Nasze Miśki - dj danio i VR4 2,5V6TT
sveno - 27-07-2012, 22:49
| jacek11 napisał/a: | Mamy zwracać uwagę na samochód? czy tą panią w krótkiej spódniczce? |
Dobra noga,
yyyyeee wróć, znaczy felga
no i ten,
no,
zacisk fajny Dobry zacisk to podstawa
jacek11 - 27-07-2012, 22:51
| sveno napisał/a: |
Dobra noga,
no i ten,
no,
zacisk fajny Dobry zacisk to podstawa |
właśnie dlatego pytałem
sveno - 27-07-2012, 22:53
a tak poważnie to gdzie masz Avancowy grill?
danino88 - 28-07-2012, 08:25
| Cytat: | | a tak poważnie to gdzie masz Avancowy grill? |
W trakcie malowania na czarno
danino88 - 29-07-2012, 15:13
powrót do tematu spalania. Trasa Częstochowa - Tarnów - Częstochowa, spalanie na oponach 215/45 niższe o prawie litr przy podobnej albo i mniej ekonomicznej jeździe. Aktualnie do prędkości 140km/h przy włączonej klimie 14,3l/100km, chyba już jest ok
Auto także bardzo ładnie się prowadzi, przyczepności nie traci a dodatkowo jest zwinniejsze.
Podsumowanie :
Jutro zakup opon letnich
Ja_good - 29-07-2012, 17:42
przy tym litrze spalania mniej kiedy zwroci Ci sie zakup opon moze przemysl jeszcze instalacje wodorowa ;ponoc dzieki temu mozna cos urwac ze spalania jeszcze
rosomak1983 - 29-07-2012, 18:20
| Ja_good napisał/a: | | przy tym litrze spalania mniej kiedy zwroci Ci sie zakup opon |
a kto powiedział ze to mu wyjdzie drozej ?? Chyba wrecz przeciwnie sprzeda szersze które sa raczej drozsze... A jak sa kiepskie to i tak by musiał cos kupic wiec kupi tansze gumy to jest do przodu tak generalnie.
danino88 - 29-07-2012, 19:29
| Cytat: | | przy tym litrze spalania mniej kiedy zwroci Ci sie zakup opon |
nowe opony beda tańsze a starych mam 5 sztuk w rozmiarze do EVO więc myślę że bez problemu sprzedam
Ja_good - 29-07-2012, 19:41
| danino88 napisał/a: | | Cytat: | | przy tym litrze spalania mniej kiedy zwroci Ci sie zakup opon |
nowe opony beda tańsze a starych mam 5 sztuk w rozmiarze do EVO więc myślę że bez problemu sprzedam |
Ołkej
pitbu77 - 02-08-2012, 18:41
| sveno napisał/a: | | jacek11 napisał/a: | Mamy zwracać uwagę na samochód? czy tą panią w krótkiej spódniczce? |
Dobra noga,
no i ten,
no,
zacisk fajny Dobry zacisk to podstawa |
To jest sukienka kolego Spódnica jest jak spodnie do pasa, sukienka jak spodnie ogrodniczki - ponad cycki ;P
Skąd wiem? Raz powiedziałem pewnej dziewczynie "zdejmę chętnie z Ciebie tę spódnicę" a była to sukienka... No i nie zdjąłem... Tak szybko człowiek się na błędach uczy
A "zacisk" też zacny
m6riano - 02-08-2012, 22:24
| pitbu77 napisał/a: | | "zdejmę chętnie z Ciebie tę spódnicę" a była to sukienka |
przy zdejmowaniu lepiej wiedzieć co sie zdejmuje...;-)
danino88 - 04-08-2012, 20:18
Aktualności:
Sveno widział i słyszał Julię więc niech powie swoje wrażenie Założone opony Bridgestone Potenza re050a o rozmiarze 215/50/17 więc przekłamanie licznika jest większe. Auto dostało parę koni więcej a komentarz na cb "ale poszedł" bezcenny
Plany
Wymiana łożyska na tył oraz przedniego lewego wahacza
Zdążyć wymienić tył przed zlotem
pitbu77 - 04-08-2012, 22:55
| danino88 napisał/a: | Aktualności:
Sveno widział i słyszał Julię więc niech powie swoje wrażenie Założone opony Bridgestone Potenza re050a o rozmiarze 215/50/17 więc przekłamanie licznika jest większe. Auto dostało parę koni więcej a komentarz na cb "ale poszedł" bezcenny
Plany
Wymiana łożyska na tył oraz przedniego lewego wahacza
Zdążyć wymienić tył przed zlotem |
Widzimy Cię na zlocie. Nie ma jak srebrne kombi
sveno - 04-08-2012, 22:58
| danino88 napisał/a: | | Sveno widział i słyszał Julię więc niech powie swoje wrażenie | i tak bym to zrobił, nie musiałeś wywoływać mnie do tablicy
Krótko:
z zewnątrz: łoch grill i zderzak tylny nie w kolorze, maska w innym odcieniu sytuację ratują wspomniane wyżej: dobra felga i dobry zacisk oraz ciemne szybki
wewnątrz: fotele są super, ale mógłbyś je poodkurzać czasami
pod maską: ja też chcę tak, czysto, turbinowo, DOHCowo i rozpórkowo
akustycznie: odpalony tylko na postoju (nie dane mi było się przewieść) ale i tak można dostać niespodziewanej erekcji po przegazowaniu go
Dopracuj szczegóły i będzie malina, a i nie jeździj jednokierunkowymi pod prąd nie wiem jak w Częstochowie ale w Krakowie nakaz skrętu w lewo do czegoś obliguje
a tak wogóle to co Ty robisz o 21 na forum? Wyrzucili Cie z wesela?
jacek11 - 05-08-2012, 09:50
| pitbu77 napisał/a: | | ;) Spódnica jest jak spodnie do pasa, sukienka jak spodnie ogrodniczki - ponad cycki ;P |
i to jest cenna uwaga
|
|
|