Opolskie - Spoty ;)
SiMa - 30-08-2011, 21:57
No ja zyje , ale nie wiem jak Marti i Solo , bo oni DUŻO bardziej zabalowali (wypili) ode mnie
Ale było super, naprawdę. Szkoda, że nie dojechałeś
http://forum.mitsumaniaki...=59916&start=15 (ostatni wpis)
Pozdro
Mithrill - 30-08-2011, 22:00
Dojechałem, dojechałem.
Nawet mnie widziałeś, tylko mnie nie poznałeś...
Nie mogłem długo zostać, więc wpadłem na chwilkę. Pooglądałem Misie i się zmyłem.
SiMa - 30-08-2011, 22:07
Cytat: | Nawet mnie widziałeś, tylko mnie nie poznałeś... |
Łooo kurcze...ja byłem po trzech browcach , a poza tym tylko raz Cię widziałem, a pamięci do imion i twarzy nie mam
A Solo i Martiego widziałeś??
P.S. trza było krzyczeć i bić
Na zlocie był taki lancer jak Twój, i początkowo myślałem, że Twój, ale niestety rejestracja nie ta...
Mithrill - 30-08-2011, 22:30
Spoko, nic się nie stało. Żartuję sobie tylko.
Tak właśnie sobie pomyślałem, że przecież tylko raz się widzieliśmy.
Ja bym Ciebie też nie poznał, ale akurat byłeś przy swoim SS, więc miałem zadanie ułatwione...
Reszty chłopaków nie widziałem.
Wpadłem za to na deejay'a (też mnie nie poznał... albo udawał, że nie poznaje! ).
A ten Lancer "podobny do mojego" (hehe), to od mousemana.
Ja swojego zostawiłem przed bramą ośrodka. Więcej Lancków C6 nie widziałem.
Całkiem fajny ośrodek mają pod Bełchatowem. Przypomina nieco naszą Turawę w czasach świetności (tylko ciut mniejsze).
No to teraz czekam na info odnośnie naszego regionalnego spota.
Weekend mam znów wolny, więc z mojej strony nie ma problemu.
Marti - 31-08-2011, 17:25
Mithrill napisał/a: | Dojechałem, dojechałem. |
Mithrill napisał/a: | Pooglądałem Misie i się zmyłem. |
Bardzo nie ładnie z Twojej strony, że nawet nie zadzwoniłeś do mnie albo Pawła czy Szymona że jesteś.....
Mithrill napisał/a: | No to teraz czekam na info odnośnie naszego regionalnego spota.
Weekend mam znów wolny, więc z mojej strony nie ma problemu. |
Jeśli o mnie chodzi to muszę odpocząć po zlocie i od Pawła
Spot w tydzień po zlocie to raczej kiepski pomysł (chyba że inni mają odmienne zdanie to zróbcie beze mnie)
Mithrill - 31-08-2011, 18:25
Mówiłem, że będę na 100% i w jakim celu tam jadę (chociaż na początku marnie widziałem wyjazd w taki upał), a że przyjechałem na moment to stwierdziłem, że nie ma sensu szukania Was gdzieś na tej zawalonej ludźmi plaży (przeszedłem się do domku, ale był pusty).
Jak zobaczyłem SiMę biegnącego w kąpielówkach, to stwierdziłem, że siedzicie w wodzie i po jakiego czorta będę dzwonił... żeby powiedzieć "witajcie... i narka bo muszę spadać"?
Marti napisał/a: | Spot w tydzień po zlocie to raczej kiepski pomysł |
No tak, zapomniałem, że to opolskie.
Nie zauważyłem, żeby inne regiony miały z tym problem, ale ok.
Mam również nadzieję, że za 2, 3 tygodnie (czy kiedy tam już będziecie na siłach ) , jak ja nie będę mógł się pojawić, to nie będzie żadnych pretensji w stylu "opolskie znów dało ciała, były dwa auta".
Cheers!
Marti - 31-08-2011, 18:42
Cytat: | Mówiłem, że będę na 100% i w jakim celu tam jadę |
Jak dzwoniłem to planowałeś, potem dostałem esa że bez klimy nie jedziesz....
Mithrill napisał/a: | żeby powiedzieć "witajcie |
właśnie po to i było by nam miło
Mithrill napisał/a: | No tak, zapomniałem, że to opolskie. |
zapomniałeś... tez i o tym że zloty są po to żeby się na nich spotkać (auta to sprawa drugorzędna traktowana jako komplementarka)
Cytat: | Nie zauważyłem, żeby inne regiony miały z tym problem, ale ok. |
Ja też nie dlatego nie mam nic przeciwko - napisałem tylko wyraźnie że na mnie tym razem nie liczcie (i mam do tego prawo). Postarałem się o to by Zlot wypalił - kto skorzystał to nie żałuje.
Mithrill napisał/a: | Mam również nadzieję, że za 2, 3 tygodnie (czy kiedy tam już będziecie na siłach ) , jak ja nie będę mógł się pojawić, to nie będzie żadnych pretensji w stylu "opolskie znów dało ciała, były dwa auta". |
nikt do nikogo nie powinien mieć tu pretensji bo to nie obóz gdzie TRZEBA. Klub jest dla fanów którzy chcą (i mogą) a ja nie jestem katem (jak i reszta użytkowników).
Jeśli jeszcze jest coś do powiedzenia na tematy nie związane ze spotami (tylko zlotem) może założymy oddzielny wątek (EDIT: zresztą już jest)
Co do spotu może reszta się wypowie - będziemy mieć pełen obraz.
Juiceman - 31-08-2011, 20:36
Teeeee Agressssor Ci się włączył czy jak ? Ja wiem za mało wypiliśmy!!! : )
Mithrill - 31-08-2011, 20:53
Wiesz dobrze, że nie uważam tego wszystkiego za jakiś przymus, czy obowiązek.
Przychylnie patrzę na różne formy takiego spotkania (niedawno o tym rozmawialiśmy - dłubanie przy autach itd.).
Dobrze wiem po co są spoty i nie musisz mi o tym przypominać.
Dlatego nie wiem po co robisz mi tutaj taki wykład.
Pomyślałem, że klubowicze chętniej będą teraz uczestniczyć w spotkaniach, a może sami zaproponują jakieś terminy, przejmą inicjatywę.
Ale w temacie "Spoty " zapanowała grobowa cisza (czyli standard).
Szkoda.
Marti napisał/a: | zapomniałeś... tez i o tym że zloty są po to żeby się na nich spotkać (auta to sprawa drugorzędna traktowana jako komplementarka) |
Po prostu źle się wyraziłem pisząc "auta".
Oczywiście, że bardziej chodziło o kierowców tych samochodów (gdyby jeszcze ci kierowcy chcieli na spota przybyć...).
Mój błąd...
Chociaż z drugiej strony - skoro to klub Mitsu, to fajnie by było, gdyby koledzy licznie przybywali swoimi Miśkami.
Za każdym razem w rozmowach pojawia się stwierdzenie, że nasz region praktycznie ledwo dycha i ciężko jest go rozruszać (bo aktywnych ludzi można policzyć na palcach dłoni i każdemu ciągle nie pasują terminy).
Rozumiem ale... skoro moderator regionu nie widzi sensu w organizacji spota tydzień po zlocie, kiedy wszystkie regiony dookoła robią spotkania, no to sorry.
Nie mam więcej pytań.
Dobra, dość paplania, bo to nie czas i miejsce.
Obserwuję temat i jak będą jakieś ustalenia, to zabiorę "głos".
Pozdro!
solo - 31-08-2011, 23:50
no witajcie...:)
zlot waw..mega zajefjny i oczywiscie w doborowym towarzystwie...:)wielki e dzike dla wszytkich obecnych cialem i tych duchem
co do spotu regionalnego jestem "za" zastanowmy sie tekze czy moze nie podlaczyc sie pod slask..dolny slask badz czestochowe jak by byla okazja....o ille beda nas chcieli heheh
a co do naszego spotu...proponuje spotkanie na torze kartingowym w opolu "gokardach":) jak bysmy ugadali wstepna liste chetnych podstkoczyl bym tak i dowiedzial sie wiewcej moze jakis rabat czy cos..
pozdrawiam
P.S jak tam powrot Marti....mysmy trafili na idelana pore na drogach do opola w niecale 2h
zlot zajebist wielkie dzieki za towazycho wszytkim.
Anonymous - 01-09-2011, 16:23
solo napisał/a: | a co do naszego spotu...proponuje spotkanie na torze kartingowym w opolu "gokardach":) jak bysmy ugadali wstepna liste chetnych podstkoczyl bym tak i dowiedzial sie wiewcej moze jakis rabat czy cos.. |
Ten na Kępskiej, czy przy Karolince (innych nie znam)? Jeśli na Kępskiej, to za 30 minut chyba 60 czy 80 zł kasują-dla mnie przegięcie. Jeśli przy Karolince to nie wiem.
Mi by bardziej odpowiadał tor przy Karolince (o ile spot ma być w niedzielę).
solo - 02-09-2011, 17:51
no faktycznie masz racje sprwdzilem i nie jest za tanio...:(
no to moze ten dino park...tylko dopiero w przyszla niedzile bedziemy bardziej dostepni zeby sie tam wybrac...
moze jakies inne propozycje .. ?|
pozdrawiam
Anonymous - 02-09-2011, 17:55
Albo pod Karolinką na parkingu bez gokartów. Tam zawsze coś zjeść od biedy gdzieś w tłoku można. Pewnie będzie nas mało. Mogę na Coltmanię wrzucić info;)
Marti - 04-09-2011, 20:32
Mithrill napisał/a: | Rozumiem ale... skoro moderator regionu nie widzi sensu w organizacji spota tydzień po zlocie, kiedy wszystkie regiony dookoła robią spotkania, no to sorry.
Nie mam więcej pytań. |
Nie widziałem sensu ale skoro jesteś ciekawy powodów to zapraszam na pw, chętnie wyjaśnię bo widzę że traktujesz funkcję moderatora przedmiotowo.
Łukasz, postaraj się spojrzeć na to horyzontalnie....
Mithrill napisał/a: | kiedy wszystkie regiony dookoła robią spotkania |
To miałeś idealną okazję odwiedzić inne regiony - teraz MY - tak na marginesie to Opolskie to nie Dolny Śląsk i zorganizowanie spota wymaga więcej czasu (są w śród nas tacy co zaglądają na forum raz w tyg. z różnych względów - dalej nie będę tłumaczył)
Jeśli o mnie chodzi proponuję spota w Niedzielę 11.09.11 ok godz. 15 - gdzie? Otmuchów - to chyba ostatni moment....
solo napisał/a: | P.S jak tam powrot Marti....mysmy trafili na idelana pore na drogach do opola w niecale 2h |
Było całkiem dobrze - na pewno lepiej niż przez Opole
Mithrill - 04-09-2011, 22:56
Marti napisał/a: | Jeśli o mnie chodzi proponuję spota w Niedzielę 11.09.11 ok godz. 15 - gdzie? Otmuchów - to chyba ostatni moment.... |
No to niestety beze mnie, bo limit wolnych niedziel wykorzystałem właśnie dzisiaj i w następną (11.09) ciągnę 12 godzin.
|
|
|