To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

Anonymous - 13-12-2008, 20:19

Mi sie tak wydawało bo go poznałem od razu,ale jednak widziałem go na PJ ,a nie na Coltmanii.
pawliku - 15-12-2008, 17:20

wiem wiem to nie mitsu ale nadaje się do tematu jak ulał :) a więc po pierwsze właściciel przygotował sie już na zimę sądząc po zderzagu a'la pług, po drugie czy to auto może mieć 101 koni :?: , po trzecie po jaką za przeproszeniem "cholerę" ktoś sprowadzał takiego rzęcha do polski :?:

LINK:
http://moto.allegro.pl/it...unning_16v.html

karolgt - 15-12-2008, 17:28

jesli to swift gti z silnikiem 1,3 to ma wlasnie 101 koni. dosc udane autko podobno i chyba mniej spotykane niz colt gti.
Morfi - 15-12-2008, 17:30

suzuki gti to auto kultowe silnik 1.3 101 KM bez tuningu :D idealne do rajdów. Zderzaki masakrycznie wygladaja w tym aucie :(
pawliku - 15-12-2008, 17:38

to auto jest tak zmasakrowane :axe: że nie wiadomo czy to GTi czy jakaś inna wersja. Po prostu makabra
rosomak1983 - 15-12-2008, 18:18

wyminic zderzaki i gra gitara... :D
orz1 - 20-12-2008, 19:04

nie no fajne zderzaki, ten z tyłu to chyba nie pomalowany, śwetne nakładki na lampy , a najbardziej urzekła mnie tablica rejestracyjna, nie dość że krzywo,podgięta to do tego jakieś kable wystają z boku :D . Fotele ma dosyć ciekawe :)
Radeon - 28-12-2008, 18:00

Śledzę ten ciekawy temat jakis już czas...Nie mogłem sie oprzeć aby napisać to co myślę na temat designu seryjnych Mitsubischi.Jest nuda...Od lat przody Lancerów zmieniają sie jak rękawiczki, coltowi obcina się "dupę"w dla osiągnięcia ......niewiem czego.Nie zachowuje się jednorodnej stylystiki.Dla przykładu podam jesczcze nowego lancera, którego jeden z forumowiczów określił mianem" srającego kreta".Wtórność, i brak konsekwencji-tak w skrócie oceniam design mitsu.Wszystko to jest oczywiście kwestią gustu.Zdarza się iż niejeden mitsumaniak polubi taką stylistykę, poprzez zufanie do podrobów tychże aut.
Chęć dokonania zmiany rodzi sie w każdym posiadaczu mitsu, który ma talent rzeźbiarza szpachlowego, i nie chce jeździć tym co wszyscy.Zrozumiałe całkowicie.
Osobiście nalerzę do purystów-aptekarzy, którzy aby załorzyć diodę pierwej zrobią porządek z płynami,gałkami,paskami,rdzą...Ale nie oszukujmy się rdzę znajdziemy w każdym z waszych aut, kiepsko spasowane drzwi, rysy na lakierze...itp.
Większość przedstawionych przez państwa przykładów mnie nie boli.Widziałem gorszy Tuner Madafaka :)

Hubeeert - 28-12-2008, 20:37

Radeon napisał/a:
.Widziałem gorszy Tuner Madafaka
Pokaż :D
Anonymous - 28-12-2008, 20:49

Cytat:
jeden z forumowiczów określił mianem" srającego kreta"
są forumowicze i Mitsumaniaki
Cytat:
Jest nuda...Od lat przody Lancerów zmieniają sie jak rękawiczki
skoro sie zmieniają to chyba nie jest to nuda i wtórność
Cytat:
Mitsubischi
Mitsubishi :D
orz1 - 28-12-2008, 21:04

Radeon napisał/a:
każdym z waszych aut, kiepsko spasowane drzwi, rysy na lakierze...itp.

no jak ostatnio jakiś baran cofając przeleciał mi drzwi to już są :)
Radeon napisał/a:
Większość przedstawionych przez państwa przykładów mnie nie boli.

masz nerwy człowieku, w sumie nas też nie boli ale za to śmieszy :D

Radeon napisał/a:
Osobiście nalerzę do purystów-aptekarzy, którzy aby załorzyć diodę pierwej zrobią porządek z płynami,gałkami,paskami,rdzą

mam tak samo :)

Radeon napisał/a:
Widziałem gorszy Tuner Madafaka

jak już wyżej napisał Hubeeert, naprawdę chcemy to zobaczyć :)

Anonymous - 28-12-2008, 21:06

pawliku napisał/a:
to auto jest tak zmasakrowane :axe: że nie wiadomo czy to GTi czy jakaś inna wersja. Po prostu makabra

kwestia gustu - powiadał pasterz trzymając owcę za biust...
:D

rosomak1983 - 28-12-2008, 21:33

adamovicius napisał/a:
Cytat:
jeden z forumowiczów określił mianem" srającego kreta"
są forumowicze i Mitsumaniaki
Cytat:

Zgadzam sie z przedmówca.... :wink:
Cytat:
jak już wyżej napisał Hubeeert, naprawdę chcemy to zobaczyć :)

I ja czekam z niecierpliwoswcia :P

Radeon - 29-12-2008, 03:17

He he..Ale wam się zagotowało. :twisted: To co sądzę o stylistyce miśków jest subiektywnym odczuciem oczywiście.
adamovicius napisał/a:
Cytat:

po "Jest nuda" pojawia się trzykropek więc po nich następuje nowe zdanie, nie koniecznie tyczące się poprzedniego. :evil: Ale co tam...
Mitsubishi to znakomita marka ale moim zdaniem niezbyt urodziwa,
przedewszystkim brak jednorodnej stylistyki.Przekonuję się jednak powoli i już nawet przód mi się w moim aucie podoba.Ale wracając do tematu.
W sieci niewiele można znaleźć zatrważających przeróbek mitsu...
[img=http://images50.foto...f8a23e915m.jpg]

[ Dodano: 29-12-2008, 03:29 ]

takie Mitsubishi pomielone trochę

Niewiem co to.Może i kawałek miśka tam jest?

Kurde .Strachota :shock:

tutaj lotka niebezpiecznie wychodzi poza obrys auta.Może się zdażyć ,że po kolizji z pieszym przyprawi go o rozdwojenie jaźni.

[ Dodano: 29-12-2008, 03:36 ]

Bardzo przepraszam ale nie mogłem się oprzeć,wiem że to nie mitsu i że po raz drugi ale jest po prostu cudny.

Anonymous - 29-12-2008, 09:17

Cytat:
po "Jest nuda" pojawia się trzykropek więc po nich następuje nowe zdanie, nie koniecznie tyczące się poprzedniego. :evil: Ale co tam...

A kto mowi ze to jest jedno zdanie.Uwazasz , ze mozesz stawiac obok siebie dwa zupełnie sprzeczne zdania, to gratuluje.

A teraz zobacz czym jest twoj ostatni post,czyż nie tym samym co my pokazujemy w całym tym temacie?Więc po co był ten wywód na temat stylistyki Mitsubishi skoro temat dotyczy czego innego?