To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa

McDoune - 31-05-2007, 10:13

Marcin-Krak napisał/a:
McDoune napisał/a:
Nie pozostaje nic innego jak trzymać mocno kciuki :D

A kto był najlepszym strzelcem Legii w tym sezonie :?: :badgrin: :P

a na którym miejscu skończyła Wisła :P ?

nie sprowokujesz mnie ;) Nędza jest cienki jak przysłowiowa du*a węża i nic tego nie zmieni, powinni go wytransferować gdziekolwiek, najlepiej na Syberei bo z polskich klubów zawsze wracał jak bumerang :)

Marcin-Krak - 31-05-2007, 18:07

McDoune napisał/a:
a na którym miejscu skończyła Wisła :P ?

A co to ja statystyk polskiego futbolu jestem :P :?:

Jeśli chodzi o Nędzę hmmm - jak tak patrzyłem co wyprawiali strzelcy Wisły w tym sezonie - to jakby grał w Wiśle to by królem strzelców mógł nawet zostać :mrgreen: :badgrin:

Ale my mamy już Świetlicę od Was i gra znakomicie ale w takie swietliczane piłkarzyki z kołowrotkiem :twisted: :badgrin: :mrgreen:

McDoune - 31-05-2007, 18:25

Marcin-Krak napisał/a:
Ale my mamy już Świetlicę od Was i gra znakomicie ale w takie swietliczane piłkarzyki z kołowrotkiem :twisted: :badgrin: :mrgreen:

większość naszych grajków mogłaby się przekwalifikować :twisted:

Cytat:
Jeśli chodzi o Nędzę hmmm - jak tak patrzyłem co wyprawiali strzelcy Wisły w tym sezonie - to jakby grał w Wiśle to by królem strzelców mógł nawet zostać :mrgreen: :badgrin:

no coś Ty, żeby zdobyć jeszcze 5 bramek potrzebowałby ok 500 (no chyba że znowu by się zablokował, wtedy i to mogłoby być mało) sytuacji, tyle to nawet Wisła nie stwarza :P

Marcin-Krak - 05-06-2007, 23:04

"Wisła znów będzie mistrzem i pokaże się w Europie z dobrej strony "
Tak niedawno mówił prezes Heller - ale już nie długo nim nie będzie - Jacuś Bednarz i Boguś C. ma nowego kandydata - jakiegoś kolesia z ZUS-u krakowskiego ;)

A drużyna zostanie wzmocniona - więcDolha w Lechu Poznań!
Dudka też ma odejść , SObolewski też

Ja też chcem być prezesem :finga: :axe: :butthead: :mrgreen:

[ Dodano: 06-06-2007, 19:50 ]
Żenującego postępowania Wisły ciąg dalszy - czy tak postępuje klub który chce być profesjonalny :?: :roll: :oops: Mi już jest autentycznie wstyd :!: Wisła zwodzi Skorżę i rozmawia z innym trenrem

A Okuka chce na Cypr ściągnąć Mihajlovica - myślę że kibice kupią mu nawet bilet :P , poza tym chce Cantoro i Jaśka Paulistę no i przede wszystkim chce Franka - czy ktoś o nim jeszcze pamięta :?: :mrgreen:

McDoune - 11-06-2007, 11:03

Oferta nie do odrzucenia, nie będą musieli dopłacać, żeby się pozbyć darmozjada :finga:
Anonymous - 14-06-2007, 19:20

Ale Bak z Wami kontraktu nie podpisal a co do Wlodarczyka to zycze Wam jak najlepiej z nim :wink:
akbi - 27-06-2007, 00:19

Cytat:
Kamil Kosowski wraca do krakowskiej Wisły. Były piłkarz Kaiserslautern, Southampton i Chievo Werona pojawił się we wtorek na pierwszym treningu Wisły przed nowym sezonem.

Może jeszcze Franek wróci :D
... właściwie to Żuraw też nie ma pewnej pozycji w Celticu

Jak tak dalej pójdzie, to może powstanie Nowa stara wielka Wisła :lol:

Marcin-Krak - 27-06-2007, 13:34

akbi napisał/a:
Jak tak dalej pójdzie, to może powstanie Nowa stara wielka Wisła :lol:

Taaaa i jeszcze Szymkowiak, Kaliciak gra w Kmicie jeszcze w II lidze, może jeszcze Dubicki i inni :?: :?: :twisted:

mamy znów nowego prezia więc pieron wie co wymyśli :roll:

akbi - 27-06-2007, 13:54

Marcin-Krak napisał/a:
jeszcze Szymkowiak

hm ... a Szymek przypadkiem nie zakończył już kariery?? :|

Marcin-Krak - 27-06-2007, 14:01

akbi napisał/a:

hm ... a Szymek przypadkiem nie zakończył już kariery?? :|

A pieron go wie :twisted:
podobno ma wrócić - ale jak będzie czas pokaże - w sumie szkoda kolesia :doubt:

Anonymous - 06-07-2007, 07:54

No chłopaki juz wyruszyli do Wilna :D :partyman:

bedzie grubo :axe:

Informacja SKLW na temat meczu z Vetrą
SKLW

Tą trybunę gospodarze przygotowali dla kibiców z Warszawy - fot. Edyta Wiśniewska SKLW W dniu dzisiejszym przedstawiciele SKLW spotkali się z przedstawicielami klubu ze stolicy Litwy. Tematem rozmów były sprawy bezpieczeństwa i dystrybucji biletów na niedzielny mecz Vetra-Legia. Dla kibiców Legii przeznaczone są sektory A, B, C największej trybuny stadionu (z napisem "Vetra"), czyli około 3 tys. miejsc!

Marcin-Krak - 08-07-2007, 18:45

Ja nic nie będę pisał - ale chyba ktoś przegrywa po pierwszej połowie 0:2 :evil: :twisted: :evil: :evil:
Anonymous - 08-07-2007, 18:51

własnie patrze ze 0:2 :shock: :shock: :shock: :shock: a jechali po zwyciestwo :doubt:
Marcin-Krak - 08-07-2007, 18:56

heh i jeszcze rozrabiają - ech szkoda słów - wstyd !!
Anonymous - 08-07-2007, 19:09

Co za wstyd, co za bydło.............tak to jest jak sie słabo gra.