html

Anonymous - 11-01-2009, 00:04

Coltomaniaki organizuja sie na SPOTA wiecej informacji :arrow: TUTAJ
michu_872 - 11-01-2009, 01:11

no tak myślę, że dobrze by było się podłączyć... bo w tym roku jeszcze się nie wiedzieliśmy 8)
tylko ja muszę grafik sprawdzić...
do pestki to z LPG nie bardzo więc e39 znowu by został w domu...
może jakieś ustronne i zaśnieżone miejsce by się znalazło :?:
albo zjechać się gdzieś na mieście i potem w kilka aut pod dach :?:

eremita - 11-01-2009, 16:32

jak dla mnie to lepiej w niedziele bo w sobote jestem w pracy :|