Forum ogólne - Tu się witamy i witamy nowych użytkowników naszego Forum
Anonymous - 11-05-2007, 10:07
Nieco przewrotnie napisalem,ze mam zamiar zakupic Mitsu.Prawda jest taka,ze jestem jego posiadaczem od zeszlego wtorku.
Pojechalem do Niemiec zakupic cos ,co odpowiadaloby moim potrzebom,nie biorac zupelnie pod uwage tej marki.Stawiajac raczej na Toyote /8 lat jezdzilem bezawaryjna Carina /.Mialem dostep do kompa i internetu.Sledzac Autoskouta na biezaco Misiek wpadl mi jakby to ujac bardzo przypadkowo.Po pierwszych ogledzinach rodzina sie w nim zakochala.Ja niestety mniej.Przed podjeciem decyzji dwie noce spedzilem na czytaniu Waszego/naszego forum.Szukalem raczej minusow niz plusow,chcac decyzje podjac bez emocji- na trzezwo.Zalozylem sobie kiedys,ze decyzje o zakupie podejme dopiero przy trzecich ogledzinach danego auta.A w tym przypadku gotowka zostala przekazana juz na drugim spotkaniu / emocje wziely gore nad rozwaga /.Humor nieco mi poprawil powrot nim do Polski.1200 km ,caly dzien w trasie,zaczalem doceniac jego walory.Wczorajsze spotkanie w Caffe 66,ogledziny auta przez kolegow Maniakow bardzo podniosly mnie na duchu.Od wczoraj zaczynam lubic tego swojego Miska.Pozdrawiam wszystkich.
Anonymous - 11-05-2007, 12:01
kiwak , dziejo witajcie w naszym gronie , bezawaryjnej jazdy
cider55 - 11-05-2007, 22:16
kiwak,dziejo witajcie w naszym towarzystwie .W sobotę 12-13.05.jest spot w Morsku koło Zawiercia może wpadniecie pochwalićsię nowym sprzętem?Pozdrowienia.
Anonymous - 13-05-2007, 19:25
SIEMKA WSZYSTKI jestem nowy wiec chcialem sie przywitac bo jeszcze mnie wygonicie albo co??
arekp - 13-05-2007, 20:18
CHUDY napisał/a: | SIEMKA WSZYSTKI jestem nowy wiec chcialem sie przywitac bo jeszcze mnie wygonicie albo co?? |
Chyba jeszcze nikogo nie wygonilismy ... wiec nie obawiaj sie
Witamy serdecznie na forum Ludzi Pozytywnie Zakreconych marka Mitsubishi
macia - 14-05-2007, 16:07
Chudy witaj w naszym gronie
czekoladka_1981 - 14-05-2007, 16:20
CHUDY napisał/a: | SIEMKA WSZYSTKI jestem nowy wiec chcialem sie przywitac bo jeszcze mnie wygonicie albo co?? |
Rónież Cię witam: Na tym forum są sami kulturalni mitsumaniacy i napewno nikt krzywdy Ci ne zrobi,a pomorze bardzo dużo.
Anonymous - 17-05-2007, 09:41
Witam,
chciałbym się przywitać i pozdrowić gorąco Mitsumaniaków. Jestem szczęśliwym posiadaczem Mitsubishi Lancera C68 czyli prawdziwe GTI. Silnik wraz ze skrzynią beigów był zmieniony na 4g63 DOHC, taki mały swapik. Silniczek po kapitalce zrobiony przez najlepszego mechanika na świecie Bartka. Autko ma założony gazik. Super nim się jeździ. Od poniedziałku do piątku pracuje w Wawce. Na weekendy zjeżdzam do rodzinnego miasta Olsztyna. Mam palma z kabelkiem. Służę pomocą w podłączeniu i sprawdzenia błędów oraz parametrów.
Do zobaczenia na trasie...
pawel_wawa - 17-05-2007, 14:09
Witam wszystkich, jestem świeżym posiadaczem SS 1,8
Pozdrawiam
Paweł
Anonymous - 17-05-2007, 14:22
Witamy
Gratuluje zakupu i zycze udanej eksploatacji swojego Miska
macia - 17-05-2007, 16:31
cy_cek, pawel_wawa, witajcie wśród swoich
Anonymous - 17-05-2007, 18:36
Witam się Z Wami Wszystkimi Bardzo Serdecznie
Już od dawana tu zaglądałam, ale najwyższa pora sie zarejestrować
I tak o to jestem
Pozdrawiam Wszystkich
Bril
akbi - 17-05-2007, 19:59
Witam CięBril, ... czy Ty przypadkiem nie jesteś również klubowiczką Tuning Opole ??
Anonymous - 17-05-2007, 20:25
akbi napisał/a: | ... czy Ty przypadkiem nie jesteś również klubowiczką Tuning Opole ?? |
akbi tak zgadza sie jestem użytkowniczką TOP
akbi - 17-05-2007, 20:31
Bril napisał/a: | akbi napisał/a: | ... czy Ty przypadkiem nie jesteś również klubowiczką Tuning Opole ?? |
akbi tak zgadza sie jestem użytkowniczką TOP |
heh ja to mam pamięć :):)
Witam jeszcze raz
|
|
|