Off Topic - ROZMOWY ROZNE - NA KAZDY TEMAT O JAKIM CHCECIE GADAC
McDoune - 28-12-2006, 15:52
Hubeeert napisał/a: | NIe zniknely. Ino jakos sie tak samo wylaczylo zliczanie postow w OT |
jak mogłeś....
to niektórzy całą noc siedzieli...
Marcin-Krak - 28-12-2006, 15:54
chlip chlip - ja sie idę ojcu dyrektorowi poskarzyć
[ Dodano: 28-12-2006, 15:54 ]
I co pisze sobie i co ?? Guzik nic się nie zmienia w liczbie postów- ale mi tylko 160 usunęło - więc ja spamerem nie jestem aż tak wielkim
To co zakładamy jakieś OT w dziale technicznym
McDoune - 28-12-2006, 15:55
Marcin-Krak napisał/a: | chlip chlip - ja sie idę ojcu dyrektorowi poskarzyć
[ Dodano: 28-12-2006, 15:54 ]
I co pisze sobie i co ?? Guzik nic się nie zmienia w liczbie postów- ale mi tylko 160 usunęło - więc ja spamerem nie jestem aż tak wielkim |
a mnie chiba z 500 zjadło
Marcin-Krak - 28-12-2006, 15:57
McDoune, - pieknie masz mniej postów ode mnie Ty jednak ładny spamer jesteś
Hubert ale mógłbyś wesprzeć przyjaźń krakowsko - warszawską i włączyć z powrotem naliczanie postów w Offie
Hubeeert - 28-12-2006, 15:58
Dobra wyluzujcie. Tu macie temat gdzie mozecie sobie pospamowac i pogadac na dowolny temat. Ale prosze nie przesadzac. Na tym forum miara czlowieka i jego "starszenstwa" o ile jest cos takiego jest liczba punktow "pomogl" a licznik postow ja osobiscie mam gleboko w powazaniu i zastanawiam sie czy go czasem nie wylaczyc. Pisaniem tu przeroznych bzdur nie szkodzicie bazie danych a to jest dla mnie najwazniejsze. Piszta sobie na zdrowie. Tytulem tego tematu bedzie od teraz - rozmowy rozne i bezsensowne
Marcin-Krak - 28-12-2006, 16:03
Nie podba mi się temat - ja tu zawsze z sensem piszę - nawet jak on nie ma większego sensu
Hubeeert napisał/a: | Ale prosze nie przesadzac |
Hubert nie pozwala nam się w ogrodników bawić
Hubeeert - 28-12-2006, 16:04
Moze tak powiem - chcecie odliczac - prosze bardzo w tym temacie. Inne pomysly? Nie ma problem. Bo zakladanie OT w OT to by bylo przegiecie
akbi - 28-12-2006, 16:31
Wyłączenie zliczania postów w dziale OT to trochę za dużo, tam też jest sporo sensownych tematów.
Uważam tylko, że przegięciem jest wałkowanie czegoś takiego jak w tym temacie ... czyli totalna nabijalnia postów.
Już dawno pisałem, aby do kosza z tym , albo chociaż zamknąć ten bajzelik
BUBU - 28-12-2006, 17:02
akbi napisał/a: | Już dawno pisałem, aby do kosza z tym , albo chociaż zamknąć ten bajzelik |
Nie no Akbi tak nie można , zobacz jak Hubeert się wyżywa na naszych spamerach , stracił by całą frajdę
Hubeeert - 28-12-2006, 18:15
akbi, BUBU, spokojnie juz ja cos wymysle
Marcin-Krak - 28-12-2006, 22:43
No kurde jak mi się nie podoba nazwa tego tematu teraz
Hubeeert, - ja widzę że chyba zaczynasz się nudzić skoro tyle wymyślać zaczynasz
Anonymous - 28-12-2006, 22:51
Marcin-Krak napisał/a: | No kurde jak mi się nie podoba nazwa tego tematu teraz
Hubeeert, - ja widzę że chyba zaczynasz się nudzić skoro tyle wymyślać zaczynasz |
Zgadzam sie z Toba Marcin , przeciez ten temat nikomu nie przeszkadza , off topic jest od tego zeby popisac o pierdolach , dzialy techniczne zostaja w nalezytym porzadku i wszystko jest ok , nikomu nie przeszkadzamy , przez pisanie w off topicu nie szkodzimy w zaden sposob bazie danych wiec nie rozumiem po co stwarzac jakies problemy
Marcin-Krak - 28-12-2006, 22:58
Meteo, - ja myślę że nie ma się czym przejmować - temat zostanie - choć ta nazwa - jakby tego dopisku temat bez sensu nie było - lepiej by to wyglądało
Hubeeert napisał/a: | akbi, BUBU, spokojnie juz ja cos wymysle |
mamy się już bać czy dopiero za chwile
Adaho_krak - 29-12-2006, 01:00
Kurna kto zmienił temat mojego tematu ???? I to tak bez pytania ja osobiście jakbym mógł to bym go skasował ale nie mogę i wstydze się że pod takim tematem widnieje mój nick idea tematu z mojej strony miała na myśli zupełnie coś innego, ale cóż nie wszystko wychodzi jak chcemy, natomiast za wszystko się w życiu płaci I proszę Adminów ZAMKNIJCIE NIECH SOBIE SPAMERZY OTWORZĄ WŁASNY POD SWOIM NICKIEM!!!!!!!!!
Marcin-Krak - 29-12-2006, 01:04
adaho_krak napisał/a: | Kurna kto zmienił temat mojego tematu ???? |
To niedobry człowiek musiał być A temat to już się zmieniał chyba 2 razy
|
|
|