To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC

McDoune - 28-12-2006, 15:52

Hubeeert napisał/a:
NIe zniknely. Ino jakos sie tak samo wylaczylo zliczanie postow w OT ;-)

jak mogłeś.... :?:

to niektórzy całą noc siedzieli... :twisted: :P

Marcin-Krak - 28-12-2006, 15:54

chlip chlip - ja sie idę ojcu dyrektorowi poskarzyć :!: :P

[ Dodano: 28-12-2006, 15:54 ]
I co pisze sobie i co ?? Guzik nic się nie zmienia w liczbie postów- ale mi tylko 160 usunęło - więc ja spamerem nie jestem aż tak wielkim :mrgreen:

To co zakładamy jakieś OT w dziale technicznym :?: :twisted:

McDoune - 28-12-2006, 15:55

Marcin-Krak napisał/a:
chlip chlip - ja sie idę ojcu dyrektorowi poskarzyć :!: :P

[ Dodano: 28-12-2006, 15:54 ]
I co pisze sobie i co ?? Guzik nic się nie zmienia w liczbie postów- ale mi tylko 160 usunęło - więc ja spamerem nie jestem aż tak wielkim :mrgreen:

a mnie chiba z 500 zjadło :cry:

Marcin-Krak - 28-12-2006, 15:57

McDoune, - pieknie masz mniej postów ode mnie :P Ty jednak ładny spamer jesteś :mrgreen:

Hubert ale mógłbyś wesprzeć przyjaźń krakowsko - warszawską i włączyć z powrotem naliczanie postów w Offie :D

Hubeeert - 28-12-2006, 15:58

Dobra wyluzujcie. Tu macie temat gdzie mozecie sobie pospamowac i pogadac na dowolny temat. Ale prosze nie przesadzac. Na tym forum miara czlowieka i jego "starszenstwa" o ile jest cos takiego jest liczba punktow "pomogl" a licznik postow ja osobiscie mam gleboko w powazaniu ;-) i zastanawiam sie czy go czasem nie wylaczyc. Pisaniem tu przeroznych bzdur nie szkodzicie bazie danych a to jest dla mnie najwazniejsze. Piszta sobie na zdrowie. Tytulem tego tematu bedzie od teraz - rozmowy rozne i bezsensowne 8)
Marcin-Krak - 28-12-2006, 16:03

Nie podba mi się temat - ja tu zawsze z sensem piszę - nawet jak on nie ma większego sensu :mrgreen:
Hubeeert napisał/a:
Ale prosze nie przesadzac

Hubert nie pozwala nam się w ogrodników bawić :cry: :wink:

Hubeeert - 28-12-2006, 16:04

Moze tak powiem - chcecie odliczac - prosze bardzo w tym temacie. Inne pomysly? Nie ma problem. Bo zakladanie OT w OT to by bylo przegiecie ;-)
akbi - 28-12-2006, 16:31

Wyłączenie zliczania postów w dziale OT to trochę za dużo, tam też jest sporo sensownych tematów.
Uważam tylko, że przegięciem jest wałkowanie czegoś takiego jak w tym temacie ... czyli totalna nabijalnia postów.
Już dawno pisałem, aby do kosza z tym :twisted: , albo chociaż zamknąć ten bajzelik :P

BUBU - 28-12-2006, 17:02

akbi napisał/a:
Już dawno pisałem, aby do kosza z tym :twisted: , albo chociaż zamknąć ten bajzelik :P

Nie no Akbi tak nie można , zobacz jak Hubeert się wyżywa na naszych spamerach :twisted: :twisted: :twisted: , stracił by całą frajdę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hubeeert - 28-12-2006, 18:15

akbi, BUBU, spokojnie :twisted: juz ja cos wymysle

:mrgreen:

Marcin-Krak - 28-12-2006, 22:43

No kurde jak mi się nie podoba nazwa tego tematu teraz :twisted:
Hubeeert, - ja widzę że chyba zaczynasz się nudzić skoro tyle wymyślać zaczynasz :mrgreen:

Anonymous - 28-12-2006, 22:51

Marcin-Krak napisał/a:
No kurde jak mi się nie podoba nazwa tego tematu teraz :twisted:
Hubeeert, - ja widzę że chyba zaczynasz się nudzić skoro tyle wymyślać zaczynasz :mrgreen:

Zgadzam sie z Toba Marcin , przeciez ten temat nikomu nie przeszkadza , off topic jest od tego zeby popisac o pierdolach , dzialy techniczne zostaja w nalezytym porzadku i wszystko jest ok , nikomu nie przeszkadzamy , przez pisanie w off topicu nie szkodzimy w zaden sposob bazie danych wiec nie rozumiem po co stwarzac jakies problemy

Marcin-Krak - 28-12-2006, 22:58

Meteo, - ja myślę że nie ma się czym przejmować - temat zostanie - choć ta nazwa :| :? - jakby tego dopisku temat bez sensu nie było - lepiej by to wyglądało :D
Hubeeert napisał/a:
akbi, BUBU, spokojnie juz ja cos wymysle

mamy się już bać czy dopiero za chwile :?: :mrgreen:

Adaho_krak - 29-12-2006, 01:00

Kurna kto zmienił temat mojego tematu ???? I to tak bez pytania ja osobiście jakbym mógł to bym go skasował ale nie mogę i wstydze się :oops: że pod takim tematem widnieje mój nick idea tematu z mojej strony miała na myśli zupełnie coś innego, ale cóż nie wszystko wychodzi jak chcemy, natomiast za wszystko się w życiu płaci :cry: I proszę Adminów ZAMKNIJCIE NIECH SOBIE SPAMERZY OTWORZĄ WŁASNY POD SWOIM NICKIEM!!!!!!!!!
Marcin-Krak - 29-12-2006, 01:04

adaho_krak napisał/a:
Kurna kto zmienił temat mojego tematu ????

To niedobry człowiek musiał być :wink: A temat to już się zmieniał chyba 2 razy :D