Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
wojzi - 27-02-2014, 19:29
A mi się Jack Strong podobał.
Nie jest to arcydzieło, ale daje radę.
JCH - 27-02-2014, 19:40
fergul11 napisał/a: | Ja już zjadłem 3 .... ,a WY .... | 5 - na razie Ale ze 2-3 jeszcze wtrącę, a co
wojzi - 27-02-2014, 19:58
JCH napisał/a: | 5 - na razie Ale ze 2-3 jeszcze wtrącę, a co |
Ty tyle biegasz, że mógłbyś i jeszcz 15 wrzucić.
Ja póki co 1 samodzielny i dożerki po mlodszym (też by się 1 uzbierał )
sveno - 27-02-2014, 20:57
0
fergul11 - 27-02-2014, 21:25
mjsystem napisał/a: | Podobno za młody jestem |
Przecież z tym nie należ zwlekać ,bo z każdym nawrotem jest coraz gorzej .
http://www.dyskopatia-leczenie.pl/ ...tu nie idzie o reklamę gabinetu , a , o zawarte tu informacje nt.dysku kręgowego "rwa kulszowa" .
Poprzestałem na obserwacji domowników jak zażerają się pączkami po tym jak zmierzyłem poziom cukru
[ Dodano: 27-02-2014, 20:29 ]
mjsystem - 28-02-2014, 08:04
fergul11 napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Podobno za młody jestem
Przecież z tym nie należ zwlekać |
Kręgosłup juz dawno mi wysiadł....ale powiedz szanownej w kopanej komisji lekarskiej....
Ja też
fergul11 - 28-02-2014, 09:58
mjsystem napisał/a: | ale powiedz szanownej w 4litery kopanej komisji lekarskiej... | ...To w Polsce do zabiegu opiniuje komisja lekarska , czy chodzi o świadczenia np renta ?
Rekultywujemy dziś stosunki rodzinne , wszyscy w domu ,idę córkę uczyć jeździć autem .
Nasze MSW jest do w/w 4 liter żeby wyrobić lub odnowić dowód osobisty muszę jechać do Polski ,ambasada tego nie robi Innych krajów ambasady nie mają tego typu ograniczeń .
mjsystem - 28-02-2014, 10:41
fergul11 napisał/a: | ..To w Polsce do zabiegu opiniuje komisja lekarska |
Tak. Do endoprotezy mam komisję. Od dwóch lat czekam a co rok szanowna w/w sprawdza, czy jeszcze dycham. Jak przywiozą mnie na wózku, to może....
Ale jest wyjątek - wystarczy pójść prywatnie do któregoś z nich na wizytę z kumulacją opakowaną w kartkę A4 zwiniętą z czterech rogów (nie zaklejoną, bo muszą spojrzeć do środka) i termin masz na "za miesiąc lub dwa".
fergul11 napisał/a: | Nasze MSW jest do w/w 4 liter |
Ryba zawsze od głowy się psuje
JCH - 28-02-2014, 21:33
Byłem dzisiaj na "rowerowej masie krytycznej"
Mamy tu w mieście takiego "frika" na bicyklu, który tym wszystkim kręci
Zrobiliśmy prawie 10 km po mieście w obstawie Policji. Powiem Wam, że to musi być niezły wnerw dla kierowców samochodów jak taka "masa" kręci się po mieście i tamuje ruch No ale zwracać uwagę jakoś trzeba
jacek11 - 28-02-2014, 21:46
Fajna galopka
fergul11 - 01-03-2014, 00:40
Dzisiaj jakiś "skrzywienie po łacinie" zranił miśka
Wybił szybę przednią od strony pasażera , zginęło za 5€ a jeżdżenia i szyba za 30€ , już zamontowałem .
Żeby gnoja żadna nie chciała ,parchaty cygan.Widziałem jak podjeżdża , jak odjeżdża , ale nie sądziłem że mi szybę wybija i to jak sprytnie , włożył śrubokręt pod ramkę szyby i pach w kawałeczki .
Jakbym go dopadł to prawo szariatu w użyciu
jacek11 - 01-03-2014, 04:44
fergul11 napisał/a: | Jakbym go dopadł to prawo szariatu w użyciu |
Jak by on wiedział,że Polak właścicielem,to by nie zaryzykował
mjsystem - 01-03-2014, 13:33
JCH napisał/a: | Byłem dzisiaj na "rowerowej masie krytycznej" |
Fajna sprawa
fergul11 napisał/a: | Dzisiaj jakiś "skrzywienie po łacinie" zranił miśka
Wybił szybę przednią od strony pasażera , zginęło za 5€ a jeżdżenia i szyba za 30€ , już zamontowałem .
Żeby gnoja żadna nie chciała ,parchaty cygan.Widziałem jak podjeżdża , jak odjeżdża , ale nie sądziłem że mi szybę wybija i to jak sprytnie , włożył śrubokręt pod ramkę szyby i pach w kawałeczki .
Jakbym go dopadł to prawo szariatu w użyciu |
Nogi z powyrywać, żeby nie uciekł następnym razem
fergul11 - 01-03-2014, 14:02
mjsystem napisał/a: | Nogi z powyrywać, żeby nie uciekł następnym razem |
Ale jak sprytnie to zrobił , tyle że nic z tego nie miał .
Jak wspomniałem uczyłem córkę jeździć , najpierw qashqaiem , ale jej nie szło wróciliśmy po miśka .
Noo nim już było wręcz książkowo, trochę się dziewczyna przejęła więc mały odpoczynek,
wysiedliśmy żeby nogi rozprostować i zostawiła na siedzeniu torebkę z bluzką w środku telefonem i portfelem .
Widziałem auto , dach auta z odległości 50-60 m z za muru i widziałem jak podjeżdża złota corolla 98-00 r. ale w tym miejscu to normalne .
Stanął na równi z galantem i śrubokrętem stłukł szybę , siedząc na fotelu kierowcy nie widział że jak wyjmuje plecaczek to wypadł z niego portfel i telefon , zostały tylko małe słuchawki za 4.50€ i bluzka .
No i to tyle ,ale młoda ma nauczkę do końca życia ,że nie zostawia się na siedzeniach żadnych rzeczy.
Bo wielkie "G" masz w torbie ,a straty w postaci uszkodzonego auta są większe niż to co zginie , czasem.
Nie to żebym ubolewał ,raczej jestem zadowolony że tak szybko udało mi sie zorganizować szybę ,1godz. po bólu .
A 30€ to i tak tanio za lekcję dla młodej .
mjsystem - 01-03-2014, 14:05
fergul11 napisał/a: | nie zostawia się na siedzeniach żadnych rzeczy. |
Stara sprawdzona zasada
fergul11 napisał/a: | szybko udało mi sie zorganizować szybę ,1godz. |
Rzeczywiście szybko. Całe szczęście
|
|
|