Nasze Miśki - Bandyta
robertdg - 26-10-2010, 13:06
bartezr - 26-10-2010, 16:10
moje gratulacje... jak na moj gust to dobra robota sam mysle nad takim manewrem w swoich lampach
Marcino - 26-10-2010, 22:40
A czy poza wyglądem lampy poprawi się jakość świecenia?
Rafal_Szczecin - 30-10-2010, 00:46
Marcin, musi
przed chwila skonczylem drugi reflektor :
jutro powklejam zdjecia co i jak
robertdg - 30-10-2010, 07:10
| Rafal_Szczecin napisał/a: | przed chwila skonczylem drugi reflektor :
jutro powklejam zdjecia co i jak | ja już czekam
Rafal_Szczecin - 30-10-2010, 21:28
fj_mike - 30-10-2010, 21:31
Misiek z miśkami
Psikus - 30-10-2010, 22:23
Wygląda bomba, misie mnie po prostu rozbroiły, super- skąd wziąłeś te pluszaki?
gdzie w końcu te postojówki?
Nie myślałeś żeby grilla na czarno wymalować? strasznie się teraz od reszty odcina
Anonymous - 30-10-2010, 22:26
| Psikus napisał/a: |
gdzie w końcu te postojówki? |
jakie postojówki
Rafal_Szczecin - 30-10-2010, 22:27
| Cytat: | | Wygląda bomba, misie mnie po prostu rozbroiły, super- skąd wziąłeś te pluszaki? |
w sesji bral udzial tylko jeden mis
grill zostaje, taki wyszedl w oryginale, wiec jest
na zachete
Psikus - 30-10-2010, 22:41
| Rafal_Szczecin napisał/a: | w sesji bral udzial tylko jeden mis | jakoś o tym nie pomyślałem
takie wielkie zdjęcia nie chcą mi się otwierać, otwierają sie do połowy na imegeshack.us i tego co najwazniejsze nie widać
robertdg - 30-10-2010, 23:47
Rafal_Szczecin, profi, wyszło naprawde ładnie, cyknij jeszcze promień swiatła na ścianie, chcę zobaczyć demoniczną granice światło-cienia, a co do grila, fajny byłby w chromie
P.S. zrobiłbyś coś z tymi wycieraczkami
fj_mike - 30-10-2010, 23:50
| robertdg napisał/a: | fajny byłby w chromie |
Fajny był by w czerni Świetnie wygląda, zdjęcia też niczego sobie
Rafal_Szczecin - 30-10-2010, 23:57
w dniu jutrzejszym ,a w zasadzie to dzisiejszym z rana postaram sie wrzucic zdjecia z montazu soczewek ( niestety zdjecia tylko telefonem ) , natomiast w pozniejszych godzinach zobaczycie co udalo sie skleic podczas sesyjki z bandziorem w roli glownej,dwie fotki juz macie
wiem,wiem, musze sie wkoncu zabrac za te wycieraczki.
jak widac , od 2 dni mam zalozone zimowki i powiem jedno, jest masakrycznie cicho w srodku,nareszcie slychac prawdziwy dzwiek V6 . toyo strasnie huczy, w tej chwili sa zalozone nowe oponki Uniroyal MS PLUS 66 i jestem nimi zachwycony .
do tego dzisiaj galor zostal wypucowany zarowno wewnatrz jak i na zewnatrz, byl juz strasznie ubrudzony , ostatnio nie mialem czasu sie nim zajac, wiec mu sie nalezalo
przyszly rowniez oringi na gniazda swiec, tak wiec mam 6 orignow, dwie uszczelki i mase silikonowa, teraz tylko trzeba skleic troche czasu i wziasc sie za wymiane uszczelek deklow.
co do grilla, to nic nie bedzie zmieniane
jest to juz najprawdopodobniej koncowy etap przerobek wizualnych w samochodzie (ktorych i tak nie bylo duzo, przeciez to nie colt ) , moze kiedys mnie najdzie, to wskoczy maska z duzym garbem, narazie wszystko zostaje tak jak jest na lato bedziemy myslec nad czarnymi felgami, narazie zima, wiec czas na sen
soczewki swieca bardzo fajnie,mimo, ze sa ustawione na "oko" ,moze to potwierdzic Dominik, w poniedzialek postaram sie je wyregulowac na maszynie , i wtedy ew wrzuce jakies zdjecie jak daja po scianie.
fj_mike - 30-10-2010, 23:59
| Rafal_Szczecin napisał/a: | | do tego dzisiaj galor zostal wypucowany |
To widać
|
|
|