To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Dyskusja nt Karty Klubowe - Laminowane i Plastikowe

Desimal - 20-03-2018, 14:20

Potwierdzam otrzymanie, karta już radośnie u mnie leży. Dzięki wielkie :)
Sushi - 20-03-2018, 23:21

Po małych perturbacjach, ale jednak odebrałem kartę. Dzięki Radek.
raddex - 23-03-2018, 20:48

Cieszę się, że w końcu karty dotarły.
Trochę miałem z tym problemów, ale docelowo zadanie wykonane.

łukasz_mb - 29-03-2018, 01:02

do mnie również dotarła. dziękuję serdecznie
czarny.marcin - 10-06-2018, 23:17

karty , karty ,pretensje , zażalenia bo zniżki ...
Niektórzy to tylko dlatego chcą być klubowiczem bo karta będzie .
Dla mnie klubowicz to powinien mieć mitsubishi , po drugie systematycznie udzielać się na forum nie wspominając już o spotach , zlotach itp spotkaniach na imprezach motoryzacyjnych i o tym żeby wyciągnąć pomocną dłoń do kolegi z forum jak potrzebuje pomocy i zrobić coś tak po prostu by pomóc , dla własnej satysfakcji . Nie wszystko trzeba przeliczać na pieniądze .Teraz jakiś chory ten świat , dlatego zawsze będę wspominał sprzed lat forum MCKP człowiek był taki szczęśliwy :mrgreen: .
Jak się tak zastanowię nad sobą to nawet nie jestem do końca przekonany czy mnie się ten ''tytuł'' tutaj należy .
A kartę posiadam ale nigdy od lat z tego nie skorzystałem , może dlatego że mam większe rabaty i bez tych kart ale i w internecie można w wielu sklepach znaleźć o wiele tańsze i lepsze jakościowo części bez żadnej łaski IC i ich ogólnych pożal się rabatów mierzonych w procentach nic nie znaczących dla kieszeni a cieszących tylko oko . Straszne mi rabaty np 40% ale z jakiej kwoty to już nikt nie bierze pod uwagę .
Sam widzę że kupując coś na firmę w IC niby straszna zniżka a zwykły Kowalski kupi to samo w sieci za tyle samo lub mniej bez żadnego rabatu .
Kartę mam i się cieszę bo ładnie wygląda :mrgreen:
Nie mówię żeby każdy każdego lubił, bo wtedy świat byłby nieprawdziwy ale ludziska trochę empatii :)
Aha i są fora w których płaciło się składki klubowe na jego utrzymanie
Niektórzy także mogli by zacząć coś dawać a nie tylko brać ...

.

przemek1602 - 12-06-2018, 22:37

Mam ją jakiś czas, nie skorzystałem bo też mam inne zniżki, mam bo ładnie wyglada i jest wyjątkowa jak misiek :D tylko nick na forum się nie zmienił na czerwony.
Bizi78 - 13-06-2018, 05:23

przemek1602 napisał/a:
tylko nick na forum się nie zmienił na czerwony.

Napisz PW z nr. klubowicza do Firebee .

Golotheman - 13-06-2018, 07:15

czarny.marcin, cała prawda w jednym poście. Brawo 8)
larelijux - 24-06-2018, 12:42

Ciekawi mnie, czy jakby wraz z kartą klubową dochodził obowiązek płacenia corocznej składki na utrzymanie forum, to czy nadal byłoby tylu chętnych "mitsumaniaków"... W całości popieram czarny.marcin, sam zresztą pisałem kilka stron wstecz coś o empatii :)