Gadzety - Flagi MitsuManiakow
Anonymous - 01-05-2008, 19:26
Grabsio tu nie daje się adresów tylko na PW
OLV - 02-05-2008, 11:58
[quote="Derpin"] akbi napisał/a: | OLV napisał/a:
Czy kiedy flagi bedą już do odebrania będzie zbiorowy e-mail na poczte dla każdego kto się zapisał i załacił za flagi ??
nie sądzę ... ale jeśli chcesz, to Derpin może je podesłać do mnie (razem z moją flagą) i odbierzesz je ode mnie na Spocie ...lub razem z ramkami. |
sorka że przestuj, ale są dobre nowiny !!! flagi już gotowe czekają u wykonawcy do odbioru. dziś postaram sie je odebrać
NO TO SUPER
Derpin jeśli prześlesz moje 2 flagi do akbi to tak jakbym je miał...Odbiorę osobiście przy okazji pobytu w 3mieście
Dzięki
Anonymous - 02-05-2008, 21:25
hej, ja też bym chciał zdąże jeszcze
novy - 05-05-2008, 08:36
Jeśli idzie partia do Akbiego do Gdańska to poproszę też moją flagę. Odbiorę u Arka osobiście
iza - 22-05-2008, 00:20
dziekujemy z Grabsiem za piekne FLAGI
krzypolo - 23-05-2008, 10:52
szczęśliwcy ............. a czy do poznania zbiorowo wysyłasz czy pojedyńczo ?
Anonymous - 23-05-2008, 19:52
iza napisał/a: | dziekujemy z Grabsiem za piekne FLAGI |
miło że ktoś podziękował
krzypolo napisał/a: | szczęśliwcy ............. a czy do poznania zbiorowo wysyłasz czy pojedyńczo ? |
staram wysylac sie pojedyńczo, Twojej jeszcze nie wyslalem, ale może dziś wieczorem pójdzie... (wysyłam na poczcie całodobowej bo tylko w ten sposób moge zdazyć) mam teraz malo czasu bo pracy więcej troche jest i nie wyrabiam sie ze wszystkim... ale spokojnie do wszystkich którzy zapłacili za flagi dojdą one napewno pozdrawiam
cider55 - 23-05-2008, 23:17 Temat postu: flagi Witam Czy możliwe jest przesłanie flagi do mnie w tym tygodniu ? 31.05.2008 jest zlot mazda speed &Mitsubishi w Piotrkowie Trybunalskim w którym chciałbym wziąźć udział. pozdrawiam cider55
Anonymous - 25-05-2008, 20:13
Dominik, dzięki za flagi. Do nas czyli do mnie, Nati i Miko też doszły całe, zdrowe i superowe choć nasza cudowana Poczta kartoników nie oszczędza bo lekko pozgniatane były ale najważniejsze zawartość nienaruszona.
To teraz można w końcu się pokazać na spocikach i zlocie.
akbi - 26-05-2008, 11:20
Dominik wielkie dzięki za flagę ...dotarły 3 szt
Nowy, Kibloo .... zapraszam
OLV - 30-05-2008, 11:43
DERPIN DOMINIK
Witam i na poczatku gratuluje wytrwalosci i cierpliwosci w organizowaniu flag Respekt
Pytanie
Czy jestes w posiadaniu 2 prawych flag dla olv - olv3city
Czy moge je odebrac w Szczecinie w najbliższą niedzielę wieczorem
Czy wysłałeś może moje flagi do Arka akbi do Gdańska
....czy mozesz mi podać 6 prawidłowych liczb w najbliższym losowaniu Toto-Lotka...he he he he
Dzięki za odpowiedź ..szczególnie zainteresowany jestem ostatnim pytaniem...
Pozdrawiam
Adaho_krak - 30-05-2008, 23:18
Dziękowałem na GG, ale tu też, żeby było miło DZIĘKUJE BARDZO
OLV - 01-06-2008, 14:55
No i porwała Nam Dominika konkurencja od Daithatsu
..bedą przerabiać resztę flag z 3 diamentów na takie ze stonka ziemiaczaną
DERPIN nie daj ...
Anonymous - 09-06-2008, 13:47
OLV napisał/a: | Witam i na poczatku gratuluje wytrwalosci i cierpliwosci w organizowaniu flag Respekt
Pytanie
Czy jestes w posiadaniu 2 prawych flag dla olv - olv3city
Czy moge je odebrac w Szczecinie w najbliższą niedzielę wieczorem
Czy wysłałeś może moje flagi do Arka akbi do Gdańska
....czy mozesz mi podać 6 prawidłowych liczb w najbliższym losowaniu Toto-Lotka...he he he he |
1. tak
2. tak - przepraszam dopiero teraz przeczytałem.
3. nie ponieważ z Twoimi flagami wyszło małe zamieszanie (wykonawca zrobił mi tylko jedną ale juz jest wszystko ok.)
4. nie wysłalem ale zamierzam wysłać.
5. numerów totolotka niestety nie znam... (
Adaho_krak napisał/a: | Dziękowałem na GG, ale tu też, żeby było miło DZIĘKUJE BARDZO |
przepraszam za ten malutki bład... ale za to na zlocie wszysycy bedą sie doszukiwać u Ciebie na fladze o co chodzi z tym błędem
aha obecna wysyłka flag jest opóźnona jak nie ja choruje to poczta polsa ma ze soba problemy i nie chce im sie pracować..... mam nadzieje że jeżeli pocza ruszy to do końca tego tygodnia wszystkie flagi będą już wysłane.
pozdrawiam serdecznie
Anonymous - 12-06-2008, 20:52
czy jest możliwość zamówienia jeszcze flagi???
|
|
|