To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Bandyta

robertdg - 26-10-2010, 13:06

:clock:
bartezr - 26-10-2010, 16:10

moje gratulacje... jak na moj gust to dobra robota :mrgreen: sam mysle nad takim manewrem w swoich lampach :)
Marcino - 26-10-2010, 22:40

A czy poza wyglądem lampy poprawi się jakość świecenia?
Rafal_Szczecin - 30-10-2010, 00:46

Marcin, musi :)

przed chwila skonczylem drugi reflektor :
jutro powklejam zdjecia co i jak :)

robertdg - 30-10-2010, 07:10

Rafal_Szczecin napisał/a:
przed chwila skonczylem drugi reflektor :
jutro powklejam zdjecia co i jak :)
ja już czekam :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7: :toothy7:
Rafal_Szczecin - 30-10-2010, 21:28

fj_mike - 30-10-2010, 21:31

Misiek z miśkami :lol:
Psikus - 30-10-2010, 22:23

Wygląda bomba, misie mnie po prostu rozbroiły, super- skąd wziąłeś te pluszaki?
gdzie w końcu te postojówki?
Nie myślałeś żeby grilla na czarno wymalować? strasznie się teraz od reszty odcina

Anonymous - 30-10-2010, 22:26

Psikus napisał/a:

gdzie w końcu te postojówki?

jakie postojówki :P :P :P

Rafal_Szczecin - 30-10-2010, 22:27

Cytat:
Wygląda bomba, misie mnie po prostu rozbroiły, super- skąd wziąłeś te pluszaki?

w sesji bral udzial tylko jeden mis :)

grill zostaje, taki wyszedl w oryginale, wiec jest :)

na zachete ;)

Psikus - 30-10-2010, 22:41

w sesji bral udzial tylko jeden mis :)
jakoś o tym nie pomyślałem :)

takie wielkie zdjęcia nie chcą mi się otwierać, otwierają sie do połowy na imegeshack.us i tego co najwazniejsze nie widać :?

robertdg - 30-10-2010, 23:47

Rafal_Szczecin, profi, wyszło naprawde ładnie, cyknij jeszcze promień swiatła na ścianie, chcę zobaczyć demoniczną granice światło-cienia, a co do grila, fajny byłby w chromie ;-)

P.S. zrobiłbyś coś z tymi wycieraczkami :P

fj_mike - 30-10-2010, 23:50

robertdg napisał/a:
fajny byłby w chromie ;-)

Fajny był by w czerni :P Świetnie wygląda, zdjęcia też niczego sobie

Rafal_Szczecin - 30-10-2010, 23:57

w dniu jutrzejszym ,a w zasadzie to dzisiejszym z rana postaram sie wrzucic zdjecia z montazu soczewek ( niestety zdjecia tylko telefonem ) , natomiast w pozniejszych godzinach zobaczycie co udalo sie skleic podczas sesyjki z bandziorem w roli glownej,dwie fotki juz macie

wiem,wiem, musze sie wkoncu zabrac za te wycieraczki.
jak widac , od 2 dni mam zalozone zimowki i powiem jedno, jest masakrycznie cicho w srodku,nareszcie slychac prawdziwy dzwiek V6 . toyo strasnie huczy, w tej chwili sa zalozone nowe oponki Uniroyal MS PLUS 66 i jestem nimi zachwycony .

do tego dzisiaj galor zostal wypucowany zarowno wewnatrz jak i na zewnatrz, byl juz strasznie ubrudzony , ostatnio nie mialem czasu sie nim zajac, wiec mu sie nalezalo :)

przyszly rowniez oringi na gniazda swiec, tak wiec mam 6 orignow, dwie uszczelki i mase silikonowa, teraz tylko trzeba skleic troche czasu i wziasc sie za wymiane uszczelek deklow.

co do grilla, to nic nie bedzie zmieniane :)
jest to juz najprawdopodobniej koncowy etap przerobek wizualnych w samochodzie (ktorych i tak nie bylo duzo, przeciez to nie colt ;) ) , moze kiedys mnie najdzie, to wskoczy maska z duzym garbem, narazie wszystko zostaje tak jak jest ;) na lato bedziemy myslec nad czarnymi felgami, narazie zima, wiec czas na sen ;)

soczewki swieca bardzo fajnie,mimo, ze sa ustawione na "oko" ,moze to potwierdzic Dominik, w poniedzialek postaram sie je wyregulowac na maszynie , i wtedy ew wrzuce jakies zdjecie jak daja po scianie.

fj_mike - 30-10-2010, 23:59

do tego dzisiaj galor zostal wypucowany

To widać :wink: