To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Polarny ninja

karolgt - 21-08-2009, 19:31

myślałeś o zmianie nicka?

jakiś "konserwator" albo "Boll-Men" :finga:

rosomak1983 - 21-08-2009, 20:04

karolgt napisał/a:
myślałeś o zmianie nicka?

jakiś "konserwator" albo "Boll-Men" :finga:

chce przedłużyć zawczasu lancerkowi maksymalnie zycie. Moja idea to lancer maxlife 8) :wink:

pawela - 22-08-2009, 12:22

z zazdrości nie komentują zderzaka :twisted:

Co do felg to widzę go ja białych OZach F1, albo WRC, albo coś 5Ziegen :D

londolut - 22-08-2009, 12:57

pawela napisał/a:
z zazdrości nie komentują zderzaka
W stanie obecnym jakoś nie widzę tego zderzaka na Lancerze Piotrka.
pawela - 22-08-2009, 13:38

londolut napisał/a:
pawela napisał/a:

a ja właśnie bardzo - zderzak evo jest, progi evo są, z tyłu zderzak się nie różni - jeszcze lotka i maska i mamy CD9A look pełną gębą :D

rafq - 22-08-2009, 15:07

pawela napisał/a:
z zazdrości nie komentują zderzaka :twisted:

10k userów nie może się mylić :shock: :lol:

Rossi zakładaj zderzak :) Tylko przydałyby się jeszcze halogeny do zestawu :wink: Mam nadzieję, że poradziłeś sobie z tym ramieniem od wycierek, bo fotek niestety nie mam jak zrobić :doubt: To jest kawałek metalowego prętu zakończony plastikowymi czapeczkami-zatrzaskami.

macieekg - 22-08-2009, 17:28

Zderzak po byku, zobaczymy jak się będzie prezentowa na aucie. :)
Jogurt - 23-08-2009, 11:37

londolut napisał/a:
pawela napisał/a:
ja też, poczekam z opinią jak się znajdzie na lancerze.
to tak w sumie bedzie drugi lancer evo look w klubie, pierwszy jest evo VI tme 1,3 a ten bedzie evo III 1,6 ale o osiągach 1,3 bo ciągniecie tej konserwacji mu zabierze ze 30 KM :D

Rafal_Szczecin - 23-08-2009, 12:58

Jogurt napisał/a:
to tak w sumie bedzie drugi lancer evo look w klubie, pierwszy jest evo VI tme 1,3 a ten bedzie evo III 1,6 ale o osiągach 1,3 bo ciągniecie tej konserwacji mu zabierze ze 30 KM

evo look i evo look to dwa inne evo look'i. a gdzie wnetrze z evo ? nie wspomne o felgach, czy tez spojlerze.
seryjny wydech w evo look'u rowniez nie podchodzi .

pawela - 23-08-2009, 14:23

Rafal_Szczecin, zapomniał wół jak cielęciem był, przecież derpin też na stalówkach i ori wnętrzu pomykał jakiś czas , spokojnie ;)
Rafal_Szczecin - 23-08-2009, 15:38

pawela napisał/a:
zapomniał wół jak cielęciem był, przecież derpin też na stalówkach i ori wnętrzu pomykał jakiś czas , spokojnie

tya, miesiac .
i nie porownujcie evo look VI do III , bo by zrobic VI to rzezba byla .a 3 nie posiada zadnych poszerzen itp, wiec prosta sprawa .

zreszta nawet do zewnetrznego wygladu evo to rosomakowi jeszcze sporo brakuje .
ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma .

pawela - 23-08-2009, 15:41

Rafi, zgryźliwy jesteś, a nie wiesz nawet co rosomak ma jeszcze zanadrzu, co już kupione, co zamówione, i jak powali na kolana.

A ja wiem :D
Przynajmniej nie będzie tyle szpachli :badgrin: To żarcik oczywiście :)

rosomak1983 - 23-08-2009, 17:50

Panowie spokojnie. Ja kupiłem ten zderzaczek okazyjnie. Przygotuje go pomaluje, założe. I wtedy sie zobaczy. Stary zderzak jak cos zawsze bedzie mozna założyc z powrotem. Mam do niego jeszcze dokładke na zderzak EVO III ale nie bede zakładal. Generalnie nie jest moim zamiarem odwzorowywać dokładny EVO look a jednynie wziac z niego najlepiej wygladajace czesci. Lotka w EVO w poróznianiu do mojej obecnej to poracha :wink: Po drugie mój bedzie taki troche Hybrydowy zderzak z EVO III progi z EVO II... Co jeszcze zobaczymy. Chetnie bym zrobił coś z maska... Narazie założe zderzak i wtedy bede myslał co robic dalej.
rafq, z wycieraczkami lepiej ale nie idealnie... :P

To mój lancer i mój projekt. Wszelkie zyczliwe komentarze mile widziane czy to pozytywne czy negatywne. Ale jedno powiem zeby była jasnosc NIE ROBIE ZADNEGO EVO LOOK!!!!

Anonymous - 23-08-2009, 21:05

A mi się wydaje że błotniki(przód) są trochę inaczej wyprofilowane - mam takie i jakoś inne ...jakby zderzak nie leżał za bardzo oddam w cenie no prawie złomu(oba mam) :wink:
A lota w EVO I,II,III wg mnie jest super i po prostu uzupełnia Lancerka( tak bez niej jakoś coś mu brakuje) :wink:

rosomak1983 - 24-08-2009, 14:52

autoR, a ty miałes jakies EVO III czy te EVO II jedynie??? Cóz ciekawy jestem co Ci jeszcze zostało... Mozna by sie dogadać :wink:
A teraz niespodzianka!!!! 8) 8) 8) . Oto spręzyny LESJOFORS obniżajace -30mm. Nowe ktos kupil je w niemczech... a od niego ja. :D Wielkie dzieki Pawela bo to dzieki tobie je teraz mam... :wink: :) Flacha bankowa :D

Teraz mysle nad jakimis amorkami. Mam na oku tanio na przód MONROE. Co o tym sadzicie??? Tył narazie poczeka. Z przodu wymienie na zaś... bo tam zdaje sie zbieżnosc leci przy wyciaganiu amorów...
Chyba ze macie lepszy pomysł.