To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Cykliczne Spotkania Grupy Łódzkiej

SHARK1979 - 22-10-2012, 21:59

b2vos napisał/a:
chyba, że SHARKU się obrazi ;)

Spoko będzie mały Team :P

b2vos - 23-10-2012, 09:10

Ja będę może nawet z rodziną tylko o której godzinie?
Anonymous - 23-10-2012, 22:15

powiedzmy że o 17. Dla niektórych 15 to za wcześnie.
sniegu - 23-10-2012, 22:17

Ooo widzę że o nas myślisz Forestu
b2vos - 24-10-2012, 13:46

Słuchajcie. Dostałem priv na COLTMANIAKACH, że się organizują w ten weekend spota i padło pytanie czy MM też zapraszamy. Z racji, że nikogo tam nie znam (pewnie Wy też) co powiecie na zgranie spotkania - mogli by przyjechać do nas czy coś. Póki co napisałem że spytam i co Wy na to. Wklejam ich propozycję:

" Co z MM>>?? spraszamy??

Moje propozycje
-) Grill :mrgreen: Sory ale kocham to poza sezonem :P a na pewno zrobimy się głodni. (Jedzenie samemu kupujemy) ewentualnie jakiś wypad na jedzenie (tylko że ja mam następnego dnia zawody więc pizza i inne śmietnikowe ciężkie żarcie) odpada u mnie :-|
-) Jakieś wyścigi to chyba na 3-4 auta o zupełnie innych możliwościach średni ma sens ale zawsze można :mrgreen:
-) Dziewczyn to chyba nie zabieramy bo zanudziłyby się :mrgreen: choć jak wy byście brali swoje (byle nie marudy) ;-) to i ja bym zaproponował mojej, może by się skusiła.
-) Alko jak kto chce byle by miał później kierowcę. Ja nie pije nic bo w niedziele mam Półmaraton Szakala.
-) Niech ktoś zabierze skrzynkę z kluczami śrubokrętami (narzędziami) na wszelki wypadek. Może będziemy chcieli coś sprawdzić poprawić na szybko :P Ja prosiłbym o klucz do świec bo zajrzałbym tam, a nie mam jeszcze :roll:
-) Park Linowy, Zgierz http://www.czasatrakcji.pl/pl/atrakcja/ ... gierz.html
-) ????? Propozycje???

Miejsce jak na obecną chwilę dowolne bo Ślimak-a nie będzie, Propozycje wstępne:
A)parking port Łódź (ma ewentualny dach), Na siłę grilla da się zrobić.
B)Poligon przy Zoo (obok Park Zdrowie) Tu opcja na fajne fotki, spokojny grill (ognisko) Ja i Marker mamy bardzo blisko :mrgreen:
C) Okolice Lotniska np przy siatce obok pasu startowego (Marker ma chyba taką fotkę u siebie w podpisie) też fajna opcja na fotki, grill chyba też, obok również park mała woda itp. Też z Markerem mamy blisko :mrgreen:
D) Las Łagiewnicki a dokładnie jego wjazd chyba to ulica Skrzydlata. Dobry dojazd ulicą Asfaltową.
E) Zgierz Tzw Malinka na wylocie miasta. Miejsce gdzie są górki woda las dobry łatwy dojazd, mały bar z jedzeniem i piwem :P parking Trzeba się kierować na Piątek, Kutno. Potem zaraz za ostatnim rondem w mieście gdzie jest Shell które przejedziemy, szukać odbicia w prawo każdy trafi. Ewentualnie zbiórka na schellu. Ta opcja Pasuje mi najbardziej :hyhy: :mrgreen: Kuberson-owi pewnie też :hyhy:
F)??Jakieś pomysły??"

rolnikon - 24-10-2012, 17:56

b2vos,
ja mógłbym podjechać tylko daj info co gdzie i jak ;)

b2vos - 26-10-2012, 12:14

Partyk, ja jednak nie dam rady na ten COLTMANIAKOWY spot. Poza tym nie mają dokładnie ustalonej miejscówki i godziny.
SPAM - 26-10-2012, 21:13

Panowie spot przełożony dołączymy do waszego co jest 10.11.12 o ile oczywiście można.
b2vos - 26-10-2012, 21:32

Dla mnie nie ma problemu, czekamy na zdanie weteranów :)
rolnikon - 26-10-2012, 22:02

jak dla mnie no problem ;)
b2vos - 26-10-2012, 22:11

Rolnikon dla nas spoko, ale co na to reszta krejzoli...

PS Wezme co wlepe tylko znajdz na nia miejsce :)

Anonymous - 28-10-2012, 19:26

Też nie widzę problemu.....
b2vos - 28-10-2012, 21:42

Kurczaken, tylko jak bedzie taka pogoda to chyba nikt nie przyjedzie...
SPAM - 29-10-2012, 10:33

Kto by przewidział śnieg w listopadzie :mrgreen:
SHARK1979 - 29-10-2012, 14:26

Nawet spoko więcej luda będzie :wink: xVip, ile od was by było ludzików :?: