To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Podkladki pod tablice rejestracyjne - I Edycja

gigant87 - 05-03-2008, 23:07

UWAGA !!!
Do wszystkich z dolnośląskiego i opolskiego, którzy zamówili ramki i mają podobne problemy jak powyżsi.
Ramki jeszcze do mnie nie doszły, jak tylko będą, napiszę posta na forum z informacjami gdzie można odebrać i w jakich godzinach (dniach).
Pozdrawiam!

p.s.
Wysłałem wiadomości prywatne do ludzi z dolnośląskiego, z którymi nie miałem kontaktu jeszcze z info.

akbi - 06-03-2008, 13:00

gigant87 napisał/a:
Ramki jeszcze do mnie nie doszły

To chyba jakiś niechlubny rekord ...
Do Ciebie wysłałem paczkę jako jedną z pierwszych - dokładnie 20 lutego, na adres wrocławski ... ul Wyb. Wysp. 20/7 ... kod 50-370.
Jak nie dojdzie do poniedziałku to daj znać proszę, będę interweniował na poczcie.

OLO_OLO8 - 07-03-2008, 09:41

Ja już mam rameczki. Terza tylko trzeba założyć. :mrgreen: :biggrin: :P
THX CHOOPER

gigant87 - 07-03-2008, 12:38

akbi napisał/a:
gigant87 napisał/a:
Ramki jeszcze do mnie nie doszły

To chyba jakiś niechlubny rekord ...
Do Ciebie wysłałem paczkę jako jedną z pierwszych - dokładnie 20 lutego, na adres wrocławski ... ul Wyb. Wysp. 20/7 ... kod 50-370.
Jak nie dojdzie do poniedziałku to daj znać proszę, będę interweniował na poczcie.

Paczka jest na poczcie od 25 lutego... zapomnieli powiadomić ;]
Zaraz idę ją odebrać i ramki będą do odebrania np dziś na spocie

wiecej szczegółów odbioru- zapraszam TUTAJ

Moomin - 07-03-2008, 18:49

Ja też już swoje dostałem. Dzięki!
Anonymous - 08-03-2008, 18:52

Witam kochani co tam z Krakowem faktem jest że nikt się ze mną nie skontaktował , nawet po wysłaniu wiadomości pytania do szanownego Szczesława.
Na razie pozdrawiam .

akbi - 08-03-2008, 19:03

PIONIER333, jest specjalny temat utworzony przez Szczesława na pod-forum Twojego regionu
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=21897

krotka - 10-03-2008, 02:27

Podkładki fajne, ale minusem jest to, że podczas montażu człowiek może sobie zrobić dziurę w palcu śrubokrętem. ;)

Ahh i gdyby ktoś był tak samo mało spostrzegawczy jak ja to informuję właściwie wystarczy zamienić te paski pod tablicą. Bo ja zauważyłam to dopiero po odkręceniu starej podkładki, przykręceniu nowej, 30 minutach bezskutecznego wciskania tablicy na siłę ( bo nie chciała wskoczyć na swoje miejsce połowa górnego rantu), pogięciu jej, łzach bezsilności i jednej dziurze w kciuku :P Ostatecznie przykręciłam starą i wstawiłam Mitsumaniakowy pasek ;)

Ale ogólnie jestem zachwycona ;) Niby szczegół, ale teraz widzę jak stare reklamowe napisy na podkładkach szpeciły auto ;) teraz zrobiło się super stylowo ;)

Dzięki ;)

Cracoviaczek - 14-03-2008, 23:27

szczeslaw napisał/a:
Proszę o kontakt na PW lub GG w sprawie odbioru ramek.

Kontaktowałem się już kilka razy na PW. Chciałem się umówić na osobisty odbiór ramek ale Szczeslaw napisał żebym podał mu nr telefonu a on się ze mną skontaktuje w sprawie przekazania mi ich. I podałem nr tel i wszystko by było ok gdyby nie to, że działo się to już tydzień temu a ja nadal nie mam ramek i żadnego kontaktu od Szczeslawa. Żeby chociaż zadzwonił i powiedział, że nie ma czasu (choć nie wierzę żeby nie znalazł 5 minut na przekazanie mi tych ramek nawet pojechałbym tam gdzie mieszka choćby to było daleko). Być może nie denerwowało by mnie to tak bardzo gdybym miał zapłacić przy odbiorze bo w takich okolicznościach pewnie wypiąłbym się na ramki i ich dostawcę ale ja zapłaciłem za towar a nadal go nie mam!!! Czy wogóle ktoś z Krakowa odebrał ramki??? Mam wrażenie, że w przypadku małopolski źle został dobrany człowiek odpowiedzialny za ich dystrybucję. Pewnie gdyby akbi wysłał mi te ramki w paczce to już dawno miałbym je założone do swojego Miśka...

Anonymous - 15-03-2008, 08:09

Witam!

Moze ktos ma na zbyciu taka podkladke? Wiem ze juz nie mozna sie dopisywac :/

JCH - 15-03-2008, 09:42

Kasztan napisał/a:
Wiem ze juz nie mozna sie dopisywac
Zapisz się na drugą edycję.
Anonymous - 24-03-2008, 01:51

Ja też już otrzymałam komplecik :lol:
Bardzo ładniutkie :)

Serdecznie dziękuję :)
Pozdrawiam

Anonymous - 22-04-2008, 00:33

:twisted: :twisted: :twisted: ZARAZ SKOŃCZY SIĘ II EDYCJA RAMEK :twisted: :twisted: :twisted:

:twisted: :twisted: A JA NIE MOGĘ DOPROSIĆ SIĘ O WYSŁANIE RAMEK Z PIERWSZEJ EDYCJI :twisted: :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted: KASA POSZŁA A RAMEK ANI WIDU ANI SŁYCHU :twisted: :twisted: :twisted:

Nieładnie zobowiązać się a potem :butthead: :butthead: !

Tracę cierpliwość i zapisuję się do II Edycji. Wpłatę dokonałem w I Edycji, więc drugi raz płacić nie będę - proszę rozliczyć się z osobą, która ma moje ramki z I Edycji !!!!!!!

akbi - 22-04-2008, 09:57

minaj napisał/a:
NIE MOGĘ DOPROSIĆ SIĘ O WYSŁANIE RAMEK Z PIERWSZEJ EDYCJI

Skontaktuj się proszę z moderatorem swojego regionu: bartek_nkm ... od jakiś ok 2 miesięcy to on ma Twoje ramki.
Dograj z nim proszę formę przekazania ramek.
Jeśli nie uda Ci się nic załatwić w ciągu tygodnia to napisz do mnie PW

Czy ktoś jeszcze nie dostał ramek z I edycji??

Anonymous - 22-04-2008, 11:19

akbi napisał/a:
Czy ktoś jeszcze nie dostał ramek z I edycji??
U mnie zostało jeszcze chyba 8 kompletów do przekazania. Niestety brak odzewu ze strony odbiorców, mimo przeprowadzonej akcji mailingowej.