To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - GŁOSOWANIE W KONKURSIE NA NAJLEPSZY KLUB ROKU !!

pamar - 27-01-2010, 14:22

Hubert po raz kolejny pokazał KLASĘ!!! :notworthy: =D> Mogę zacytować???
Morfi - 27-01-2010, 14:30

pamar, Powiedz tylko na jakim forum a sam znajdę :)
Jassmina - 27-01-2010, 14:31

Powiedz, powiedz! :)
sieegurd - 27-01-2010, 14:32

pamar napisał/a:
Hubert po raz kolejny pokazał KLASĘ!!! :notworthy: =D> Mogę zacytować???

zapodaj, bo nie wiem o co biega :D

Japan Motors - 27-01-2010, 14:32

No i BMW też nas wyprzedziło :(
Morfi - 27-01-2010, 14:33

Bmw przeszło w 2 faze i włączyło Vanosa :)
Owczar - 27-01-2010, 14:33

3 miejsce... a OMEGA i VECTRA goni...
pamar - 27-01-2010, 14:34

Zacytuję :)
Na forum VW Golf
Hubeeert napisał/a:
Dzień dobry

Jestem adminem i jednym z założycieli Mitsumaniaków a przy okazji użytkownikiem VW Tourana. Mam też dwa Mitsu
Chciałbym przeprosić za niektóre komentarze z tematu o głosowaniu na naszym Forum. Zostały już usunięte.
Co do głosowania i sposobów na ominięcie ograniczeń - użytkownicy zostali poproszeni o fair play. Nie mamy oczywiście wpływu na to czy ktoś mimo to ogarnięty szałem rywalizacji nie będzie robił czary mary, ale na Forum o tym pisał nie będzie bo takie posty są usuwane tak szybko jak tylko ktoś z adminów modów go zauważy.

Co do ilości użytkowników - mamy ponad 14000 użytkowników a spośród nich tylko 600 nie logowało się przez ostatni miesiąc.

Pozdrawiam i niech wygra lepszy.

:occasion5:

sieegurd - 27-01-2010, 14:37

pamar napisał/a:
Na forum VW Golf
Hubeeert napisał/a:
Dzień dobry

Jestem adminem i jednym z założycieli Mitsumaniaków a przy okazji użytkownikiem VW Tourana. Mam też dwa Mitsu
Chciałbym przeprosić za niektóre komentarze z tematu o głosowaniu na naszym Forum. Zostały już usunięte.
Co do głosowania i sposobów na ominięcie ograniczeń - użytkownicy zostali poproszeni o fair play. Nie mamy oczywiście wpływu na to czy ktoś mimo to ogarnięty szałem rywalizacji nie będzie robił czary mary, ale na Forum o tym pisał nie będzie bo takie posty są usuwane tak szybko jak tylko ktoś z adminów modów go zauważy.

Co do ilości użytkowników - mamy ponad 14000 użytkowników a spośród nich tylko 600 nie logowało się przez ostatni miesiąc.

I wszystko w tym temacie :D Trochę sytuacja się zaogniła i trzeba wyluzuwać, bo niepotrzebnie robi się kocioł :/ Prawda jest taka, że jeździmy nie tylko Mitsu, więc będąc forumowiczem innej marki też można na nią zagłosować - tego chyba nikt nie zabroni? :)

Japan Motors - 27-01-2010, 14:38

pamar napisał/a:
Na forum VW Golf
Hubeeert napisał/a:
Dzień dobry

I właśnie tak się załatwia pewne tematy.
A teraz zobaczymy jak zareagują Golfy

Brawo Hubeeert

avangarda - 27-01-2010, 14:44

Japan Motors napisał/a:
A teraz zobaczymy jak zareagują Golfy
reakcji nie widać, to co napisał Hubeeert nie trafi do większości forumowiczów VWGolf niestety bo poziom jest tam inny, oczywiście z wyjątkami jak wszędzie.
Hubeeert - 27-01-2010, 14:48

avangarda niepotrzebnie mieszasz. A Twoje komentarze nie wnoszą nic dobrego. Po prostu załóż, że to zabawa i odpuść.
Anonymous - 27-01-2010, 14:52

Rozreklamowałem głosowanie dość szeroko na facebook'u. Mam nadzieję, że pomoże. ;)
j-rules - 27-01-2010, 14:54

apel Hubeeerta poskutkowal, co widac po naszych wynikach ;P
i spoko, jak bedzie trzeba to nawet w ostatnia noc konkursu naklikamy milion pińcet dwa dziewincet

avangarda - 27-01-2010, 14:58

Hubeeert napisał/a:
Po prostu załóż, że to zabawa i odpuść.
tu się delikatnie mylisz, bo właśnie ja założyłam, ze to zabawa, a potem wyszło jakbym popełniła jakąś zbrodnię i już nie docierały tłumaczenia, że to nie z zawiści. Nie ważne, udzielać się już nie będę bo zaszła rozbieżność między intencjami a ich odbiorem, tyle w temacie.