Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??
stary alfer - 26-09-2010, 15:34
akbi, napisz co masz na myśli?
Żona taki wzięła i do końca nie wiem czy to dobry wybór.
Na pewno ekran dotykowy działa średnio...
tomasek - 26-09-2010, 15:44
akbi napisał/a: |
Nokia z windowsem | Przepraszam pomyliłem systemy
akbi - 26-09-2010, 15:45
stary alfer napisał/a: | akbi, napisz co masz na myśli? |
to, że jeszcze nie słyszałem o Nokii z Windowsem.
Jeśli ktoś taką znajdzie, to pilnie czekam na linka
tomasek6 napisał/a: | akbi napisał/a: |
Nokia z windowsem | Przepraszam pomyliłem systemy |
spoko, jak rozmawiam z "handlowcami" z telemarketingu Plusa, to tam tak średnio 2 na 3 osoby się mylą
stary alfer - 26-09-2010, 15:58
akbi napisał/a: | to, że jeszcze nie słyszałem o Nokii z Windowsem.
Jeśli ktoś taką znajdzie, to pilnie czekam na linka |
Myślałem, że masz jakieś doświadczenia i uwagi odnośnie tego telefonu.
Sorki, źle zrozumiałem
tomasek - 26-09-2010, 16:15
Ja zakupiłem ten telefonik i jest spoko, darmowy GPS ,dosyć dobry wyświetlacz, klawiatura qwerty przydaje sie i jedna wada bateria ale to jest wada wszystkich dotykowych
Krzyzak - 26-09-2010, 17:03
akbi napisał/a: | i mogłbym porównać te dwa telefony (Omnia do HTC TyTNII czy TP2) jak FP126 do Colta CA4 |
wiem... jednak cena obu świadczy o wszystkim a jednak oba (pf126 i ca4) jeżdżą - inna sprawa jak
akbi - 26-09-2010, 19:44
Krzyzak napisał/a: | akbi napisał/a: | i mogłbym porównać te dwa telefony (Omnia do HTC TyTNII czy TP2) jak FP126 do Colta CA4 |
wiem... jednak cena obu świadczy o wszystkim a jednak oba (pf126 i ca4) jeżdżą - inna sprawa jak |
dokladnie ... tutaj tez jeden i drugi wyswietlacz dotykowy dziala ... tylko jak ?
Andrew - 26-09-2010, 19:58
Krzyzak napisał/a: | teraz ja mam pytanie do znawców - chciałbym już zmienić telefon i mój wybór padł na HTC touch pro 2 | Więc odnośnie tego modelu HTC mogę się co nie co wypowiedzieć. Ten telefon jest używany w całej Polsce przez rachmistrzów spisowych przeprowadzających Powszechny Spis Rolny. Ogólnie telefon jak dla mnie to trochę lipa. Strasznie się wiesza, no i bateryjka przy intensywnym używaniu 3,5 godziny... Nie wart tej ceny.
Krzyzak - 27-09-2010, 07:17
akbi - wszystko rozumiem...
i nie ukrywam, że chodzi tylko o cenę - choć stać mnie na oba, to jakoś szkoda mi wydawać 2x więcej
sam wiesz, że jestem oszczędny do bólu
akbi - 27-09-2010, 08:23
andrew84 napisał/a: | Strasznie się wiesza |
Po aktualizacji ok rok temu Windowsa do wersji 6,5 nie widzę tego problemu u siebie.
Oczywiście tutaj tak jak z komputerem, jak ktoś nawgrywa sobie masę syfu, to rzecz jasna, że będzie się wieszał.
andrew84 napisał/a: | bateryjka przy intensywnym używaniu 3,5 godziny |
to nie jest "tylko" telefon i kategoryzowanie HTC TP 2 poprzez pryzmat baterii ...to tak jakby stwierdzić, że Lancer EVO jest do bani, bo nie można zejść nim ze spalaniem poniżej 6l.100km
Poza tym, znajdź mi inne tego typu urządzenie z takim wyświetlaczem, który ma wyraźnie "dłuższą" baterię??
Swoją drogą, to "męczę" swojego htc dość mocno, ale nigdy mi się nie udało zużyć więcej baterii niż 20% w ciągu godziny.
Warto też tu wspomnieć, że ten model można tak ustawić, że podczas rozmów wyłącza się całkowicie wyświetlacz - co wyraźnie wydłuża okres życia baterii.
andrew84 napisał/a: | Nie wart tej ceny |
ja dla swoich potrzeb po ponad roku użytkowania, niestety póki co nie widzę następny ...czekam na jakieś nowe modele HTC z WIN7
Krzyzak napisał/a: | sam wiesz, że jestem oszczędny do bólu |
wiem
Jackie - 10-11-2010, 22:01
A ja sobie kupiłem Samsunga Galaxy S i nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać. Strasznie fajny gadget, przyzwoity telefon, fajny ekran (duży taki i wyraźny) ale ma taką ilość funkcji, że mi życia nie starczy żeby wiedzieć o co w nich chodzi. Ktoś może coś o nim powiedzieć? (mam go całe 2 dni...)
Pozdrawiam
swinks_UK - 10-11-2010, 23:00
akbi napisał/a: | ...czekam na jakieś nowe modele HTC z WIN7
|
Na Wyspach już jest.
Jak mi się znudzi mój z Androidem, to na 100% przesiadka Chłopaki już przetestowali na nim przez bluetootha Evoscana i LC-1.
akbi - 10-11-2010, 23:49
swinks_UK napisał/a: | Na Wyspach już jest. |
czekam na HTC 7 PRO ...ten będzie w PL na początku 2011r
swinks_UK - 10-11-2010, 23:54
Tutaj już jest HTC HD7 i HTC Gold.
[ Dodano: 10-11-2010, 22:56 ]
Ah.. jeszcze HTC Mozart.
Jak widać jest z czego wybierać.
jkrzysztof80 - 11-11-2010, 16:05
Do HTC HD2 też już jest dostępny rom z win 7 http://komorkomania.pl/20...-7-series-wideo
|
|
|