To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T

sveno - 31-01-2014, 23:17

bbandi napisał/a:
Hugo - a może 1din z wysuwanym ekranem
żeby zasłonił klimatronik?
inq - 31-01-2014, 23:25

Przecież w czasie jazdy raczej nie będzie oglądał TV. Ja sam zbieram $$$ na takie coś. Klimatronik dlatego jest klimatronikiem, żeby nie trzeba było przy nim grzebać co chwila :)
londolut - 31-01-2014, 23:39

Tak w kierunku radia... co to w ogóle za firma ten Peying. Stosują średniowieczne wzmaki, przecież takie 4x25W nie zagra.
bbandi - 31-01-2014, 23:46

londolut napisał/a:
Tak w kierunku radia... co to w ogóle za firma ten Peying. Stosują średniowieczne wzmaki, przecież takie 4x25W nie zagra.

Nie każdy potrzebuje dyskoteki w aucie, to że jest mała moc to średniowiecze? czyli silniki 1.2 to prehistoria :) , a firma jak firma - sony, pionier, philips, peying czyli china jak wszystko, mi się podoba, przynajmniej na parkingu można w spokoju zostawić a 2 din nie schowasz.

http://www.youtube.com/watch?v=y_j69aoTR9k

sveno - 01-02-2014, 11:41

kurcze tak patrzę na to radyjko i wydaje się być sensowną alternatywą dla 2din, zwłaszcza, że nie tracimy schowka pod radiem, w którym ja mam CB :)
bbandi - 01-02-2014, 12:04

sveno, - i masz ekranik wysoko a nie na wysokości kolan :wink: , dużo wygodniejsze rozwiązanie.
sveno - 01-02-2014, 12:14

inq napisał/a:
Przecież w czasie jazdy raczej nie będzie oglądał TV
tak, ale GPS się przydaje :)

Trzeba się zastanowić...

Tomek - 01-02-2014, 12:27

Cytat:

nie wiem jaki model
ja mam 4x45, albo 4x50
Galanta spokojnie ogarnia
gra bardzo ładnie, ale jakoś wykonania generalnie bardzo kiepska

londolut - 01-02-2014, 12:28

bbandi, ale tu nie chodzi o moc a o jakość elementów uzytych do konstrukcji wzmacniacza który nie potrafi osiagnac standardowych parametrow, które nie są jakieś wow.
Co do wyglądu tych jednostek to się z tobą zgodzę, bo mi też się podobają z wyglądu.

londolut - 01-02-2014, 12:30

tomek84, te wartości które pisałeś to luz ale 4x25 to pomyłka.
bbandi - 01-02-2014, 12:39

londolut napisał/a:
tomek84, te wartości które pisałeś to luz ale 4x25 to pomyłka.

Moim zdaniem jest to logiczne, masz tu sporo bajerów nie mówiąc już o mechanizmie wysuwania ekranu, więc nie wiem gdzie mieliby upchać w tym radyjku mocniejszy wzmacniacz o chłodzeniu już nie wspomne, cena to ok 1K więc myśle że dobra relacja ceny do jakości...
A jak chcesz mieć moc to podpinasz wzmacniacz zew np w bagażniku.

EDIT:
londolut, Tutaj masz wyższy (ale i droższy) model 4x40W http://www.peiying.pl/radio_samochodowe/py9909

sveno - 01-02-2014, 12:41

Mam niedaleko siebie sklep Peyinga, podjadę w wolnym dniu i zapytam o możliwość przetestowania, a jak się nie da to kupię i najwyżej oddam za 2 dni :) będziemy wiedzieli co to jest warte.
bbandi - 01-02-2014, 12:43

sveno napisał/a:
Mam niedaleko siebie sklep Peyinga, podjadę w wolnym dniu i zapytam o możliwość przetestowania, a jak się nie da to kupię i najwyżej oddam za 2 dni :) będziemy wiedzieli co to jest warte.

Fajne jest to że jest przedstawiciel w polsce i można w razie czego reklamować bo ta firma wbrew pozorom jest stosunkowo długo na rynku.

Tomek - 01-02-2014, 14:00

bbandi napisał/a:

Fajne jest to że jest przedstawiciel w polsce

dziwne, żeby przedstawiciela polskiej firmy nie było w Polsce (rzecz jasna, to, że firma polska nie znaczy, że nie tłuką produkcji w Chinach)

londolut - 01-02-2014, 14:06

bbandi napisał/a:
oim zdaniem jest to logiczne, masz tu sporo bajerów nie mówiąc już o mechanizmie wysuwania ekranu, więc nie wiem gdzie mieliby upchać w tym radyjku mocniejszy wzmacniacz o chłodzeniu już nie wspomne,
W miejscu całego napędu CD, którego te radyjo nie ma ;)

Z resztą... nieważne ;)