Gadzety - Podkladki pod tablice rejestracyjne - I Edycja
akbi - 02-03-2008, 22:32
Andy Lee napisał/a: | pytanie jak wyżej..... |
jak wyżej zapraszam do czytania tematu organizacyjnego w kwestii ramek:
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=19091
Twoje ramki są do odbioru u Gregorbu ...jeśli nie możesz odebrać osobiście wyślij mu PW z adresem pod który ma Ci ramki podesłać pocztą.
zwolin - 02-03-2008, 23:14
akbi napisał/a: | Twoje ramki są do odbioru u Gregorbu ...jeśli nie możesz odebrać osobiście wyślij mu PW z adresem pod który ma Ci ramki podesłać pocztą.
_________________ |
Nie to, żebym się czepiał, ale:
akbi napisał/a: | Osoby te będą się kontaktować z Wami bezpośrednio celem ustalenia formy doręczenia ramek. |
To jak to ma w końcu być: czekamy na kontakt, czy sami sie kontaktujemy?
Gdybym wiedział, że mam sie upominać o ramki, to bym kolege męczył od dawna, a tak to grzecznie czekamy i wygląda na to, że w mazowieckim nikt jeszcze nie ma ramek
Grrrrr...
Tak to jest, jak człowiek się najpierw przy..... a potem czyta
Upsejmie pseprasam jus wsystko wiem.
turek61 - 02-03-2008, 23:15
akbi napisał/a: | turek61, Twoje ramki masz do odbioru u Rafała ... szczegóły znajdziesz na temacie założonym przez niego w swoim regionie: |
Rafał_Szczecin napisał/a: | chyba nie ,paczka dotarla do mnie w sobote,lecz w niej znalazla sie ograniczona ilosc ramek ( 4 komplety zamiat 8 ) .
trroche cierpliwosci .
mysle, ze z niektorymi osobami spotkam sie w sobote / moze niedziele, z Toba moge sie umowic np w poniedzialek, bo chyba w ten dzien jestes w sz-n . |
akbi - 03-03-2008, 10:56
turek61, zaległe 4 kpl (mój błąd podczas liczenia przy pakowaniu) wysłałem do Rafała w zeszłym tygodniu ... myślę, że już je ma u siebie.
roch_27 - 03-03-2008, 13:14
Grupę wielkopolską zapraszam do tematu >>ODBIÓR LUB WYSYŁKA RAMEK W WLKP<<
pozdro
Anonymous - 03-03-2008, 16:45
jak by co to ja swoje odebrałem na wczorajszym spocie
rysiu - 03-03-2008, 22:30
A ja już rameczki dostałem:D wielkie dzieki chłopaki za całą organizację akcję itd
JedrzejNT - 03-03-2008, 22:39
akbi napisał/a: | JedrzejNT, ...sorki, ale nie mam Cię na żadnej liście , gdzie Ty się zapisywałeś na te ramki?? |
roch_27 ma mnie na liście. Wszystko ok już dostałem wiadomość odnośnie odbioru ramek
turek61 - 03-03-2008, 22:40
akbi napisał/a: | turek61, zaległe 4 kpl (mój błąd podczas liczenia przy pakowaniu) wysłałem do Rafała w zeszłym tygodniu ... myślę, że już je ma u siebie. |
akbi a tak przy okazji choć ramek jeszcze nie mam, WIELKIE ukłony w Twoja stronę i
Naprawdę podziwiam Twoją cierpliwość i bezinteresowne zaangażowanie się w tym temacie.
Fajnie, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty i to jest budujące.
DZIĘKI
Anonymous - 04-03-2008, 08:03
zwolin napisał/a: | akbi napisał/a: | Twoje ramki są do odbioru u Gregorbu ...jeśli nie możesz odebrać osobiście wyślij mu PW z adresem pod który ma Ci ramki podesłać pocztą.
_________________ |
Nie to, żebym się czepiał, ale:
akbi napisał/a: | Osoby te będą się kontaktować z Wami bezpośrednio celem ustalenia formy doręczenia ramek. |
To jak to ma w końcu być: czekamy na kontakt, czy sami sie kontaktujemy?
Gdybym wiedział, że mam sie upominać o ramki, to bym kolege męczył od dawna, a tak to grzecznie czekamy i wygląda na to, że w mazowieckim nikt jeszcze nie ma ramek
Grrrrr...
Tak to jest, jak człowiek się najpierw przy..... a potem czyta
Upsejmie pseprasam jus wsystko wiem. |
zwolin, Tutaj zamieściłem informację o ramkach. Do rozdania mam 49 kompletów. Wybacz, ale naprawdę trudno kontaktowac się ze wszystkimi osobiście. Doba ma tylko 24 godziny, z czego ostatnio ponad 11 spędzam w pracy. Zapraszam na czwartowy spot w Cafe 66 lub przesłanie informacji z adresem wysyłki.
zwolin - 04-03-2008, 23:25
gregorbu, przecierzdopisałem później, że już wszystko wiem. Poprostu w sprawie ramek zaglądałem do wątku organizacyjnego, i wydawało mi się, że mam czekać na jakiś sygnał, że ramki już są. Na forum mazowieckie nie zaglądałem i nie wiedziałem, jak sprawa wygląda.
W żadnym wypadku nie mam do Ciebie pretensji. Poprostu żeby nie to niedomówienie, to pewnie już cieszyłbym się ramkami.
gregorbu napisał/a: | Zapraszam na czwartowy spot w Cafe 66 |
Dziękuję. Jako młody ojciec (7 mcy) Cafe 66 itp na razie muszę sobie odpuścić. W czwartek odbieram syna od "mamusi".
gregorbu napisał/a: | przesłanie informacji z adresem wysyłki. |
Może w pod koniec tego tygodnia odebrałbym osobiście, bo mieszkam chyba niedaleko od twojej pracy. Jakbys mógł to puść mi na PW telefon do siebie, to jakoś może byśmy się spotkali.
Moomin - 04-03-2008, 23:41
A co z regionem lubelskim? Żadnego wątku na forum nie ma. PW do odpowiedzialnego wysłałem, żadnej odpowiedzi też nie mam...
akbi - 05-03-2008, 16:18
Moomin, ...
przeczytaj proszę 4 post od góry na tej stronie
... ramki z Twojego regionu rozprowadza Grześku
Moomin - 05-03-2008, 20:53
akbi napisał/a: | Moomin, ...
przeczytaj proszę 4 post od góry na tej stronie
... ramki z Twojego regionu rozprowadza Grześku |
No to ja to wszystko już czytałem i wiem. Chodzi o to, że na forum lubelskim nic na temat ramek nie ma, a do Grześku wysłałem PW i nie mam żadnej odpowiedzi.
Cracoviaczek - 05-03-2008, 22:55
Moomin napisał/a: | Chodzi o to, że na forum lubelskim nic na temat ramek nie ma, a do Grześku wysłałem PW i nie mam żadnej odpowiedzi. |
Ja niestety muszę się przyłączyć do tego co pisze Moomin z tym że w moim wypadku chodzi o małopolskę. Dzisiaj już mija 5 marca a na forum małopolskim ani śladu o ramkach. Nie chciałem być nachalny bo mieli odbiorcy ramek sami się z nami kontaktować ale dzisiaj rano w końcu wysłałem na PW do Szczeslawa zapytanie i nadal nic... A z tego co czytam w wielu regionach nabywcy już mają swoje ramki
|
|
|