Nasze nieMiśki ;-) - FRanka
Fragu - 10-08-2011, 10:50
Fajnie fajnie się prezentuje Powiedz, też masz taki mega ciasny schowek przed pasażerem ? Pod fotelami w leo też są szuflady ?
sruba - 24-01-2012, 21:01
Fragu napisał/a: | Powiedz, też masz taki mega ciasny schowek przed pasażerem ? |
yo
Fragu napisał/a: | Pod fotelami w leo też są szuflady ? |
nie sprawdzałem (chyba tu dawno nie zaglądałem)
---------------
ale, ale...
dzisiaj jest właśnie ten dzień, w którym pożegnałem się z moim służbowym Aurisem. służył mi dzielnie i w zasadzie bezawaryjnie przez ostatnie półtora roku i łącznie ponad 40 tys km.
dzisiaj jest też ten dzień, w którym zapoznałem się z moim nowym jeździdłem - Yariską MK III...
czerwona, klima, przednie szyby elektryczne, mp3, komputer, papuga, ileś tam poduszek... i 1.0 pojemności.
ale najważniejsze, że to też służbowe
Uploaded with ImageShack.us
Marcin-Krak - 24-01-2012, 21:24
Kryzys widać kryzys
Bardzo sexowny i sweetaśny kolor
Saqu - 24-01-2012, 21:40
ponoć czerwone są szybsze
sruba - 24-01-2012, 21:45
ej, no fotka zrobiona telefonem. na początku myślałem, że wogóle wyszedł różowy, ale później się coś poprawiło chyba
Marcin-Krak napisał/a: | Kryzys widać kryzys |
coś w tym jest
Saqu napisał/a: | ponoć czerwone są szybsze |
to najlepiej wie deenbe
Morfi - 25-01-2012, 19:29
Chciałbym widziec Śrube w czerwonym yarisie , ale zawsze mogła to byc panda
sruba - 01-11-2012, 00:15
mam taki kejs ze swoim Leonem (wiem, że pewnie powinienem napisać gdzieś na forum VW, ale jakoś nie mogę się od MM odzwyczaić), może pomożecie (potwierdzicie słuszność moich podejrzeń):
pewnego brzydkiego dnia, jeszcze przed wymianą rozrządu, A. zameldowała mi, że samochód dziwnie odpala, trzęsie się, i puszcza niezłego bąka. i faktycznie - rano zachowuje się tak, jakby palił na 3 cylindry, trzęsie się, a w kilka pierwszych sekund po odpaleniu zagęszcza widoczność z tyłu. problem zanika po przejechaniu kilkuset metrów i lekkim rozgrzaniu, a po osiągnięciu temperatury roboczej wszystko pracuje super.
awaria nastąpiła przed wymianą rozrządu. z dnia na dzień. nie było żadnych spadków mocy, itd. jednego dnia dobrze, drugiego - źle.
wyszedłem z założenia, że albo kompresja, albo układ paliwowy.
sprawdziłem kompresję - jest si. miałem zabierać się za układ paliwowy, ale wysnułem teorię - może przed wymianą rozrządu, na starym pasku, napinaczach, itd. coś lekko przeskoczyło i przestawiła się pompa ? a w trakcie wymiany rozrządu po prostu powieliliśmy błąd, który uprzednio wskoczył ? po długim weekendzie umówię się z gościem na podpięcie profesjonalnego VAGa i wtedy będę miał jako taką pewność, ale co myślicie o takiej ewentualności ? że to jednak nie wtryski, tylko przesunięta pompa i opóźniony zapłon ?
robertdg - 01-11-2012, 10:47
Sprawdzić mozna nie zaszkodzi, ale o przeszunięciu przy jednym zębie jest juz odczuwalny spadek dynamiki. Zresztą sprawdzić synchro rozrządu w AHF/ASV/etc to kilkanaście minut roboty, wystarczy zdemntowac górna pokrywe rozrządu i pompe vacum oraz uzbroić się w bolec blokujący VP
sruba - 10-11-2012, 01:17
kupiłem właśnie Opla Tigrę A 1.6
Matejko - 10-11-2012, 08:24
duzo rdzy ?? bo tez sie nad tym zastanawiam ?
sruba - 10-11-2012, 10:32
Matejko napisał/a: | duzo rdzy ?? |
nie, ilości do przyjęcia.
ale trzeba poszukać, żeby znaleźć coś sensownego.
i za niewielkie pieniądze, bo ja za swojego 17-to latka dałem 3 tys.
jutro zrobię kilka fotek, to go zaprezentuje.
Krzyzak - 10-11-2012, 18:35
sruba napisał/a: | kupiłem właśnie Opla Tigrę A 1.6 | kiedyś też mi się bardzo podobał - ale ztcw to bardzo mocno nagrzewa się środek (silnik blisko, to Corsa jest)
więc bez klimy latem będzie słabo
sruba - 10-11-2012, 19:47
Krzyzak napisał/a: | więc bez klimy latem będzie słabo |
ma klime
Marcin-Krak - 11-11-2012, 15:52
sruba napisał/a: | kupiłem właśnie Opla Tigrę A 1.6 |
Przyjeżdżam w wakacje do 3city - będziem się Pani lansować
sruba - 23-01-2013, 23:56
Tygrysica w całej okazałości:
Uploaded with ImageShack.us
|
|