Nasze Miśki - Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T
sveno - 31-01-2014, 23:17
bbandi napisał/a: | Hugo - a może 1din z wysuwanym ekranem | żeby zasłonił klimatronik?
inq - 31-01-2014, 23:25
Przecież w czasie jazdy raczej nie będzie oglądał TV. Ja sam zbieram $$$ na takie coś. Klimatronik dlatego jest klimatronikiem, żeby nie trzeba było przy nim grzebać co chwila
londolut - 31-01-2014, 23:39
Tak w kierunku radia... co to w ogóle za firma ten Peying. Stosują średniowieczne wzmaki, przecież takie 4x25W nie zagra.
bbandi - 31-01-2014, 23:46
londolut napisał/a: | Tak w kierunku radia... co to w ogóle za firma ten Peying. Stosują średniowieczne wzmaki, przecież takie 4x25W nie zagra. |
Nie każdy potrzebuje dyskoteki w aucie, to że jest mała moc to średniowiecze? czyli silniki 1.2 to prehistoria , a firma jak firma - sony, pionier, philips, peying czyli china jak wszystko, mi się podoba, przynajmniej na parkingu można w spokoju zostawić a 2 din nie schowasz.
http://www.youtube.com/watch?v=y_j69aoTR9k
sveno - 01-02-2014, 11:41
kurcze tak patrzę na to radyjko i wydaje się być sensowną alternatywą dla 2din, zwłaszcza, że nie tracimy schowka pod radiem, w którym ja mam CB
bbandi - 01-02-2014, 12:04
sveno, - i masz ekranik wysoko a nie na wysokości kolan , dużo wygodniejsze rozwiązanie.
sveno - 01-02-2014, 12:14
inq napisał/a: | Przecież w czasie jazdy raczej nie będzie oglądał TV | tak, ale GPS się przydaje
Trzeba się zastanowić...
Tomek - 01-02-2014, 12:27
Cytat: |
Tak w kierunku radia... co to w ogóle za firma ten Peying. Stosują średniowieczne wzmaki, przecież takie 4x25W nie zagra. |
nie wiem jaki model
ja mam 4x45, albo 4x50
Galanta spokojnie ogarnia
gra bardzo ładnie, ale jakoś wykonania generalnie bardzo kiepska
londolut - 01-02-2014, 12:28
bbandi, ale tu nie chodzi o moc a o jakość elementów uzytych do konstrukcji wzmacniacza który nie potrafi osiagnac standardowych parametrow, które nie są jakieś wow.
Co do wyglądu tych jednostek to się z tobą zgodzę, bo mi też się podobają z wyglądu.
londolut - 01-02-2014, 12:30
tomek84, te wartości które pisałeś to luz ale 4x25 to pomyłka.
bbandi - 01-02-2014, 12:39
londolut napisał/a: | tomek84, te wartości które pisałeś to luz ale 4x25 to pomyłka. |
Moim zdaniem jest to logiczne, masz tu sporo bajerów nie mówiąc już o mechanizmie wysuwania ekranu, więc nie wiem gdzie mieliby upchać w tym radyjku mocniejszy wzmacniacz o chłodzeniu już nie wspomne, cena to ok 1K więc myśle że dobra relacja ceny do jakości...
A jak chcesz mieć moc to podpinasz wzmacniacz zew np w bagażniku.
EDIT:
londolut, Tutaj masz wyższy (ale i droższy) model 4x40W http://www.peiying.pl/radio_samochodowe/py9909
sveno - 01-02-2014, 12:41
Mam niedaleko siebie sklep Peyinga, podjadę w wolnym dniu i zapytam o możliwość przetestowania, a jak się nie da to kupię i najwyżej oddam za 2 dni będziemy wiedzieli co to jest warte.
bbandi - 01-02-2014, 12:43
sveno napisał/a: | Mam niedaleko siebie sklep Peyinga, podjadę w wolnym dniu i zapytam o możliwość przetestowania, a jak się nie da to kupię i najwyżej oddam za 2 dni będziemy wiedzieli co to jest warte. |
Fajne jest to że jest przedstawiciel w polsce i można w razie czego reklamować bo ta firma wbrew pozorom jest stosunkowo długo na rynku.
Tomek - 01-02-2014, 14:00
bbandi napisał/a: |
Fajne jest to że jest przedstawiciel w polsce |
dziwne, żeby przedstawiciela polskiej firmy nie było w Polsce (rzecz jasna, to, że firma polska nie znaczy, że nie tłuką produkcji w Chinach)
londolut - 01-02-2014, 14:06
bbandi napisał/a: | oim zdaniem jest to logiczne, masz tu sporo bajerów nie mówiąc już o mechanizmie wysuwania ekranu, więc nie wiem gdzie mieliby upchać w tym radyjku mocniejszy wzmacniacz o chłodzeniu już nie wspomne, | W miejscu całego napędu CD, którego te radyjo nie ma
Z resztą... nieważne
|
|
|