To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - PKN ORLEN ... Współpraca z Mitsumaniakami

Tomasz87 - 24-03-2014, 11:26

Hej, akbi? Kiedy można spodziewać się wysyłki kart...?
Pozdro...

Tomek - 24-03-2014, 13:38

Cytat:

Mam Pytanie, gdyż kupiłem drugiego Miśka i czy jest możliwość dopisania go do istniejącej karty BiznesTank żeby mieć dwa auta na jednej karcie?? Ostatnio tankowałem i zwracali uwagę na numery rej. i nawet jak pokazałem drugi dowód to nie chcieli zaakceptować zniżek... Pozdrawiam

jedno auto - jedna karta

spróbuj kartę wyrobić sobie na stacji (jak masz pierwszą kartę)
ja tak wyrabiałem już 2 razy

Akbi - czy jest możliwość ruszenia tematu tankowania ze zniżką na fakturę??

Tomasz87 - 30-06-2014, 13:43

up...
Subik1 - 03-07-2014, 21:32

Witam

Możecie mi powiedzieć, jak wyrobić taką kartę??

adt81 - 04-07-2014, 09:51

Subik1 napisał/a:
Witam

Możecie mi powiedzieć, jak wyrobić taką kartę??

Na pierwszej stronie w pierwszym poście tego tematu masz wszystko opisane.

akbi - 13-08-2014, 16:17

Dzisiaj wysyłam wszystkie zaległe karty Orlen - BeznesTank (szczegóły w pierwszym poście tego tematu)

Wiem, że w wielu przypadkach okres oczekiwania był nie do przyjęcia ... przepraszam ... niestety w ciągu ostatnich 11 miesięcy zgłosiło się zaledwie 9 chętnych, więc jakby i motywacje u mnie nie były duże zważywszy, że akurat w ostatnich okresie nie tankowałem na konkretnej stacji Orlen.
Sytuacja obecnie się zmieniła, więc myślę, że będę w stanie utrzymać max 3miesięczny okres oczekiwania.

Tomasz87 - 18-08-2014, 23:43

akbi napisał/a:
Dzisiaj wysyłam wszystkie zaległe karty Orlen - BeznesTank (szczegóły w pierwszym poście tego tematu)

Wiem, że w wielu przypadkach okres oczekiwania był nie do przyjęcia ... przepraszam ... niestety w ciągu ostatnich 11 miesięcy zgłosiło się zaledwie 9 chętnych, więc jakby i motywacje u mnie nie były duże zważywszy, że akurat w ostatnich okresie nie tankowałem na konkretnej stacji Orlen.
Sytuacja obecnie się zmieniła, więc myślę, że będę w stanie utrzymać max 3miesięczny okres oczekiwania.

Dzięki, myślę że cała nasza dziewiątka się nie gniewa :)
Dzisiaj dotarła.

Gaijin - 18-04-2015, 11:06

akbi napisał/a:
1. Zgłoszenie Mitsumaniaka, który będzie kupował paliwo na fakturę - na własną firmę: - WSTRZYMANE

Będzie jeszcze możliwość wyrobienia karty na "firmę"?

Kct - 16-10-2015, 19:27

Dzisiaj na Orlenie dostałem nową kartę, starą zabrali :) zniżka jest 5gr obecnie na litrze
eddisson - 16-10-2015, 20:11

Mnie też zrobili podmiankę. Chipówki zmieniają na kody kreskowe. Chyba redukcja kosztów.
inq - 16-10-2015, 22:34

Bardziej wytrzymałe są kody kreskowe.
MarcinZ - 17-10-2015, 22:57

Kct napisał/a:
zniżka jest 5gr obecnie na litrze
slabo ,mam 9gr znizki z tej karty .
marcink - 18-10-2015, 10:21

Wyrobiłem sobie kartę biznes tank na stacji, rabaty są ok, ale killer feature to możliwość odebrania wszystkich faktur np pod koniec miesiąca (nie muszę się martwić, że zgubię i nie będę miał czego księgowej wysłać) oraz dane firmy w bazie stacji, dzięki czemu odprawa w kasie odbywa się dużo szybciej.

Do jej wyrobienia nie potrzebowałem żadnych papierów (w pierwszym poście była wzmianka o wydruku wpisu w ceidg itp.) - przy którymś z kolei tankowaniu, podając dane firmy obsługa zaproponowała mi jej szybkie wyrobienie.

Tomek - 18-10-2015, 15:28

marcink napisał/a:
Wyrobiłem sobie kartę biznes tank na stacji, rabaty są ok, ale killer feature to możliwość odebrania wszystkich faktur np pod koniec miesiąca (nie muszę się martwić, że zgubię i nie będę miał czego księgowej wysłać) oraz dane firmy w bazie stacji, dzięki czemu odprawa w kasie odbywa się dużo szybciej.

Do jej wyrobienia nie potrzebowałem żadnych papierów (w pierwszym poście była wzmianka o wydruku wpisu w ceidg itp.) - przy którymś z kolei tankowaniu, podając dane firmy obsługa zaproponowała mi jej szybkie wyrobienie.

czyli można na naszą kartę brać zniżkę i fakturę na swoją firmę?

marcink - 18-10-2015, 22:15

Czy na nasze to nie wiem - mam zwykłą kartę biznes tank (https://biznestank.orlen.pl/Korzysci o taką jak na dole). Jeśli te nasze klubowe wersje bazują na programie biznes tank to nie powinno być problemu. Wątpie aby ktoś uruchamiał osobny program lojalnościowy dla garstki mitsumaniaków.

Na stronie programu lojalnościowego widzę info o konieczności przedłożenia dokumentów. Ja podjechałem na stację (tę akurat po raz pierwszy, ale wcześniej ze 4-5 baków zalałem na innych orlenach i zawsze brałem faktury, więc mieli mój nip już pewnie w systemie), obsługa zapytała czy chcę kartę, to mi nabiją już za bieżące tankowanie rabat i w przyszłości szybciej będą mogli mnie obsługiwać. Mam jednoosobową dg, leję może z 35-40 litrów miesięcznie więc o żadnej flocie nie ma mowy ;)