Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
McDoune - 31-05-2007, 10:13
Marcin-Krak napisał/a: | McDoune napisał/a: | Nie pozostaje nic innego jak trzymać mocno kciuki |
A kto był najlepszym strzelcem Legii w tym sezonie |
a na którym miejscu skończyła Wisła ?
nie sprowokujesz mnie Nędza jest cienki jak przysłowiowa du*a węża i nic tego nie zmieni, powinni go wytransferować gdziekolwiek, najlepiej na Syberei bo z polskich klubów zawsze wracał jak bumerang
Marcin-Krak - 31-05-2007, 18:07
McDoune napisał/a: | a na którym miejscu skończyła Wisła ? |
A co to ja statystyk polskiego futbolu jestem
Jeśli chodzi o Nędzę hmmm - jak tak patrzyłem co wyprawiali strzelcy Wisły w tym sezonie - to jakby grał w Wiśle to by królem strzelców mógł nawet zostać
Ale my mamy już Świetlicę od Was i gra znakomicie ale w takie swietliczane piłkarzyki z kołowrotkiem
McDoune - 31-05-2007, 18:25
Marcin-Krak napisał/a: | Ale my mamy już Świetlicę od Was i gra znakomicie ale w takie swietliczane piłkarzyki z kołowrotkiem |
większość naszych grajków mogłaby się przekwalifikować
Cytat: | Jeśli chodzi o Nędzę hmmm - jak tak patrzyłem co wyprawiali strzelcy Wisły w tym sezonie - to jakby grał w Wiśle to by królem strzelców mógł nawet zostać |
no coś Ty, żeby zdobyć jeszcze 5 bramek potrzebowałby ok 500 (no chyba że znowu by się zablokował, wtedy i to mogłoby być mało) sytuacji, tyle to nawet Wisła nie stwarza
Marcin-Krak - 05-06-2007, 23:04
"Wisła znów będzie mistrzem i pokaże się w Europie z dobrej strony "
Tak niedawno mówił prezes Heller - ale już nie długo nim nie będzie - Jacuś Bednarz i Boguś C. ma nowego kandydata - jakiegoś kolesia z ZUS-u krakowskiego
A drużyna zostanie wzmocniona - więcDolha w Lechu Poznań!
Dudka też ma odejść , SObolewski też
Ja też chcem być prezesem
[ Dodano: 06-06-2007, 19:50 ]
Żenującego postępowania Wisły ciąg dalszy - czy tak postępuje klub który chce być profesjonalny Mi już jest autentycznie wstyd Wisła zwodzi Skorżę i rozmawia z innym trenrem
A Okuka chce na Cypr ściągnąć Mihajlovica - myślę że kibice kupią mu nawet bilet , poza tym chce Cantoro i Jaśka Paulistę no i przede wszystkim chce Franka - czy ktoś o nim jeszcze pamięta
McDoune - 11-06-2007, 11:03
Oferta nie do odrzucenia, nie będą musieli dopłacać, żeby się pozbyć darmozjada
Anonymous - 14-06-2007, 19:20
Ale Bak z Wami kontraktu nie podpisal a co do Wlodarczyka to zycze Wam jak najlepiej z nim
akbi - 27-06-2007, 00:19
Cytat: | Kamil Kosowski wraca do krakowskiej Wisły. Były piłkarz Kaiserslautern, Southampton i Chievo Werona pojawił się we wtorek na pierwszym treningu Wisły przed nowym sezonem. |
Może jeszcze Franek wróci
... właściwie to Żuraw też nie ma pewnej pozycji w Celticu
Jak tak dalej pójdzie, to może powstanie Nowa stara wielka Wisła
Marcin-Krak - 27-06-2007, 13:34
akbi napisał/a: | Jak tak dalej pójdzie, to może powstanie Nowa stara wielka Wisła |
Taaaa i jeszcze Szymkowiak, Kaliciak gra w Kmicie jeszcze w II lidze, może jeszcze Dubicki i inni
mamy znów nowego prezia więc pieron wie co wymyśli
akbi - 27-06-2007, 13:54
Marcin-Krak napisał/a: | jeszcze Szymkowiak |
hm ... a Szymek przypadkiem nie zakończył już kariery??
Marcin-Krak - 27-06-2007, 14:01
akbi napisał/a: |
hm ... a Szymek przypadkiem nie zakończył już kariery?? |
A pieron go wie
podobno ma wrócić - ale jak będzie czas pokaże - w sumie szkoda kolesia
Anonymous - 06-07-2007, 07:54
No chłopaki juz wyruszyli do Wilna
bedzie grubo
Informacja SKLW na temat meczu z Vetrą
SKLW
Tą trybunę gospodarze przygotowali dla kibiców z Warszawy - fot. Edyta Wiśniewska SKLW W dniu dzisiejszym przedstawiciele SKLW spotkali się z przedstawicielami klubu ze stolicy Litwy. Tematem rozmów były sprawy bezpieczeństwa i dystrybucji biletów na niedzielny mecz Vetra-Legia. Dla kibiców Legii przeznaczone są sektory A, B, C największej trybuny stadionu (z napisem "Vetra"), czyli około 3 tys. miejsc!
Marcin-Krak - 08-07-2007, 18:45
Ja nic nie będę pisał - ale chyba ktoś przegrywa po pierwszej połowie 0:2
Anonymous - 08-07-2007, 18:51
własnie patrze ze 0:2 a jechali po zwyciestwo
Marcin-Krak - 08-07-2007, 18:56
heh i jeszcze rozrabiają - ech szkoda słów - wstyd !!
Anonymous - 08-07-2007, 19:09
Co za wstyd, co za bydło.............tak to jest jak sie słabo gra.
|
|
|