Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego
Anonymous - 12-12-2008, 21:02
| akbi napisał/a: | to akurat z milosci było | jeszcze powiedz że do marki
mk0808 - 13-12-2008, 19:41
Akbi, Kibloo
hejka
wielkie dzieki:)
do swojej dyspozycji mam tylko miska i na spocie chcialabym pokazac sie z nim
jazda skm, busem itp. - to nie dla mnie
pozdro
sruba - 13-12-2008, 19:46
na spot zabieram podkladki pod tablice i naklejki mitsumaniakowe.
dystrybucje bede prowadził z bagaznika mojego kombi z odpowiednimi marzami dla obcych od mojego samochodu marek, niemniej wszystkich serdecznie zapraszam
Anonymous - 13-12-2008, 20:57
Jak Akbi będzie coś kupował z bagażnika VW mitsumaniakowe naklejki to muszę mieć ten moment na wieczność
akbi - 13-12-2008, 22:31
| dm17 napisał/a: | Jak Akbi będzie coś kupował z bagażnika VW mitsumaniakowe naklejki to muszę mieć ten moment na wieczność |
niedoczekanie Twoje
Qbatcz - 14-12-2008, 09:06
| Sruba napisał/a: | na spot zabieram podkladki pod tablice i naklejki mitsumaniakowe.
|
ja się pewnie skuszę na podkładki... a będzie można dostać breloczek do kluczy??
Anonymous - 15-12-2008, 06:02
A ja znów się nie stawię, przez moje "ulubione" nadgodziny...
Życzę zatem wszystkim miłego spota!
sruba - 15-12-2008, 23:07
przepraszam.
nie dałem rady.
raddex - 16-12-2008, 00:10
Miło było na spotkaniu ale się skończyło.
Lista obecności-kolejność przypadkowa:
Krzyżak+Basia, MKarpiu, czerwień, Qbatcz, kat, leloj, Gf999, H.T.G, Hornet, metzger, JBOND, dm17+Pani, chudyone+Pani, ig_or+Pani+dziecko, darass+Karina, raddex i dwie Panie - czyjeś osoby towarzyszące
Jak kogoś pominąłem to przepraszam.
Niestety nie policzyłem samochodów, zdjęć też nima.
Anonymous - 16-12-2008, 01:26
mam nadzieję, że dobrze się bawiliście, mi się nie udało zbierałem się już na spota kiedy kumpel zadzwonił i musiałem z nim pognać do grudziądza :/ widzimy się w styczniu mam nadzieję
MKarpiu - 16-12-2008, 18:26
| raddex napisał/a: | | Niestety nie policzyłem samochodów, zdjęć też nima. |
To dobrze bo przynajmniej nie muszę się chwalić samochodem
| raddex napisał/a: | Krzyżak+Basia, MKarpiu, czerwień, Qbatcz, kat, leloj, Gf999, H.T.G, Hornet, metzger, JBOND, dm17+Pani, chudyone+Pani, ig_or+Pani+dziecko, darass+Karxino(nie mogę rozczytać), raddex i dwie Panie - czyjeś osoby towarzyszące
Jak kogoś pominąłem to przepraszam. |
Chudy z panią? Czyżbym o czymś nie wiedział? Czy chodzi o Anetę? No i zapomniałeś o Dorocie w bagażniku
Anonymous - 16-12-2008, 19:01
a dziekowac ) mam nadzieje ze za miesiac podjade galantem na ladnych banankowych skorach - nie moj kolegi ale warto zobaczyc no i andi zawiod , cycu jeczal ze nie moze ale andi napewno bedzie sie rozczarowalem ) ale mam nadzieje ze jeszcze staniemy ty dislem ja benzyna
Qbatcz - 16-12-2008, 19:18
| H.T.G napisał/a: | a dziekowac ) mam nadzieje ze za miesiac podjade galantem na ladnych banankowych skorach |
no to czekamy
chudyone - 18-12-2008, 10:41
| MKarpiu napisał/a: | | Chudy z panią? Czyżbym o czymś nie wiedział? Czy chodzi o Anetę? No i zapomniałeś o Dorocie w bagażniku |
hehe chodzi o Anete:P
| MKarpiu napisał/a: | | To dobrze bo przynajmniej nie muszę się chwalić samochodem |
no pochwal się nie bądz taki
Kibloo - 18-12-2008, 20:56
a ja w tym czasie byłem... tyle, że w centralnej Polsce... w drodze do Bochni... ale misiem więc jakby na spocie...
pozdro
|
|
|