Nasze Miśki - "EVO byłem, ale przytyłem - Wasiowe O1T
Ost3r - 08-10-2023, 16:01
Trochę mnie nie było ale wróciłem, u mnie sporo się pozmieniało ale do tego jeszcze przejdę.
Auto swoje "odsiedziało" na warsztacie i trochę było zrobione, po krótce to streszcze:
Zestaw naprawczy hamulców przód, prowadnice tył
Przednia poducha (tylna jednak okazała się w dobrym stanie ot-zła pierwsza diagnoza)
Kolektor już jest szczelny, a w raz z nim wpadły oem uszczelki (spawanie planowanie nowe szpilki nakrętki a uszczelki ze sklepu 4turbo)
Została tez sprawdzona kompresja 1-3 11 2-4 10.5
W zawieszeniu nie wiele trzeba było robić bo jest w bardzo dobrym stanie, jedynie tuleje pływające wahaczy poprzecznych wleciały
Wymieniona została też pęknięta lampa tylnia a przy okazji ciemna folia z drugiej lampy została usunięta
Plus sporo jakiś drobnostek jak jakieś nowe mocowania filtry geometria (bo gwint został wymieniony na serie)
Chcąc niechcąc swieci się błąd a jakże, p0170. Układ paliwowy sprawdzony więc pewnie jakaś nieszczelność w dolocie, nie mam teraz do tego głowy i czasu ze względu na trochę zamieszania w życiu.
Chciałbym wrócić do tego co napisałem na wstępie a mianowicie - chce sprzedać outka. Wiem że niektórzy zrobią teraz wielkie oczy ale jak na gnojka w świecie aut przystało nie wiedziałem co do końca chce, a niestety outlander nie okazał się dla mnie trafiony.
|
|
|