Ja_good - 02-10-2010, 23:10 Kleju, Cyborg jest po prostu piekny.Nie ma co wicej gadac.Mam nadzieje ze bedzie mi dane spotkac Ciebie i twoja maszyne.Gratki z calego serca.
100% pure JDM-taki jaki uwielbiam rosomak1983 - 03-10-2010, 06:56
Kleju napisał/a:
Marzy mi się evo II, III
to tak jak mi
CYBROG jest wyborny najładniejszy colt w PL bez watpienia.Jogurt - 03-10-2010, 23:07 Kleju, najlepszy moment kiedy po całej zabawie można wkońcu zrobić pierwsze kilometry.
pawela, 2 słowa:
pawela napisał/a:
na MM i CM wyraźnie czuję niechęć do mojej osoby odkąd kupiłem tak nielubiane tu auto, czyli Hondę.
jak dla mnie możesz jeździć nawet jaguarem, twoje auto,twoja sprawa.
pawela napisał/a:
napisał Kleju, że po co, a ty jak zwykle popisówka teorii.
piszesz jakbym ci miał coś udowadniać akurat wiem kiedy przydają się opinie nt aut unikatowych,kolekcjonerskich i zabytkowych.
pawela napisał/a:
Kto wsadził skrzynię GTi do 1.6 TU przede mną? Kto wsadził TU zawias z GTi przede mną? Kto swapował AT na MT przede mną?
nikt, bo nikt nie kupił kompletnego gti za tysiąc złotych. a przerzucenie wszystkiego jak leci to wg ciebie tuning, który kogoś tu wprawił w kompleksy? napinasz się jakbyś conajmniej zrobił monstera jak 4G63colt
pawela napisał/a:
Teraz się dowiem, że mój colciak był złomem, a zacytować, jak się dopiero nad nim spuszczałeś?
w grudziądzu powiedziałem ci jak wygląda twój colt i nie pamietam żebym piał z zachwytu.
pawela napisał/a:
A co sam w aucie zobiłeś?
w colcie niewiele bo do zabawy mam 3 inne auta
pawela napisał/a:
aloha
alohamkm - 03-10-2010, 23:20 Jogurt, kończymy temat i nie wracamy do niego - przynajmniej w tym temacie.
Teraz prośba do Kleja o jak największą ilość zdjęć i filmików.Kleju - 03-10-2010, 23:28
Cytat:
Teraz prośba do Kleja o jak największą ilość zdjęć i filmików
Hehe, wlaśnie sprawdziłem na dysku ile zajmują mi zdjęcia i krótkie filmiki z dotychczasowej "odbudowy" Jest tego ponad 1,5GB Oczywiście te najciekawsze zawszę wrzucałem na forum.
Z aktualnych to są na razie tylko te 3 krótkie. Jak będzie okazja nakręce coś dłuższego, ale to też nie szybko... Nowy tydzień się zaczyna, grafik napięty
A jeszcze jakieś fotosy na sen londolut - 03-10-2010, 23:46 Kleju, choćby nie wiem co się działo nie zmieniaj felg - proszę Kleju - 03-10-2010, 23:49 Spokojna głowa londolut przyszły sezon jeszcze pojeżdzą
A z obniżonym zawieszeniem to dopiero będzie efekt mkm - 03-10-2010, 23:51 Rejestrację bierzesz kwadratową czy prostokątną?Kleju - 03-10-2010, 23:53
mkm napisał/a:
Rejestrację bierzesz kwadratową czy prostokątną?
No właśnie nie wiem Muszę sobie z kartonu wyciąć szablon i zobaczyć jak będzie wyglądać.
O to chodzi Jeszcze jakiś TEIN i będzie jak w bajce Kleju - 04-10-2010, 00:22
londolut napisał/a:
Jeszcze jakiś TEIN
Szybciej jakiś Cusco dostane Juiceman - 04-10-2010, 00:37 Kleju jakby Ci to powiedzieć nie pisząc referatu hmmm
.
.
.
...
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
CUDO:) Naprawdę piękna sztuka i robi wrażenie = ) Dopisuję się do prośby mkm'a więcej zdjęć więcej filmików i spróbuj się nie pojawić na Spocie jak będzie ekipa z Wrocławia;)wyderka - 04-10-2010, 08:33 po prostu piękny Kleju jesteś moim guru macieekg - 04-10-2010, 17:11
londolut napisał/a:
Kleju napisał/a:
londolut felgi robią robotę
O to chodzi